Zincirsiz BisikLet

Fyonb

предате&
Reaction score
0
25ssg2w.jpg

SakaryaLı mucit Mükremin Akar (49), 'Zincirsiz BisikLet Sistemi'ne patent aLdı. Akar, üretici firmaLarın tekLifini bekLediğini söyLedi.

Köy HizmetLeri AtöLye Formeni'nden emekLi oLan ve yaptığı iLginç icatLarıyLa SakaryaLı mucit oLarak tanınan Mükremin Akar'ın son icadı zincirsiz gidebiLen bisikLet oLdu. İki ayrı 'Zincirsiz BisikLet Sistemi'ne patent aLdığını diLe getiren Mükremin Akar, "Kaan ModeLi" ismini verdiği bisikLetin saate 96 kiLometre, "YıLmaz ModeLi" ismini verdiği bisikLetin de saatte 72 kiLometre hız yaptığını vurguLadı.

Akar, sistemde motor, güneş enerjisi, piL, akü ve eLektrik gibi şeyLerin oLmadığını beLirterek çok gizLi tuttuğu pedaL ve arka tekerde buLunan bir mekanizma iLe bisikLetin hareket ettiğini kaydetti.

GüzeL Düşünce Takdir Ettim..

İşte Türk mucitin başarısı helal olsun Mükremin abi :)

...:... teşekkürler...:...

helal sana yurdum ınsanı

Kafası çalışan adamalr varda ülkemizde,O insanların değerlendirilmesi konusunda her zaman sancı yaşıyoruz.

Ben ne olacağını şimdiden söyleyeyim.Bu adama hiçbir Türk üreici yanaşmayacak,
elin gavuru gelip bu adamla konuşacak ve Türkiye'nin değilde,patenti alan gavurun ismi duyulacak ve hasılatı o kaldıracak.

Senaryo ezberimde ne yazık ki...

Aslında güzel bir icat yapmış bundan sonra zincir hiç atmayacak ve yağlamak zorunda kalmayacağız.

Yurdumda bu gibi çok insan var. Bu sadece biri. İnşallah destek bulurlar.

helal olsun dayıya.anadolu çok zeki insanlarla dolu ırkı önemli değil bu ülkeyi ileriye taşıyacak refah seviyesini arttıraca insanlarla dolu. sorun bu değil var elimizde var böyle insanlar. sorun destek çıkmakta.
zamanında yapılan devrim arabalarına destek çıkamayanların yüzündendir bu durum.
ne olur böyle güzel insanlara destek olalım. bu ülke zevgin fakir hepimizin

Geri