Zülfü Livaneli - Mutluluk

facetoface

Altın Üye
Reaction score
0
zBK980073TV320_250.jpg

Günümüz Türkiye'sinin içinden bıçak gibi geçen bu romanda üç kişiyle tanışıyoruz.

Van gölü kıyısındaki kasabada, tecavüze uğramış olan on yedi yaşındaki Meryem, evlerinin 'izbe' denilen ambarına kilitlenmiş durumda yazgısını düşünmektedir. İstanbul'un tanınmış profesörlerinden Harvard mezunu ve varlıklı İrfan Kurudal, Boğaz'a bakan evinde yaşamını kökten değiştirme planları yapmaktadır.
Cemal ise Gabar dağlarında PKK takibinde, ateş altındadır.

Yaşam bu üç kişinin yolunu garip bir raslantıyla birleştirir ve birbirlerinin ruh fırtınalarını daha yakından tanırlar.

Mutluluk hem bir dönem romanı; hem kentiyle kasabasıyla, İstanbul'u ve Ege'siyle bugünkü Türkiye'nin tanığı, hem de anlattığı kişilerin psikolojik derinliklerine ulaşan bir başyapıt.

Meryem'i, İrfan'ı ve Cemal'i hiçbir zaman unutmayacaksınız.

http://rapidshare.com/files/18420395/Zulfu_Livaneli_Mutluluk-www.hackhell.com.rar.html

şifre:hackhell

paylasımın ıcın saolasın tam da bunu arıyodum valla tesekkurler...

Çok hora geçti teşekkür ederim :)

zülfü livanelinin dunyayı sallayan eserlerinden sadece biri cok saol yoldaş

kitabını okumadm ama sinemaya uyarlanmş halıni izledm kitabın gerçekten harika bi öykü. zaten zülfü livaneli'nin kişiliğini ve dünya görüşünü herzamn çk taktir etmişimdir. eserleriylede insanı kendine iice hayran bırakıyor bnce. paylaşm içn teşekkürler:clap

emegine saglık arkadaşım bayadır bu romanı arıyordum saol tekrar

Livanelinin Her şeyi Güzeldir.değilmi. Ellerinize Sağlık

kitabını okuma fırsatım olmadı lakin filmini seyretim bence dört dörtlük değil ama genede fena değilll bazı kalıplardan kurtulmamız lazım sizcede öyle değilmiii:D

Okumuştum , güzel bir kitap...Teşekkürler..

Geri