yyildirayy

Atatürkçü ve Fanatik Fenerlidir kendisi : ) Gördüğüm en iyi niyetli insanlardan birisi...İnsana önem verir. Vatansever içten vefakar dost :smile: Güvenebileceğiniz bir insandır kendisi ..Sevdiğim üyelerden

yilmaz abi ayni adi gibi
en cok saygi duydugum bir meslegi yapiyor mevlam basimizan eksik etmesin
hep güler yüzlü

Son söylemesi gerekeni en başta söylemesi biraz agresif bir yapıymış gibi bir durum sergilemekle beraber aslında öyle olmadıgını sohbetiyle daha iyi anlarsınız....:smile:

Takımdaşım açıksözlü , iyi niyetli ,canayakın, arkadaşcanlısı ve fb bölümünün en aktif üyesi :)

Seni Hemen Hemen En İyi Ben ßiLirim Aßi Boşver Gerisini :)

Futbol sporu ile cok ilgili bir üyemiz
avatarindan vede bazi rasgeldigim yorumlarindanda anladigima göre fanatik fenerbahceli
+bir kerede banli gördügümü hatirliyorum.
neseli, aktif bir kisilige sahip.....

valla atatürkçü cumhuriyetçi ama baba falan olduğu için ve askerlik gibi bi müessesede çalıştığı için bana göre pek siyasi konulara girmek istemiyor ama kafamız denk gibi zaten benim memleketimde de askerlik yapıyo abimiz =). Aksarayın toprağını bi öpüver abi =).. hayatta başarılar diliyorum sana =)

Atatürk ve Fenerbahçe aşığı , forumun müdavimLerinden sevdiğimiz bir abimiz

istikrarlı bir arkadaşımız ve iyi biri ...

valla atatürkçü cumhuriyetçi ama baba falan olduğu için ve askerlik gibi bi müessesede çalıştığı için bana göre pek siyasi konulara girmek istemiyor ama kafamız denk gibi zaten benim memleketimde de askerlik yapıyo abimiz =). Aksarayın toprağını bi öpüver abi =).. hayatta başarılar diliyorum sana =)

Aksaraydan sana selam gönderdim kardeşim :)

Forumu resmen 3-5 kişi yönetiyor onlar arasına giren ilk kişisin ,fenerli deyince aklıma ilk sen geliyorsun daha ne desem bilmiyorum :)

Geri