Zekeriya BEYAZ'ı Nasıl Buluyorsunuz??

Zekeriya BEYAZ hakkında düşünceleriniz...

• Söyledikler çok doğru

Kullanılan: 27 13.1%
  • Bazı söylediklerine katılmıyorum

Kullanılan: 13 6.3%
  • Medyatik olmak için böyle konuşuyor

Kullanılan: 39 18.9%
  • Söyledikleri dine uygun değil

Kullanılan: 17 8.3%
  • Ne söylediğini bilmiyor

Kullanılan: 110 53.4%

• Kullanılan toplam oy
    206
Hani derler ya; üç beyazdan sakınacaksın diye.... ben şöle değiştirdim onu; Şeker,Un,zekerya beyaz

Aptalin Teki...

Sadece Medyatik Olmak Ve Insanlara şirin Görünmek Için Yapmiyor Bence...ayni Zamanda Dini Yozlaştirip çok Basit Bir Konuymuş Gibi Gösteriyor...

geri zekalının teki zekarya beyaz kendisi deilidir inanmayın dediklerine dine uygun hicbir şey sölemıyo .....

:Sopa
AdmiX' Alıntı:
dangalagin teki... dini laf oyunu gibi goruyor.. onun verdiii vaazi veya sozu dinneyenin aklina zciiim
sana tamamen katılıyorum.... ama bence akıla küfür konusunu bir kere daha düşün... akıl ve imana küfür edilmez....

insanların yapmaya hakkı olupta ahlaken sınırları zorlayıcı konuları gündeme taşıması ve bunu dier uzman kişilerle tartışması hiçde hoş deil.mesela örnek olarak bi tane sölemek istiyorum:namaz kılarken bi bayan bulunduğu yerde(cami deil)yalnızsa sadece namahrem yerleri kapalı namaz kılabilir diyor.vücudunun bi çok kısmı açık olarak.bunu gündeme taşıması hiç hoş deil.ben onun için din üzerinden ya reyting kazanıor ya da birilerinin maşası diye düşünüyorum.

Medyatik oLmak istese Arkada$Lar RekLamLarda oynar.. Adama onLarca RekLam tekLifi geLiyomu$ ama kaßuL etmiyormu$ Sadece ßi tanesinde oynamı$ onun geLirinide ßir Vakıfa yardım olarak ßağı$Lamı$.. Adam medyatik olmak istemiyor.. TV programcıLarının $erefsizLiği o .. ortaya ßi$ey atıyorLar Zekeriya ßeyaz'da cevapLıyor hocam ßide ßunu ßizim kanaLın programında açıkla diyor.. Adam ßir çok $eyi Kur-an'ı Kerim'e göre yanıtLıyor ve ispatLarınıda gösteriyor.. Diğer din ßiLginLeride aksini iddia ediyor onLara göster arkada$ ispatını diyor gösteremiyor.. ßazı söyLedikLeri yanLı$ oLabiLir katıLmıyorumda ama medya maymunu feLan oLarak görmüyorum ..

Bu dangalağı televizyonda görüpte sinirlenen herkese Allah sabır ve sûkunet versin inşallah diyorum...

sacmalayan bi adam..

gerizekalı seçeneğini ekler misiniz onu seçicemde

F.S.M' Alıntı:
Televizyonların gündemlerinden düşmeyen sevgili Zekeriya BEYAZ hocamızı bir kısım insanlar doğru,bir kısımları komik ve bir kısımlarıda yalancı buluyor...Medyada sanki o bir komedyenmiş gibi davranıyor.Yok kızlarla resim çekelim,yok kızlar birkere size öpsün falan filan diye alay konusu yapıyorlar..Bende merak ettim aca HackHell kullanıcıları nasıl buluyor diye...

:mutlu:
bu konu hakkında bende deyindim ve anket düzenledim sence bu adam ne ve neyin nesi
:mutlu:

Söyleyene Değil Söylettirene Bakın.

Bu vatandaşın dinle alakası olup olmadığı konusun da tek yorumum dinle alakası olmayy

Söyleyene Değil Söylettirene Bakın.

Bu vatandaşın dinle alakası olup olmadığı konusun da tek yorumum;
dinle alakası olmayan aynı zamanda dinimizin kurallarını az bilen vatandaşlarımızın aklını bulandırmak. Medya peşinde koşturan, gündemde kalmayı amaçlayan ve dimimizin yayılmasını istemeyen kişilerin yönlendirdiği sözüm ona ADAM !!!

Prof. Sıfatına sahip bu vatandaşımızın Müslümanlık Dine bu kadar sapıkça düşüncelerini yansıtmasını KINIYORUM.

FLeTCh®' Alıntı:
ne söylediğini bilmeyen medya maymunu
++++++++
onun bunun veledi
++++++++
neyse banlanacam şimdi

cok laik aydın bir din insanı soyledıklerı gercekten cok mantıklı Atamıza da en ufak bir saygısızlıgı yoktur su ana kadar.

cCc

Juma' Alıntı:
cok laik aydın bir din insanı soyledıklerı gercekten cok mantıklı Atamıza da en ufak bir saygısızlıgı yoktur su ana kadar.
ya sen bişey bilmiyosun yada biz kardeşim adamın ne söledigi dogruki tabiki senin işine geliyo belki söledikleri .....oo ADAM TAM BİR GERİZEKALI VE MAYMUN :mad: :Sopa

Geri