ZorunLu açıkLama : Vatan Gazetesi [LincoLn Haberi]

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
B_1632_GSKLOGO_B.jpg

Zorunlu Açıklama: Vatan Gazetesi

Bugün yayınlanan Vatan gazetesinde yer alan ve Profesyonel Futbol A Takımımız oyuncusu Cassio de Souza Soares Lincoln'un satılacağı yönündeki Yalımcan Sarpyel imzalı haber tümüyle asılsızdır.

Futbol sezonu öncesinde takımımızın huzurunu bozmayı hedefleyen bu tarz asılsız dedikoduların gazete sayfalarında yer bulması üzücüdür.

Galatasaraylı taraftarların bu dedikodulara itibar etmemeleri gerektiğini kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Futbol A.Ş.

ya yeter ya bu kaçıncı ayıptır bu yapılan artık utanmıosunuzda

52254_13_080805090757.jpg

Sarı-kırmızılı yönetim, bir türlü beklenen verimi alamadığı ve sık sık sakatlanan Sambacı’yı satmak için gizli görüşmeler yapıyor

G.SARAY yönetimi, Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln’e takım bulmaları için el altından menajerlere haber yolladı. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon takıma transfer olan ancak bir türlü istenen verimi sağlayamayan, özellikle yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle zorlu maratonda takımdan uzak kalan Lincoln’ün, yeni sezona da “sorunlu” girmesi nedeniyle bir hayli sıkıntılı. Takımın çalışmalara başlamasına karşın, kendisinden bir türlü haber alınamayan ve 8 günlük gecikmeyle çalışmalara katılan Lincoln’e G.Saray yönetimi 112 bin Euro’luk bir ceza kesmişti

TAKIM DA TEPKİLİ

SARI-KIRMIZILI yöneticiler, takım içinde de fazla sevilmeyen ve bazı futbolcuların “Ligin büyük bölümünde aramızda değil. Devamlı sakat ya da sorunlu. Bizden kat kat fazla ücret alıyor. Gerçi onun aldığı paraya kesinlikle karşı değiliz. Ancak o da en az bizim kadar özverili davranmalı. Sahadaki mücadelede aramızda olmasını istiyoruz” diye ’isyan noktasına’ gelmesini de göz önüne alarak, Avrupa’da söz sahibi bazı menajerleri aramaya başladı

‘UYGUN ŞARTLA VEREBİLİRİZ’

ARALARINDA bu konuda bir toplantı gerçekleştiren yöneticilerin “Lincoln’den beklediğimizi alma şansımız az gözüküyor. Biz onu takıma lider olup saha içinde maestro görevi yapması için transfer etmiştik. Ancak özellikle çok sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu verimi alamıyoruz” dediği ve menajerlerle yapılan görüşmelerde de “Özellikle Almanya’da bir takıma Lincoln’ü verebiliriz. Brezilyalı oyuncuyu bizim aldığımız şartlara yakın her türlü teklife açığız” şeklinde bilgi verdikleri de belirtildi.

Kaynak: Vatan

Basın karalama ve kulüp karıştırmaya devam ediyor,Ayrıca yandaşlarının fenerli olması doğrusu beni hiç mi hiç şaşırtmadı Çünkü Eniştelerinin gitmesini çok istiyorlar.:)
SEVGİLİ GALATASARAY'LI KARDEŞLERİM BU GAZETENİN VE FOTOSPOR,FANATİK,FOTOMAÇ,TAKVİM,VATAN,HÜRRİYET İNANMAYALIM,HABERTURK SİTESİ GALATASARAY DÜŞMANI BİR SİTEDİR,ANGUT.COM'LA HİÇ BİR FARKLARI YOKTUR.İBİLGİNİZE...

lıncoln satarsanız en azından bıraz para alırsınız adam tam balon cıktı

salak saçma konuşmayın burda qtm sizin elinizde sürekli bize yalan ve iftira atarlarken bişey demiyordunuz size yazınca nasıl da sinirlenmişsiniz ben hep diyorum bu medya kalitesiz ve yalancı ayırca yazdıklarıda sizin iyiliginize lincoln tam bi balon gitse siz kazanırsınız sonuçta

yha kolpa iqrenc haberleR yazmaya dwm edin yoksa ac kalcaksınız siz !

SEVGİLİ GALATASARAY'LI KARDEŞLERİM BU GAZETENİN VE FOTOSPOR,FANATİK,FOTOMAÇ,TAKVİM,VATAN,HÜRRİYET İNANMAYALIM,HABERTURK SİTESİ GALATASARAY DÜŞMANI BİR SİTEDİR,ANGUT.COM'LA HİÇ BİR FARKLARI YOKTUR.İBİLGİNİZE...

Basın karalama ve kulüp karıştırmaya devam ediyor,Ayrıca yandaşlarının fenerli olması doğrusu beni hiç mi hiç şaşırtmadı Çünkü Eniştelerinin gitmesini çok istiyorlar.:)

Bu tip haberler her takım için mevcut.Yalnız yukarıda dikkat çekmek istediğim ifadeler gereksiz ve son derece seviyesizce açıklamalar.Herkes daha sağduyulu olmalı böyle konularda..

Fenerbahçenin Taraftar sitesi ne zamandan beri Resmi site oldu.Öğrenmeden bilmeden yazmışın.

1zn8piv.jpg

Geri