Zambak Okul Öncesi Eğitim Seti - Okulumu Seviyorum

Arşiv dosyalrını açmak için şifreyi nerden alacağız...

Zahmetlerine teşekkürler ancak şifreyi Uploader By_EgeLeee olarak yazdım ama yanlış diyor. Yardımcı olursan sevinirim egeli

arkadaş bunun rapidden başka alternatifi yokmu?? rapid duraksayarak indiriyor.

Merhaba Arkadaşlar Bu linkleri tekrar yüklemeniz mümkünmü tşk ederim şimdiden

6.sınıfın partları silinmiş galiba' rapidshare error' diyor

kardeş 6.sınıf iki partıda indirdim.Partları klasöre çıkattım.Fakat kur dosyasının içinde programı kuracak set up yok.Bir bakarmısın?

emeğine yüreğine sağlık. gercekten cok guzel bır paylaşım. yalnız 5. sınıfların sosyalini de yukleyebılırsen cok guzel olacak

Ellerin dert görmesin kardeş ama rarlar şifre istiyo, benmi göremiyorum acaba şifreyi, az önce tüm yorumlara gözattım ve benden başka arkadaşlarda şifre sorunu yaşıyo... ŞİFRE BUDUR diye belirtmek çokmu zor.

Ellerin dert görmesin kardeş ama rarlar şifre istiyo, benmi göremiyorum acaba şifreyi, az önce tüm yorumlara gözattım ve benden başka arkadaşlarda şifre sorunu yaşıyo... ŞİFRE BUDUR diye belirtmek çokmu zor.

şifre indiridiğin ilk part açift tıkla 1.ci partta yazar şifresi..tesekkürler

kardeş çok güzel bunlar ama rapidden indiremiyorum. alternatif bir link verebilirmisin.

bu mümkün değil sadece rapid hesabı kullanıyorum...

Biz Eğitimin ve Eğitim Setlerinin PAZARLANMASINA KARŞIYIZ!

4. sınıfın partları çalışmıyor
Saygılar
Teşekkürler

okulumu seviyorum cd leri şifre hatası ve veriyor

Teşekkürler ellerine sağlık çok iyi hizmet

Bak dostum 6 part kendi uploadımı sırf senin yazılarından dolayı tekrar indirdim ve hem hepsini işaretleyip çıkart dedim hemde ilk partı tıklayıp çıkart dedim..senin bahsettiğin gibi defalarca şifre de istemiyo..Bi defa şifre giryosunuz sonra çıkan klasördeki 11+9 toplam 20 videoyu iszliyorsunuz..
Sende hata var bilemiyorum...
Ben üşenmem çektim kontrol ettimm..bu şekil uploader ve sorularına yanıt verecek indirip kontrol edecek birinide zor bulursun..Ben hackhell de 2 yıl oluyo konu acarım ve hep burdayım sorunsuz paylasımlarımla..Sorun olsa zaten konu acmam..

tebrikler ...

dostum zambak okulumu seviyorum Linkleri ölmüş yenilersen sevinirim ok şimdiden teşekkürler

Geri