Zayıflatan Nohut Suyu

Kyriel

New member
Reaction score
0
Nohut, adeta şiaflı bir ecza deposu gibidir. Pek çok faydasının yanısıra, zayıflamak için de ideal bir besindir. Şems Aslanın, zayıflamak isteyen izeleyenlere, bir diğer önerisi, nohut çayı idi. Nohutun içerisinde bulunan, zengin mineral ve vitaminer, zayıflarken, sağlıklı kalmayı da sağlıyor. Nohut çayımız için ;
GEREKLİ MALZEMELER:
* 1 avuç nohut,
* 2 su bardağı sıcak su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Akşamdan, Ağzı kapalı bir kavanozun içerisine, nohutu koyup, üzerine sıcak suyu ilave edin. ağzı kapalı olarak, sabaha kadar bekletin. Sabah aç karnına, nohutun suyunu için. Nohut suyunu içtikten 20-25 dak. sonra kahvaltınızı yapın. 7 gün uygulayıp, 7 gün ara verin ve kürü tekrar uygulayın.
2854038535788838324-7244578539423066804

(alinti)

Deneyip görelim bakalım nasıl olacak

zayıflamaya ihtiyacım yok ama şişmanlamaya ihtiyacım var:)

kiz cadi piskolojimi allak bullak ettin böyle yorum yazilirmi
allahim ya yok yani senin ihtiyacin yoksa niye girersin bu konuya

birgün gelecek sende yusyuvarlak olacaksin, bizde anamizin karnindan 44 beden dogmadik :p henüz iki yil önce 36 bedendim yaf :vur bi dogsun hele su bebek :glare:

yaa ama ben kimsenin psikolojisi bozmak için yorum yapmadım ki :p

bende 42 kiloyum ya benim psikolojim nolacak : ( ve bedene göre pantolon bulmam zor oluyo:)

Allah sizin ve benim yardımcım olsun :)

Aga, Nohut malum Azot zengini.Olur olmadık yerde vatandaş mahçup olmasın..!Zortlayarak zayıflayanlara kim rast gelirse artık..!:durdurun:durdurun:durdurun

Geri