Zeytin & Limon

birbirine aşık iki yürek

Temenni Bir Ömür Mutlu Olmanız Dileği İle ...

Zeytin yardım sever bilgili birisi Limon u hiç görmedim

Limon Zeytine...Zeytin Limona düşkün..bize düşen..bu düşkünlüklerinin daim ve kaim olmasını dilemek...:smile:

forumun birbirine en çok yakışan üyelerindensiniz..Allah mutluluğunuzu daim eder İnşallah..=)

Nickleriniz cok guzeL , yakisiyorsunuz,gordugum kadariyLa Limon'u cok seviyorsunuz ve tabiki seviLiyorsunuz :smile:..Hep mutLu oLun insallah :smile:..Limon'uda burda gormek isterim(z)

Zeytin nasılsın diyorum :p
iyiyim Limon'u çok özledim onu çok seviyorum gün sayıyorum diye sohbete başlayan aşık
Limon:Çok seven,değer veren,mutlu olması için elinden ne gelirse yapan bir sevgilisi var.Eşi olucak sanırım her daim mutlu olucak bir çift.

Yorumlarına hayran oldugum sayılı kişilerden biri....
İçten,sıcak,neşeli,dobra,samimi...
bazen öyle yorumlar yapıyor ki kopuyorum pc basında gülmekten Helal sana diyorum :)

vatansever, sevdiğini deli gibi sever .
Açıksözlü , pozitif , ilgili, bilgili,olgun, renkli kişilik :)
Sevdiğinle bir ömür mutlu olmanı canı gönülden dilerim.Mutlu olmayı çok çok hakedıyorsunuz :)
Seni tanımış olduğum için mutluyum. Limon uda görmeden tanıdık :) emınım oda aynı senın gıbı içten ....insan..:)
ikinize de sevgıler , saygılar :smile:

Limon Ablayı Henüz Tanımıyorum :p
Zeytinse Üstadım :) Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin Düğününüze Geliriz İnşallah :)

VaLLahi ne yaLan söyLiyim başta senin hakkında düşündükLerimden farkLı çıktın,hiç anLam veremediğim birkaç konuşman oLdu..

Diğer taraftan;forumda tecrübesini postLara döken kişiLerdensin.Eski ortam oLmasa da bir takıLıyım diyorsun.

Umarım yönetimde ve forumda güzeL işLer başarırsın..

Çağlarım sen bi tanesin be : )

limon hakkinda pek bir bilgim yok bir kere gördügümü hatirliyorum ama
zeytine gelince güzel yorumlari olan
yerine göre hareket etmesi bilen sevdigim,adaletli bir mod arkadasimiz
bu arada oda yasadigi ülkeyi cok seviyor sanirim...
mutluluklar diliyorum.....

Geri