Zekeriya BEYAZ'ı Nasıl Buluyorsunuz??

Zekeriya BEYAZ hakkında düşünceleriniz...

• Söyledikler çok doğru

Kullanılan: 27 13.1%
  • Bazı söylediklerine katılmıyorum

Kullanılan: 13 6.3%
  • Medyatik olmak için böyle konuşuyor

Kullanılan: 39 18.9%
  • Söyledikleri dine uygun değil

Kullanılan: 17 8.3%
  • Ne söylediğini bilmiyor

Kullanılan: 110 53.4%

• Kullanılan toplam oy
    206

F.S.M

New member
Reaction score
0
Televizyonların gündemlerinden düşmeyen sevgili Zekeriya BEYAZ hocamızı bir kısım insanlar doğru,bir kısımları komik ve bir kısımlarıda yalancı buluyor...Medyada sanki o bir komedyenmiş gibi davranıyor.Yok kızlarla resim çekelim,yok kızlar birkere size öpsün falan filan diye alay konusu yapıyorlar..Bende merak ettim aca HackHell kullanıcıları nasıl buluyor diye...

aslında diğer din bilginlerinden ayrı kalan noktası sadece medyatik olması değil,her konuda diğer bilginlere göre farklı davranıyor ama bunu medyatik olduğu için mi yoksa inandığı için mi bilemicem...

dangalagin teki... dini laf oyunu gibi goruyor.. onun verdiii vaazi veya sozu dinneyenin aklina zciiim

helal

AdmiX' Alıntı:
dangalagin teki... dini laf oyunu gibi goruyor.. onun verdiii vaazi veya sozu dinneyenin aklina zciiim
valla bir insana dangalak lakabı bu kadar mı yakışır yaff...... :clap:

react0r' Alıntı:
! Medyatik olmak için böyle konuşuyor ! Kesinlikle

kesinlikle katılıorum,

adam medya nın şebeği durumunda..belki kendi istior belkide idare edilior..

afedersiniz ama şarlatanın teki :eek:

walla geçen gün de bi tv sunucusunu tanıyormusunuz diye anket vardı....herkese 10 numara benden....bu gece puan dağıtıyorum

Zekeriya BEYAZ'ı Nasıl Buluyorsunuz??
manyak buluyorum desem :))))

Demek herkez herkez gibi düşünüyor...Sonuçlar şaşırtıcı değil...Hackhell kullanıcısı böyle düşünüyorsa bütün TÜRKİYE aynı düşünüyordur herhalde...:)

söylenecekler söylenmiş bende biraz siyonist açıdan bakıyorum oyuna İslamı ayaklar altına alıp içden çürütmek , mason oyunlar siyonsitler yahudiler v.s v.s hepsi bilindiği gibi İslamı hem içden hemde dışdan yıkmaya çalışıyorlar günahını almak gibi olmasın ama düşüncesi bana kalırsa bu tarzda zekeriyanın abi zaten bakınca ne olduğu anlaşılıyor o tipde başka kaç hoca var ???

tabi yaşar nuri öztürk üde unutmamak lazım oda aynı yolun yolcusu...

medyatik ve farklı olmaya çalışıyor çünkü türk milleti böylelerini seviyor, dinliyor ve pek de karşı çıkmıyor bu olayın iç cephesi

dışardan bakıldığında kukla olduğu belli, salak olduğunun kanısına herkes varmış durumda artık.. zaten kullanıp madara ediyorlar her zamanki gibi

bencede şarlatanın teki ne söylediğini bilmiyor

WiLdBoY' Alıntı:
medyatik ve farklı olmaya çalışıyor çünkü türk milleti böylelerini seviyor, dinliyor ve pek de karşı çıkmıyor bu olayın iç cephesi

dışardan bakıldığında kukla olduğu belli, salak olduğunun kanısına herkes varmış durumda artık.. zaten kullanıp madara ediyorlar her zamanki gibi

Bakma sen oda bunların farkındada işi bilmemezliğe vuruyor...Bu ve bunun gibileri gerçekten dinimize zarar veriyor çünkü içten çökertmeye çalışıyor..Bir misyoner gibi..Yaw bir din adamı(Yaşar Nuri Ö.) hiç böyle birşey dermi ya:'Savura kadar içki içebilir,cinsel ilişkiye girebilir..ve savur vakti geldiğindede yemeğinizi yiyip niyet edebilirsiniz...'

daha nediyim...

savunduğu ve söylediği bazı şeyler var ki çok haklı ama fikrimce bu savunduğu şeyleri öne çıkarmak,vurgulamak için sıradışı davranıyor

sonuç itibarı ile medya maymunu,dangalak,şarlatan ifadelerine katılamayacağım,söylediği ve anlatmak istediği kimi konularda doğruluk payı da mevcuttur,anlaşılamıyor olabilir

F.S.M' Alıntı:
Bakma sen oda bunların farkındada işi bilmemezliğe vuruyor...Bu ve bunun gibileri gerçekten dinimize zarar veriyor çünkü içten çökertmeye çalışıyor..Bir misyoner gibi..Yaw bir din adamı(Yaşar Nuri Ö.) hiç böyle birşey dermi ya:'Savura kadar içki içebilir,cinsel ilişkiye girebilir..ve savur vakti geldiğindede yemeğinizi yiyip niyet edebilirsiniz...'

daha nediyim...
ohhh kebab böyle oruç tutmak mı olur abi bunlar ne okumuş böyle ya nasıl buraya kadar yükseliyorlar..

Aslan TÜRK' Alıntı:
ohhh kebab böyle oruç tutmak mı olur abi bunlar ne okumuş böyle ya nasıl buraya kadar yükseliyorlar..

İşte sorunda orda kardaş...

Medyatik olmak için böyle konuşuyor desem o kadar akılda yoktur ?!?
amaan bence şebeğin teki işte

Geri