semidinho-
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar Yu-Gi-Oh JP hamachi açtım gelmek isteyen gelsin bilgisayra karşı değil gerçek oyuncularla oynayın:durdurun
Ad:HackheLL
şifre:hackhell
Not:bir ağa 2 den fazla kişi katılabilir
Yu-Gi-Oh! Joey Possion nası online oynanır?
Adım 1:
İndirdiğiniz dosyanın içindeki "hamachi" programını bilgisayarınıza kurun.
Kurduktan sonra Hamachi'yi acın ve bağlanın, bağlandıktan sonra yeni bir ağ olusturun ve olusturduğunuz ağa arkadaslarınızda bağlansın.Boylece bilgisayarları birbirine bağlamış olduk
Adım 2:
Hamachi acıkken Oyunumuzu acın ve "Duel mod"a girin "2-player duel"e tıklayın ve "Data from your computer" i secin. Sol taraftaki kolu indirdiğinizde host ve guest secenekleri karsınıza cıkacaktır. Bir taraf host diğer tarafta guest i sectiği taktirde karsılıklı duellomuz baslayacaktır.Bol eğlenceler
Oyun:[DownLoad]
::::::LinK::::::
OnLine İçin Hamachi:
FuLL Kart Açma:[AçıkLama İçinde]
Ad:HackheLL
şifre:hackhell
Not:bir ağa 2 den fazla kişi katılabilir
Yu-Gi-Oh! Joey Possion nası online oynanır?
Adım 1:
İndirdiğiniz dosyanın içindeki "hamachi" programını bilgisayarınıza kurun.
Kurduktan sonra Hamachi'yi acın ve bağlanın, bağlandıktan sonra yeni bir ağ olusturun ve olusturduğunuz ağa arkadaslarınızda bağlansın.Boylece bilgisayarları birbirine bağlamış olduk
Adım 2:
Hamachi acıkken Oyunumuzu acın ve "Duel mod"a girin "2-player duel"e tıklayın ve "Data from your computer" i secin. Sol taraftaki kolu indirdiğinizde host ve guest secenekleri karsınıza cıkacaktır. Bir taraf host diğer tarafta guest i sectiği taktirde karsılıklı duellomuz baslayacaktır.Bol eğlenceler
Oyun:[DownLoad]
OnLine İçin Hamachi:
FuLL Kart Açma:[AçıkLama İçinde]
Bütün Yu-Gi-Oh'cuLarı BeLiyorum...