Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

çok basit bir çalışma olmuş..Daha iyileri yapılabilir..

O kafandaki beyaz sıvıya benzer şey ne?:saskin
Resminin o çalışmada işi ne?:saskin

Çok çalışmak lazım kardeş (:)

rahat uyunuz değiL de uyuyunuz oLsaymış..
nacizane.

Daha Cok Calısmamn Gerek

bi daha yapma nolur....

O kafandaki beyaz sıvıya benzer şey ne?:saskin
Resminin o çalışmada işi ne?:saskin

Çok çalışmak lazım kardeş (:)

kırmayın hevesini .. yapmışmı yapmış emek harcanmış ... kendisi yapmış sonuçta .. tamam hataları olabilir ama hatırlayıp bi resim yapması bile güzel ...

iyi olmuş iyi olmasa bile fena değil

resim olmasa imza gibi bise olsa daha ii olurmus..

çokk çalışman gerek kendi fotondaki kesim hatası affedilmez

Fena diil.. ilk çalışmalarını cesaret edip paylaşman güzel.. ama photoshop u tam anlamıyla kavrayınca şu anki konuna dönüp rezalet diyeceksin..:) İyi çalışmalar...!!

Tevo ben kötü bişey demedim yanlışlarını söyledim.Burda bi sanat gerçekleştiriliyor ve sanatla uğraşmak isteyen insanlar iyi,kötü eleştrileri kaldırabilmeli.Biraz espri tonunda söyledim ben lakin yorum yaparken yapıcı olmak lazım.Bende burdaki eksiklikleri söyledim.Photoshop bi program yada zaman geçirme aracı diildir.Photoshop bir sanat aracıdır.Ve dediğim gibi sanatla uraşmak isteyen insanlar iyi-kötü yorumları kaldırmak zorunda.Ben ilk PS ye başladığım yılki çalışmalarımı yayınladığımda yapılan eleştrileri görsen ağlarsın.

Sanat için Sanat
Keyif için Sanat diil.Keyif için sanat yapıcak insan bu işe kalkışmasın bile!!!!!!!(Sözüm herkez için geçerlidir!)

Bunlarda yeniler:D Geçenlerde verdiğim yazı efekti konusundakiileri denedim ve başarılı oldum ...Birde 3 boyutlu resim yaptım onunda nasıl yapalacağını daha sonra anlatacağım...Yorumlarınızı bekliyorum...:goz:

e-1.jpg

FREsoncopy.jpg

TRA1.jpg

rfW.jpg

BUBLEGUMcopy.jpg

drg.jpg

Biliyorum benim kuzenden bıktınız ama şuan uygun şekilde ve kalitede çekilmiş tek onun resimleri var o nedenle denemeleri onun resimlerde yapıyorum tamamen kobay yane:DBu resmi nasıl yapacağınızı anlatacağım bu benim ilk denememdi ileriki seviyede yapılanları görünce öğrenmek için can atacaksınız...
levoda2copy.jpg

Gerçekten çok hoş olmuş kardeş ellerine sağlık lakin bence artık bayrak üzerine silah fonu baydı diye düşünüyorum :)
Herkez bi bayrak yapsa önüne mutlaka bi tabanca oluyor.Anlamadım gitti bu tabancanın sırrı nedir :)

Geri