Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

i119589_Untitledd1.gif
i119588_Untitled5.gif
i119587_Untitled2.gif
i119586_Deecays.gif

i119585_deecayps1.gif
i119584_deecay1.gif
i119583_BORN2.gif
i119582_1as.gif

photoshopc' Alıntı:
katalog kapak tasarimi...

i118420_sonkapak.jpg

elmo kardesim calisman guzel olmus emegine sagilik...

anot kardesimde sari arabanin altina koydugun yesil isigi yaparken multiplay veya color modunda yaparsan daha bi gercekcilik yakalayabirsin..emegine sagilik..

superdi beeaaaa :sigara: :sigara:

gerckten cok güzel olmuş kapakk:)

arkdaslar calısmaların cogu gözükmüyor

walla bende öle bişey yaptım (zaten uzun zamandan beri photoshop kullanmıyodum tekrar dönüş yaptım ;) cok basit bişe ama ben yinede werdimm :)

i130425_fatih.jpg

bunuda az önce yaptımm inş. begenirsinizz:D

i130451_Untitled12.jpg

şimdide bi tane imza yaptım :D

i130502_304mzafatihin.jpg

bi tane daha imzaaaa yaptımm

i131113_304mzaaa.jpg

imzalara dewam

i131279_fati.jpg

asıl bu imza yukardakiyle aynı ama rengi falan değişik onuda werelim :D

i131281_fatih.jpg

bi tane daha :D:D

i131368_Untitled1copy.jpg

eline sağlık deecay güzel avatarlarr

o kadar komik ve güzel bi çalışma olmasada ne zamandandır aklımdaydı yapim dedim:)

i136061_PSUVARLIDIR.jpg

değişik bi calışma olmuş eline sağlık

iddaa ediorum burda en ii photoshop u ben yaparım hemde en düşük wersiyonla neden yapmıosun da konuşuosun demeyin ewdeki bilgisayarımda internet yok cafedeyim isteyem bana resmini wersin onu sibel kekillinin üstünde zıplatiim

Kardeşş ne alaqa yapıosan yap ne die idaaya fln giriosn yaparsan getirir atarsın tşk eden eder bu qadar kasmana gerenk yok.. (;

K@LLeSH' Alıntı:
iddaa ediorum burda en ii photoshop u ben yaparım hemde en düşük wersiyonla neden yapmıosun da konuşuosun demeyin ewdeki bilgisayarımda internet yok cafedeyim isteyem bana resmini wersin onu sibel kekillinin üstünde zıplatiim

soyut değil somut çalışmalarla gel lütfen

K@LLeSH' Alıntı:

aman agam, aman paşam
mahrum etme bizi çalışmalarından
internetten de resim bulursun cafede dimi

şaka bi yana neden kastın kendini bu kadar anlamadım burada en iyi benim diyen birisi yokta !!!

Geri