Ücretsiz Hostta Mini Nuke Kurulumu (resimli anlatım)

fatal1ty

New member
Reaction score
0
ÖSS Hazırlık Nedeniyle ADSL i kapattım Özel Mesaj
Evet arkadaşlar bu konuda bir asp scripti olan mini nuke scriptinin ücretsiz hostta kurulumunu anlattım mini nuke seçmemdeki amaç hem kolay kurulması hem hata oranının az olması hemde içinde forum dosyalar bölümü makaleler vs içinde hazır olarak gelmesi ilk önce aşşağıdaki dosyaları indirin ve filezilla programını kurun
Host olarak mini nuke un hatasız çalıştığı somee kullandım

Gerekenler
1.) Mini Nuke 2.3
Download: http://www.hemenpaylas.com/download/523550/mininuke.zip.html

2.) Filezilla Ftp Programı
Download: http://prdownloads.sourceforge.net/filezilla/FileZilla_2_2_21_setup.exe?download

İlk önce somee kayıt sayfasına giriyoruz

http://www.somee.com/Signup.aspx
Karşımıza aşağıdaki gibi bi form çıkcak

PXV61615.jpg

Submit butonuna bastıktan sonra açılan sayfada sitemizin adını belirliyoruz

ECZ61719.jpg

Create butonuna bastıktan sonra açılan sayfada ftp adresini ve kullanıcı adımız alıyoruz.

NSc61914.jpg

Daha sonra filezilla programını açıyoruz az önce verilen bilgileri yazıp giriş yapıyoruz ve default.asp dosyasını siliyoruz.

0hH62829.jpg

Dosyalarımızı yolluyoruz....

KtF62802.jpg

eline koluna klavyene sağlık

bunun yerini asp ye taşısak mod arkadaşlar daha iyi olmazmı acaba yinede teşşekkürler arkadaşım bilmeyenler için güzel anlatım

arkadasım dedıgın her seyı yaptım ama olmadıkı!! yardımcı olurmusun ben sıteyı yuledım admınıstrator klasorune attım hepsını setup.asp yaptım sayfa goruntulenemıyor
dıyo

tamam benımde oldu sımdı :) ama bu db yedegı almada hata verıyor??

arkadasım oncelıkle cok tesekur ederım ama benımde olmadı sayfa goruntulenemıyor yardımcı olurmusun pm de beklıorum lutfen yardımcı olursan cok sevınırım

ne zamandır böle bişi arıyodum basit ve sade
çok güzel açklamışsın eline sağlık

ulasyasar' Alıntı:
tamam benımde oldu sımdı :) ama bu db yedegı almada hata verıyor??
bende hata vermedi ama şöyle bişey yapabilirsin db klasörüne git ve ordaki .mdb uzantılı dosya senin veritabanın onu indir bilgisayarına veritabanı yedeği almış olursun böylece

saol ustam ayriyetten " php-nuke " varsa bunu da alabilir miyiz?Bizahmet buna görede bi host bulabilirsen çok ii olur Şimdiden SAOL!!!

Yav kardes ben anlayamadm anlatımdan kusra bakma sana zahmet daha açık anlatabilir misin _ Mesela dosyaları buraya at diyosun hangi dosyaları bide
siteadınız.somee.com/setup.asp yapıyom sayfa görüntülen miyor ne olur be baba anlat sunuda en kısa zamanda bizde otlanalım sundan eline saglık bu arada :p

TheMetaor' Alıntı:
Yav kardes ben anlayamadm anlatımdan kusra bakma sana zahmet daha açık anlatabilir misin _ Mesela dosyaları buraya at diyosun hangi dosyaları bide
siteadınız.somee.com/setup.asp yapıyom sayfa görüntülen miyor ne olur be baba anlat sunuda en kısa zamanda bizde otlanalım sundan eline saglık bu arada :p

arkadaşım orda anlatılanları harfiyen uygularsan yaparsın ilk önce üstte linklerini verdiğim dosyaları indir sonrada resimleri takip et

siteadınız.somee.com dediğimde aldığın adres örneğin themetaor.somee.com

Kardes yani o kadar mannaq deilis sadece FileZilla programına anadizin olarak süledin galiba oraya mininukenin içindeki dosyaları sallıyoruz demi yada ben üle anladm kardes kusra bakma kızdırdıysam:(

TheMetaor' Alıntı:
Kardes yani o kadar mannaq deilis sadece FileZilla programına anadizin olarak süledin galiba oraya mininukenin içindeki dosyaları sallıyoruz demi yada ben üle anladm kardes kusra bakma kızdırdıysam:(

evet doğru filezillada bağlandıktan sonra sitenin bulunduğu klasöre gir (zaten ilk girişte bi klasör var :)) ve oraya mininuke klasörünün içindeki dosyaları yolla sonrasını setup aspyle halledersin he bide bazen db klasörünü yollamayabiliyo eğer yollamazsa bütün dosyaları yolladıktan sonra ana dizinde "db" isimli bi klasör oluştur

Kardeş valla sorunum var hazır buradayken halledelim.

:)
i31005_fJS622141.jpg

Kardeş bunu yapman için şimdi adresim bu www.siirevim.somee.com
buna www.siirevim.somee.com/setup.asp mi dicess o dosyaları yükledikten sonra
he bide ilk fileZilla programını açınca bi dosya cıkıyo sen sil demişsin ben onu açtım diziı sonra sildim bişi olur mu yaff bu beni cok ugrastırdı a.q. terledim yav

Geri