yyildirayy

Eyidir Severiz kendilerini Bide Fenerli olmasa daha ii olacak :D

Sporla İlgili Olduğu Kesin :)

Hayata ciddi tutunduğu kadar es vermesinide bilen biri.

Fenerbahçe ve politika meselelerinde konularında çok sert görünür ama pamuk gibi kalbi var, Kırılgan, hassas. Askerdeyken benim komutanım olsaydın çok süper kanka olurduk sonra bölük komutanı benim askerliğimi bitirmez, seni de Kıbırsa sürerdi :p

Fenerbahçeli Fanatik, Atatürk'çü ama siyaset bölümüne fazla girmemeye çalışıyosun.
Forumla ilgilisin, geçmişte cezalar almış olabilirsin ama bence ilerde moderator olabilecek birisin.

тнєĵøкєя;5277102' Alıntı:
Fenerbahçeli Fanatik, Atatürk'çü ama siyaset bölümüne fazla girmemeye çalışıyosun.
Forumla ilgilisin, geçmişte cezalar almış olabilirsin ama bence ilerde moderator olabilecek birisin.

Politikaya atılacam ondan politikacılar nassı kıvırıyo onu takip ediyorum :):)
Şaka bir yana orda insanın damarına basmayı meslek haline getirmiş bir kaç kişi var bendeki damarda biraz alıngan :sneaky2:
Sonra hep beni zebaniye havale ediyorlar :):)

İlginçtir ikili tartışmaları özlemiş birisi. Halbuki sahip olduğu oturaklı yazabilme becerisini ön plana çıkartmış olsaydı. Bugün karar mercilerinden bir tanesinde o oturuyor olacaktı. Herşeye rağmen nicki gibi yılmadan gerekirse yıldırarak aramızda kalabilmeyi başardı :smile: ilerleyen günlerde daha sık görebilmek dileğiyle.

İlginçtir ikili tartışmaları özlemiş birisi. Halbuki sahip olduğu oturaklı yazabilme becerisini ön plana çıkartmış olsaydı. Bugün karar mercilerinden bir tanesinde o oturuyor olacaktı. Herşeye rağmen nicki gibi yılmadan gerekirse yıldırarak aramızda kalabilmeyi başardı :smile: ilerleyen günlerde daha sık görebilmek dileğiyle.

Kader diyelim be üstat :001_smile:

aktif ve renktaş bi üyesin (=

FenerbahceLi,Ataturkcu,canayakin sevdigim uyeLerdensin :smile:..Herşey gonLunce oLmasi diLegiLe :smile:SayqiLar :smile:

forumdaki fenrlileri say deseler aklımagelen ikinci ya da üçüncü kişi olursun..

muhabbeti güzel birine benziyorsun..umarım birgün karşılaşmak nasip olur..

Tecrübesini post Lara döken sağLam bir Atatürkçü,sıkı bir fenerbahçeLisin.

Aynı zamanda foruma renk katan üyeLerdensin..

Bu çizginde devam dostum bikaç ban yesende doğru bildiğin yoldan sapacak biri değilsin...
Sağlam bir karakter ve herşeyden önce renkdaşız..

renktaşım dobradır yorumları güzel Atatürk'çü, sağlam adamlardan

Paylaştığın resimleri daha konuya girmeden tahmin edebildiğimiz birisisin ayrıca yorumların gayet isabetli ve mantıklı ah birde FB li olmasan tam olurmuştu : )

Atatürk'çü
Yeterlidir sanırım :)

Geri