Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

eywallah arfy devamını bekliyoruz

arfy sen bukadar guzel araba yaposan yarısmaya beklerıs senı canım:D

bı çalışmada ben koymak istedim buraya ama neden se benım çalışmalarım beğenılmıo yenı olduğumdan mı anlayamadım...

bu resim albüm kapagı bii bakınn

bunu yeni üylerden benim arkım yaptı bozoyy yaptı kendileri albüm çıkarcaklar demo bi bakın sizce nasıl olmuş

dostum bence album kapagı önemlı ama album dekı sarkılar daha önemli onlar nası?
resım guzel dusunulmus bak benımde album yapınca yardım ısteme durumu olabılır:D

Boom boom palyaço...

Canım sıkılıyordu 2dk da bişiler karalamıştım tabi çok saçma karalama oldu tabi eskiz niyetiyle.. Once el çizimi sonra renklendirmesi demiyorum tekrardan reprodükte edilmesi diyelim... nese yaptık bişiler.. saçma sapan gelebilir ama bende derin manası var...

~Bilmiyenler için; Yapım Programı Macromedia FreeHand 9

Desen:

Sonrası:

şarkılar sağlam hocam bii çıksın siteye 1-2 parça sunucam zaten arkadaş istedi sundum bence olmamış ewet dedigin gibi albüm kapagı sonuçda çokk iii olmalı sence nasıl olmalı bu kapak ii mii???

Slipknot_18' Alıntı:
şarkılar sağlam hocam bii çıksın siteye 1-2 parça sunucam zaten arkadaş istedi sundum bence olmamış ewet dedigin gibi albüm kapagı sonuçda çokk iii olmalı sence nasıl olmalı bu kapak ii mii???

yaptıgın çalışma çok güzel ama bir album kapagının cd olsun... normal kaset olsun... ebadına hiç baktın mı ? yada nasıl anlatsam DPI ayarların min 250 seviyesinde mi ? ancak o şekilde basılabilir duruma gelebilir.. Ps'yi açtıgında altta bi bölüm göreceksin orası pixel/cm'de kalıcak ve renk düzeni CMYK olucak (Cyan Magenta Yellow blacK) "Resoltion" oraya 80 ile 120 arasında deger girersen matbaa ebadına çok uygun şekilde olacaktır ve ayrıca pixel yerine artık devreye cm'ler veya milimetreler gelecektir (tabi mm olunca 12cm 120mm olacak :D) bu durumda traş payı denen olaylar war... forma denen olaylar war... bunları bi araştır derim... ;)

resol8iy.jpg

furkan1988' Alıntı:
sen arabanın üstüne paul koyarsında ben beyenmezmiyim ya eline sağlık iyi fikirmiş walla bende Forest Law koycam :D

aslında bu arabayla girecektım yarışmaya ama sonra vaz geçtım ilgin için tşk...

bı tane daha benden

basıt bı çalışma ama güzel oldu sanırım

bu araba o adama yakışmıyodu bence :):)
arabadada bıraz oyna yaptım ınşallah beğenırsınız

Buda benden

ßunlarıda imzalarında kullanmak isteyen olursa kullansın arkadaşlar ..! :)

3. benim kimse kapmasın haaaa...:) ellerine sağlık cree

cree montaj tarzını begendim ;)

ayrıca bana özelden pm atmıştın ... bende sana cvp yazdım hala daha sende cevap yazcan :D

p3simist' Alıntı:
le pit10 o ii diil ki :D

saane olm baana göre ii.. sana mı sorcam:mad: ...
bu arada yaptığın çalışma çok basit bi çalışma olmuşh:D:ban:

Geri