Zamanı Geldi artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asSASsin_pako' Alıntı:
Dostum tarihte vea tarih hesaplamada hata var..
Ben 2006'nın mayısında üye olmadım ki..2006 ocak'ının 5 inde üye oldum..Yani orda 5. ay deil 1.ay olcak..Toplamda da 2.5 ay deil 7.5 ay yapar..(Vay be, zaman nasılda gelip geçmiş..)
Gerçi sen msjında üyelik tarihine göre yargılanmamalı demişsin ama yinede yanlış olmasın..Millet beni yeni sanmasın..:)
:hhman:

Afedersin dostum yaşlılık işte Yalnış kişinin üyeliğine bakmişim demkki :=)

eskiden beri üye oldugunu biliyorum

ama ortalarda pek görmüyorum

eger a.mod olunca daha aktif olucaksan [[+1]]

mesaj sayıma bakarak yorum yapılmasını sitemiyorum yeni üyelik olabilir ama forumun eski üyelerinden biriyim senide iyi tanıyoum hakkında hayırlı olsun

+1

kadersiz' Alıntı:
mesaj sayıma bakarak yorum yapılmasını sitemiyorum yeni üyelik olabilir ama forumun eski üyelerinden biriyim senide iyi tanıyoum hakkında hayırlı olsun

+1
eyw kadersiz..:goz:

Sanırım hakediyorsun...Eğer alınmasıı gerekiyosa bu sensin dostum...

++++++++

sitede az görenler var seni ama ben seni cok gördüm

verdiğin konular gayet güzel...
++++1903++++

Paylaşımların takdire şayan nitelikte..Benden de +++ Hayırlı Olsun

_-*-_AsS@SsiN _-*-_ paylaşımlarıyla ve bir admin edasındaki tavırlayla mod. olmayı çoktan haketmiş..! ++ 31

bin oyumu + olarak değistiriom

soonuna kadar yanındayım

paylaşımlarını özenerek hazırladığın belli. ihtiyaç varsa tabiki de +1

des ilk başta dieceğini demiş bende gerek olduğunu düşünmüorum ivesa ve des yeterince ii ama son mesajlarımı okumadım valla olaylara yetişiim die seri gidiorum biraz uzak kaldım. . .eğer sonrada karar değiştirip alalım dedilerse + ama benim görüşüm ve desin ilk mesajına göre gerek yok diorum -1903

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri