Yuh artık !! Damanacayla mastürbasyon yaptı

Ceza OLarak Birazda Damacana AdamLa Fantazi Yapsın.

Yurdumun insanı abazalıktan ve elini becermekten bıktı artık beyin fırtınası yapıp fantaziler üretiyor,
ekonomik kriz işte evlenemiyince millet napsın genel eve gidecek parada yok şişme bebekler pahalı eeee kendinide becerecek hali yok ya :)))))

Adam Abazalığın Son Aşamasında :D

oha demekten başka bişey gelmiyo aklıma nasıl bi sapkın fantezin var nasıl bi hayvansın ya.Allahım sana geliyorum :)

adamın hiçbi suçu yok, ne görürse onu yapıyo, daha derinlere inmek lazım

Olmuş olma ihtimali çok yüksek bir haber bu. Bu zamana göre gayet normal. Asıl böyle bir habere şaşırmanıza şaşırıyorum. Hani diycem ki; toplumdan ve haberlerden çok kopuk yaşadığınızdan, dünyayı toz pembe sanıyorsunuz da, ilk defa böyle bir haber duyduğunuzdan dolayı şaşırdınız. Değil. Her gün olup bitenlerin farkındasınız ve en az bir kaynaktan gündemi takip etme şansınız var. Bu kadar vakti nereden buluyorlar bilmiyorum ama, bütün gününü burada geçirenler bile var. Hal böyleyken, bu kadar şaşkınlık ta neyin nesi? Edep, ahlâk, Allah korkusu, Peygamber ve insan sevgisi, milli şuur, vatan-millet aşkı diye muhabbet edenlere yobaz, gerici, Arap uşağı, satılmış hain vs diye çemkirilen bir zamanda, bir sapığımız daha olmuş, gözünüz aydın...

Suç bu adamda değil, bu adamam damacanayı verende... :D:D

Hadi kolluk, tuvalet kağıdı fantazilerini anlarız da, damacana yuh artık. En basitinden haci şakir tekniğini kullansaymış o kadar azdıysa... :D

Suç bu adamda değil, bu adamam damacanayı verende... :D:D

Hadi kolluk, tuvalet kağıdı fantazilerini anlarız da, damacana yuh artık. En basitinden haci şakir tekniğini kullansaymış o kadar azdıysa... :D
usta sende mi kolluk ya ben kamp yaparken kolluğu arkadaşların elinden zor kurtardıydım :gulumseCocuk: habere gelince adam cidden azmış boş geçmio bi de 2 tane damacanaya saldırmış pislik herif :gulumseCocuk::gulumseCocuk:

usta sende mi kolluk ya ben kamp yaparken kolluğu arkadaşların elinden zor kurtardıydım :gulumseCocuk: habere gelince adam cidden azmış boş geçmio bi de 2 tane damacanaya saldırmış pislik herif :gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Kolluk çok eskiden kalma garantili bi teknik... :gulumseCocuk:

bunudu biz türklerden başkası yapamaz zaten.damacanadan ne istedin ki:D

bu haberi dün nette görmüştüm,valla söze gerek yok herşey ortada

Geri