YouTube'tan sonra Vimeo!

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Yaygın internet sansürü yüzünden adı Çin, İran, Kuzey Kore gibi ülkelerle anılan Türkiye, bu kez de Vimeo'yu kapatarak şöhretini perçinledi.​

Yaklaşık 10 bin internet sitesine erişimin yasak olduğu Türkiye, sansürcü ülkeler arasındaki yerini sağlamlaştırıyor. Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube'u 3 yıla yakın süredir 'engelleyen' Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, bu kez popüler bir başka video sitesi olan Vimeo'yu Türkiyeli kullanıcılara kapadı!

Öğleye doğru Vimeo.com adresine gidenler, artık kamuoyunun alıştığı 'tedbir' kararını gördü. Duyuru penceresinde şu ifadeler yer alıyor:

"ANKARA CBS'nin, 28/09/2010 tarih ve 2010/93921 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (vimeo.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır."​

NTVMSNBC

Ulan daha gecen diyodu Cumhurbaşkanı bu yasakları tasvip etmiyoruz diye.Ne perhiz ne lahana turşusu

komle interneti yasakla ne gerek varki kullanamıoz hiç bişi.

onlar kapatıyo sanki insanlar giremiyo iş yapıyolar işte takılıyolar kafalarına göre

ben siteye girdim bizlik bişi yok boşver biz nasıl olsa giriyoz
yiyiyoz - içiyoz - giriyoz

Bütün siteleri yasaklasalar ne yazar. Millet yine girer yine

bu nedir arkadaş güya demokratik ülkede yaşıyoz. google'u da yasaklayalım geçen bi arama yaptım atatürk karşıtı diye off neler neler çıktı ayıp yasalara aykırı biton şey, google da yasaklansın.

nasıl giriliyor..............

nasıl giriliyor..............

başbakana sor o biliyo ^_^ vtunnel.com sitesinden girebilirsin, v ye girmezse başka bi harfle dene bazen yoğunluk oluyo ama mutlaka tutar bi harf. türk malı istersen hhtunnel var sağ üst köşede görürsün yazısını

Bize Herşeyi YasakLasaLar Kaç yazar Biz Yine Bir Yöntemini BuLup Gireriz :) No ProbLem !

Geri