Zorunlu Açıklama: Harry Kewell

by.erce

New member
Reaction score
0

B_3779_GSKLOGO_B.jpg

Bugün Fanatik gazetesinde “Ben gidiyorum Başkan” manşeti ve Orhan Yıldırım imzasıyla hakkımda yayınlanan haberin tamamıyla asılsız olduğunun bilinmesini isterim.

Sayın Başkanımız ile aramızda bu konuda bir görüşme hiç olmamıştır. Haberde bana atfedilen tüm söz ve düşünceler de hayal ürünüdür.

Taraftarlarımıza saygılarımla bildiririm.

Harry Kewell
Galatasaray Futbol A.Ş.
Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu

Sana Helal Olsun Kewel, Gitsen de Kalsan da Büyüksün. Her kararına saygı duyarım.

Büyüksün Harry..

Haber olsun diye haber yapan medyadan nefret ediyorum..başta fotomaç ve fanatik gazeteleri..

Arkadaşm %100 haklısın. Türkiyenin en büyük 2 spor gazetesi bile böyle yalan haberler yaparsa neye inanıcaz biz. Sansayson olsun maksat gazetenin satışı artsın diye yapılan bu tür haberler sonucu birsürü insan bu haberleri okuyup inanıyor. Galatasarayımızın resmi internet sitesine bakamayanlar sadece gazeteden baktığı habere inanıp ona göre yorumluyor...

Bu tür haberleri yapanları birazda olsa duyarlı olmaya davet ediyorum...

Fotospor u Bir Gün Alın . 'Shewa fenerde' 'Ronaldinho Cimbomda ' 'Ronaldinho Fenere koşuyor ' 'Fenere Zenci Operasyonu (Essien ve Govou ) ' BaLLack Galatasarayda ' Fotospor un Yayın Genel koordinatörünü merak ediyorum :D ^^

Besiktaslıyım ama bu adam harbiden harika oynuyo ya keske bizde olsa

Kewell gibi efendi bir insana bu yakışırdı zaten.Fanatik + Fotomaç + Fotospor = Palavra

Geri