Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

cafe de uğraşıyorum bukadar oluyo birde çu çatlak deseni yapımı varmı sitede anlatımı bi yardımcı olunda bakalım

i84192_focusrs80301copy.jpg

teşekkür ettim hemen kulakları diktim bu konuya bu arada dünya kupasında bizi temsil eden bi arkadaşın fotosunuda koyayım adı ceyhun dünya kupası için almanyada idi foto almanyadan

bide teşekkür istesem ayıp olmaz inşallah ilk kez burda istiyorum

dr.hn'a

birader teşşekkür ne ki? boşuna nickimizi murcielago koymadık. eyvallah.

i86753_BBDFK.gif

i86752_304KATSSV351ASVB.gif

Benim ÇAlışmalarım Anot Biliyor Qendi 14. Ewrendeqi İTTİFAK Sayfa Resimleri

Walla Bana An0t Biri Bizi Durdursun da Yaz Dedi Az Özenti Oldu Ama Oqadar Emeğimiz War Bizde Az ALINTI Yapalım :)

cok hos calismalar arkadaslar :)

buda benim..
gif1074809118.gif

HH de ayııpp!!!! biraz ilgi lütfen ...saat 13:28 i gösterirken 3 kişi online hepinizi kınıyorum . biri ben olmak üzere online 3 kişiyi ilgilerinden dolayı kutlarım :sigara::cool:...

i94464_3ye.JPG

millet bu benim ilk ps çalışmam:)umarım beğenmişinizdir:ter:

magneta' Alıntı:
furkan bişi anlamadım

--M-c--' Alıntı:
HH de ayııpp!!!! biraz ilgi lütfen ...saat 13:28 i gösterirken 3 kişi online hepinizi kınıyorum . biri ben olmak üzere online 3 kişiyi ilgilerinden dolayı kutlarım :sigara::cool:...

i94464_3ye.JPG

millet bu benim ilk ps çalışmam:)umarım beğenmişinizdir:ter:

Bu arkadaşa yazmıştım şef alıntı yapmayım dedim ama yaptırdın yaw :sigara:

Yarışma konusu olsun mu bu photoshop da forum üzerinde oynama yapma :D

Furkan BanLı oLup Forumda oLduqunu qöstermek istemiş benim anLaıdıqm KadarıyLa Magneta...

anot' Alıntı:
i67393_aantgrafiti.bmp

ben warken size ish mi dusher :D

Graffity Die Basit Bi Program. Tren üzerinde Yapmıssın caLışmayı. Tank fiLanda war ...

buda bennn :=

ya herkez yapmıs bide ben yapam dedim

i96292_ferukanl305.jpg

bunlarda benim eski showlarım :=)

rsimlerdeki F harfi benim imzamdır :=) yanlıs anlasılmasın adım ferudun da o yuzden

eğer istek olursa bunların photoshop çalısmalarını da upload ederim..

Edit:hatta ettim dun gece byruns http://www.hemenpaylas.com/download/1380967/elmo.exe.html

bu arada imagehell de bi sorun mu war bi turlu rsim yukleyemedim bi tane yukledi sonra yoq

yukardaki resimlerin tum hakları bana aittir baska herhangi bir sitede yayınlarsanız hackhell e ve bana teş. etmeyi unutmayın !!!

stefanel' Alıntı:
anot bmp dosyası koymussun 40 saatte acıldı hem sen bunu furkanın verdigi pro ilemi yaptın

anot' Alıntı:
eeth chok mu belli oluo:sigara:

DeeRPaRtY' Alıntı:
Furkan BanLı oLup Forumda oLduqunu qöstermek istemiş benim anLaıdıqm KadarıyLa Magneta...

anot' Alıntı:
i67393_aantgrafiti.bmp

ben warken size ish mi dusher :D

Graffity Die Basit Bi Program. Tren üzerinde Yapmıssın caLışmayı. Tank fiLanda war ...

ben gerekeni söylemişim:( :(

Geri