YunusEmreli 200 YTL geliyor.

Paranın arka yüzünde değerli büyüklerimizin yaptıkları yer alıyor. Sadece kaç para bu diye bakmazsanız görebilirsiniz.

Gerek olmayan bir uygulama. Ülkenin kurucusunun durması daha güzeldi. Neyse...

Benim anlamadığım İsmet İnönüye ateş püskürenler, şimdi neden bu kadar destekçiler. Yoksa..... anldınız siz onu...

Kafanı neden bu kadar cok yoruyosukı eger ıstemıyosan 200 ytl yı bozdurursun 2 yüzlük yaptırır atatürk resmi olan parayı harcarsın

Atatürk resminin paranın bir yüzünde diğer yüzünde Yunus Emre olsa derdimki büyüklerimizi anıyorlar yad edecekler Bunlar masum ca ayaklar Bizim aklımızda Atatürk zaten var paradan çıkaralım da aklımıza kazıyalım diyen ler in samimiyetine inanmıyorum

250 düz olsa daha güzel oLurmuş :)

Kafanı neden bu kadar cok yoruyosukı eger ıstemıyosan 200 ytl yı bozdurursun 2 yüzlük yaptırır atatürk resmi olan parayı harcarsın

Dahice bir fikir, evet bunu yapmalıyım. :saskin

Bu düşünce açıktır ki Atatürkü tüm paralardan kaldırma gayreti var. Yani sonuç yine Atatürk düşüncelerini sindirememeye geliyor ya. Dedim ya neyse...

ben dedim ama ßi tarti$ma ortamı doqucak diye haydi hayirlisi bakaLım ekim'i bekLiyeLim ne oLacak tanıtımda...

Birileri felakete götürür. Sonra tarih tekerrür eder. Olacak olan bu...

O zaman Sanat Güneşimiz Zeki Müren'li Banknot da İsteriz!!!

Yok ben ondan daha çok seveni olan San'at Güneşimiz gibi Konuşan Adnan Menderes'li Para istiyorum .
Tipide Karizma
:durdurun

Emperyalizmin uşakları , Emperyalizmin önündeki büyük Önderi Görmezden gelmeye çalışıyorlar
AtaTürk'ü yok etmek için yapılan alçakça oyunlardan bazıları bu ayak oyunları

Geri