!!!.. Zekimisiniz . .!!!

Moku$La

M * S = Lowe
Reaction score
0
ingilterede 2000 yılında yapılan bi tv programında hangisi zeki hangisi daha aptal diye bi program yapıldı
tam 20 kişiyi programda saatlerce oturtular hiç konuşmadan ve programdaki 100 seyirciye sordular gizli bi oylama yapılacak ve en zeki ve en aptal seçilecekti
ve 3 saat sonunda bu yirmi kişi arasında en zeki ve en aptal kişi oylaması yapıldı.
zeki olanı ;genel olarak herkez hafif kilolu biraz seyrek saçlı düzgün duruşlu 18 nolu kişiyi seçmişti
sıra aptalı seçmeye gelmişti ;
13 nolu kişiyi seçmişti herkez adamın tipi sıska uzun boylu saf görünüşlü kambur duruşlu idi.
ve oylama bittikten sonra salonda bi açıklama yapıldı .
bu yirmi kişi ingilterenin en büyük şirketlerinde çok iyi mevkilerde görev yapan müdürler ve hayatları başarıyla dolu zeki insanlar

sizce görünüşle zeki aptalık ögrenilebilirmi?​

en basıtınden ajdarı ornek verıyım:):)adamın tıpınden tam gerızekalı oldugu gbı bısı anlasılıo ama adam makına muhendısı cogu sayısal ogrencısının ulasmak ısteyıpte ulasamadıgı bı yer...ellerıne saglık Moku$La..

Yok bence önemli değiL çevremdeki en zeki insanlar 13.Nolu kişi gibi..

çünkü zeki insan çalışır,okur vs. dış görünüşe çok fazLa önem vermez Ler kendilerine çk bakım yapmazLar..

Örneğin;

Bi arkadaşım şu an tıpda okumakda çok zeki ve çalışkan..

Adam daha gencecik aslında görseniz şimdi 40 yaşında zannedersiniz..:(

Ama zeki olup da dış görünüşü iyi olan insanlarda vardır tabi ama genelleme

yaparsak bu böyLe;)

:sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara:

Bence insanlar zeki ve aptallıkta 2 kvram var herkes zeki bilir ama adam kazmanın tekı olur vardırya hanı 20 sene okur önemli bi isi olur ama sapın onde gelenı olur bıraz zor ayırt etme.. mokusla elıne saglık gene mılletın kafasını karıstırdın :) Yanlız Benım Boy uzun bız sımdı .... oluyoruz :)

safım galibaaa :vur :vur :vur :vur :vur

Gerizekali insan o kadar beyinsizdir ki nasil gorundugunun farkinda bile deildir

hiçbir görünüşle yada testle zekilik ölçümü tabi yapılamaz

ajdara gelince bende begenmiyorum ama ajdarın aptal değilde aptalı oynıyarak gündem yaptıgını düşünüyorum

Benim sevgim, zaman ve uzaklıkla sınırlı değildir.
Zamanı kaldırınca aynı andayız.
Uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz.
O zaman her an ve her yerde seninle birlikteyiz...

/... Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı
Oyunların Adı "Aşk" Kaldı .../

Kim bir kavme benzemeye calisirsa, o onlardandir.
Hadis-i Şerif

Bence insanlar görünüsleriyle de biraz nasıL biri oLduğunu belli ederler ..

HerSeyi anladıkta moku$La SkyangeL sana neden torpiL gecmis : ))
2 kere tSk etmiS : ))

Ya moku$..Bu 13 nolu adam ın özelliği az biraz beni anımsatıyor :)

Walla fiziki durumdan anşalırmı bilemem ama bazı kişilerin saf oldugu flan yüz ifadesinden belli olyo...

bence bu yarışmayı organize edenler gerizekalı

Geri