Zaman Ve Yeni şafak Gazetelerinde şoke Eden Reklam!.

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
ZAMAN VE YENİ ŞAFAK GAZETELERİNDE ŞOKE EDEN REKLAM!.​

15ych7n.jpg

Özellikle İsrail’in Gazze saldırısından sonra ülkemizde de büyük yankı bulan İsrail’e destek veren firmalara karşı boykot kampanyasından sonra bugün muhafazakâr çevreleri şok eden bir gelişme yaşandı.

Zaman zaman yaptıkları yayınlarla Coca Cola'nın arkasında İsrail'in olduğunu ve Coca Cola'ya verilen paranın Filistinlilere mermi olarak döndüğünü savunan bu iki muhafazakar gazete, tam sayfa Coca Cola reklamı yayınladı.

Muhafazakar çevrelere yakınlığı ile bilinen Zaman ve Yeni Şafak Gazeteleri bugünkü sayılarının (18 Nisan 2009) arka yüzünde tam sayfa olarak COCA COLA reklamı yayınladı. Reklamın sloganı olarak belirlenen “mutluluğa kapak aç” cümlesinin büyük puntolarla yazıldığı reklamda COCA COLA’nın satışlarının düşmesini önlemek için propaganda içerikli birçok cümle de reklam metni içinde kullanıldı.

Özellikle muhafazakar çevrelerde büyük tepki toplayan ve İsrail’le ilişkileri sürekli konuşulan COCA COLA reklamının İsrail’in Gazze katliamı döneminde Filistin’e yardım kampanyalarında birçok yayın yapan Zaman ve Yeni Şafak gibi bir gazetelerde yayınlanması halkta ve hatta kendi okuyucuları arasında tepki ve şaşkınlıkla karşılandı.

kaynak

gazze olaylarında salya sümük ağlıyordu yazarları timsah gözyaşlarıyla
zamanın gerçek dostlarının kim olduğu belli kime hizmet ediyor bu yayın organı..

bu adamlar neden böle bişi yapma gereği hissetmişler sen o kadar israile boykot falan dee ama neden sen onların reklamını alıyon sırf para içinmi acaba

ee ekonomik kriz bzim müslüman kolalar vermemiştir reklam naapsınlar bi kola açığı var el mahkum karşılandı.

zemzem kola reklam verdi de zaman mı almadı:D

zamanın bu reklamı beni şoke etmedi çünkü zamanda israili savunan makaleler bile yayınlanıyor

Ne kadar sacma bi dusunce coca cola reklam verdi diye bi on laf soylemişsiniz belki dediklerinizde haklısınız yalnız konu burda bayagı bir saptırılıyor sadece coca reklamlarını ZAMAN ve Yeni Şafak mı yayınlıyor diye size sormak istiyorum televizyonda kanallar yayınlamıyormu? Evlerinizde Coca Cola içmiyormusunuz? gibi soruları sizlere sormak istiyorum bende sevmiyorum coca colayı ama birazda objektif dusunmek lazım komik şeyler bunlar.

Ne kadar sacma bi dusunce coca cola reklam verdi diye bi on laf soylemişsiniz belki dediklerinizde haklısınız yalnız konu burda bayagı bir saptırılıyor sadece coca reklamlarını ZAMAN ve Yeni Şafak mı yayınlıyor diye size sormak istiyorum televizyonda kanallar yayınlamıyormu? Evlerinizde Coca Cola içmiyormusunuz? gibi soruları sizlere sormak istiyorum bende sevmiyorum coca colayı ama birazda objektif dusunmek lazım komik şeyler bunlar.

arkadaşım biz her daim objektifiz ama günlerce aylarca yıllarca coca cola ve diğer birsürü markaya sayıp söven zaman yeni şafak gibi gazeteler niye tükürdüğünü yalıyor. susuz mu kaldı ki yerdeki tükrüğü içmeye çalışıyor.

bende sevmem cola felan marka cins önemsiz banko mevya suyu ayran ama ortada bir ayıp varsa es geçilmemeli.

zamanın bu reklamı beni şoke etmedi çünkü zamanda israili savunan makaleler bile yayınlanıyor

kardeş müsait bir zamanda bana o makalelerden bir kaçının linkini verebilirmisin özelden ?

yanlızca zaman yeni şafak yayınlamıyor bizim öyle bir iddiamızda yok zaten ...

ama hem müslüman ayağına yatıp filistin meselesinden prim yapıyorlar hemde filistine saldıranların reklamını yapıyorlar ..

sen burda anlatılmak isteneneni anlamadıysan biz ne yapalım

paranın dini imanı yoktur diyen arkadaş doğru söylemiş
ılımlı islam olayını abartıp ılımlı medyaya çevirmişler
e be kardeşim tepkin varsa sonuna kadar koy veya hiç tepki gösterme
3 5 günlük naralara milletimin karnı tok zaten!

Paranın satın alamayacağı hiç birşey yoktur.Bu gazetelerinde dininin imanının para olduğunu görmüş olduk.

Verilmek isteden mesaja bir bakın ALLah askına Bence Photoshop gerçek degiL gazeteyi alırdım ama Suan Köydeyim keşke alıpda baksam Bence böyLe birşey İmkansız..

ne oldu hani filistini savunuyodunuz walla sizler nasıl insanlarsanız laflarınızın neden arkasında durmuyosunuz hani israile gidiyodu paralar walla halinize gülüyorum

peki coca colayı sadece zaman ve yeni şafak mı kınıyordu? diğer gazeteler abd yi mi destekliyor? sen evinde coca cola içmiyor musun? o zaman sende mi abd yi destekliyorsun? genel cevabı ben söyleyeyim: abd yi desteklemiyorum ama... nefsine de sahip olamıyorsun. burda da zaman ve yeni şafak nefsine hakim olamamış... fazla abartılmamalı

zamanın en büyük farklarından biride bu işte. her türlü görüşe yer veriliyor. posta hürriyet milliyet vakit milli gazete gibi gazetelerde olan tek düşünce sistemini yıkıp her türlü fikire açık olduklarının göstergesidir. zaten köşe yazılarının amacı yazar düşüncesini oraya yazar. sen beğenir yada beğenmezsin. onun düşündüklerini kabul eder yada etmezsin. bu senin görüş fikrine kalmış bir olay.

Geri