Zeka Testi (İlginç)

ivesa

SuskuN Göz
HH Üyesi
Reaction score
0
Resimde kahve tanelerinin arasinda gizlenmiş bir insan kafasi (yuzu) var.

Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir. Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi diger insanlara gore daha cok gelismis demektir.

Eger adamin kafasini 1 dakikada bulursaniz beyininizin sag tarafi normal bir insaninki gibi calisiyor demektir.

Eger 1 ile 3 dakika arasinda bulursan beyininin sag tarafi normalden yavas calisiyor demektir. Bu durumda daha cok protein almaniz gerekir.

Eger 3 dakikadan daha fazla bir surede bulursaniz beyininizin sag tarafi acinacak durumda demektir. Asiri derecede yavas tepki veriyorsa lufen daha cok resim izleyip bu egzersize agirlik verin

kahve7qm.jpg

sag lop tamamda sol lopa da bişeyler bul..tşk

4 saniyede buldum
resmi kaldiriyimda haksizlik olmasin ugrasin bulun :p
altta biyerde : )

bENCE bu daa çok dikkat işine benzio...Güzel paylaşım thx...

aferın sana pasaklı baksana resmide koymus :p
bende 5.sanıyede buldum nolcak şimdi :D

ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ Zeka İŞİ DeĞİl Bu Şans İŞİ Baktim Hemen GÖrdÜm Zaten O Kel Kafasi GÜneŞ Gİbİ Parliyor:):):):)

Bİraz Dİkkat Testİ Gİbİ Bu Ama GÜzeldİ 8 Snyede GrdÜm Bende TeŞekkÜrler

bende 5 sn de buldum demekki aklım normal bi insandan çok çalışıyo helal banaaaa

valla ilk hiç bi_ey yok orada gibi geldi ama 15 saniyede buldum....güzelmis tesekkürler

Bende iki saniyede:D

ben şaşı bak şaşır gibi olacak zannettim.dikkat etmeye çalışıyorum resime.meğer kabak gibi ortadaymış

48 dakika 53 sn'den beri bulmaya çalışıyom ama bulamadım:(
Şimdi çok mu zeki oluyorum ben:D nıahhahaha

zeka testi deil bu bence de, biraz bala biraz dikkate bakıyo, ben resmin ilk olarak üstlerine bakmıştım mesela 2 3 sn sürdü görmem, alta baksaydım 1 sn sürmeyebilirdi...
o zaman nolcaktı yeni bir einstein mı olcaktım yoksam hıııı:)

hemen buldum bende pek de zor degilmiş

buldum....iş varmış bende...10 saniye falan sürdü heralde...keşke saniye tutsaydım :D ( bu kadar uzun zaman sürmesinin nedeni de üste bakmamdı aval aval:D)))

ben aramadım çünki zaten vardı.

sol altta yakın bakar bakmaz buldum nedense elıml koymuş gibi o kadar sırıtıyoıoo

Geri