Üstada son görev_____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Üstada son görev

fft17_mf460892.Jpeg

99 yaşında hayata veda eden Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası eski üstatlarından emekli Tuğgeneral Cavit Yenicioğlu dün toprağa verildi

Evinde geçirdiği kazanın ardından gördüğü tedavi sırasında hayatını kaybeden Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası eski üstatlarından emekli Tuğgeneral Cavit Yenicioğlu (99) dün son yolculuğuna uğurlandı.
Kurban Bayramı’nda oğlunun evinde merdivenden düşerek kalça kemiğini kıran ve yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü Haydarpaşa GATA Hastanesi’nde hayatını kaybeden emekli Tuğgeneral Cavit Yenicioğlu için dün Selimiye Camii’nde askeri tören düzenlendi.

Askerler de katıldı

Törende, Cavit Yenicioğlu’nun oğlu Mehmet Yenicioğlu ve gelini Nilgün Yenicioğlu taziyeleri kabul etti.
Cenazeye aralarında Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Üstadı Salih Evcilerli, eski üstatlardan Kaya Paşakay’ın da aralarında bulunduğu üstatlar ve dernek üyeleri ile 1. Ordu Komutanlığı İdari İşler Müdürü Tuğgeneral Ali Doğan İnce ile 15. Füze Üs Komutanı Tuğgeneral Cihangir Kalabak da katıldı.
Emekli Tuğgeneral Cavit Yenicioğlu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, tören mangası tarafından top arabasına kadar askerler tarafından taşındı.Yenicioğlu’nun cenazesi, Sahrayıcedit Mezarlığı’nda toprağa verildi.

fft16_mf460890.Jpeg

GATA’da tedavi görürken ölen Yenicioğlu için askeri tören düzenlendi

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

fft16_mf460891.Jpeg

Cenazeye Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve 1. Ordu Komutanlığı da çelenk gönderdi. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği ile Doğu Kardeşleri’nin çelengi de dikkati çekti. Yenicioğlu’nun oğlu Mehmet K. Yenicioğlu, torunu Sinem ve diğer yakınları törende taziyeleri kabul etti.

Üstada son görev / Güncel / Milliyet İnternet / füze, cuma namazı, Kurban bayramı, GATA

Allah Rahmet Eylesin,
Tüm Mason Kardeşlerimizin Başı Sağolsun.

Giderayak MüsLümanLığınada KıL OLuyorum. (YanLış Birşey SöyLediysem Allah Affetsin)
Aziz Nesin'e SaygıLar.

~SiLenT ScЯeaM~;4824021' Alıntı:
Giderayak MüsLümanLığınada KıL OLuyorum. (YanLış Birşey SöyLediysem Allah Affetsin)
Aziz Nesin'e SaygıLar.

Cem Yılmaz show geliyor aklıma ,, ''son şakasını yaptı bize'' güldürmedi, '''' acımız büyük''
replikleriyle başlayan koca - kara gözlüklü insanların , kara dünyalarında bir renkli cenaze durumu..neyse dahası ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN...MUTLAK HESAP ONUN...

masonlar cenaze namazını göstermelikmi kıldırıyorlar tepki çekmemek için ne bilim...

evet dediğiniz gibi hesabı verecek o ölen kişinin arkasından fazla konuşmayalım...

her koyun kendi bacagından asılır...

dipnot: benim devletimin en üst mertebelerindeki insanlar hepmi mason arkadaş yokmu olmayan allah aşkına ne iş yaa...

Ah bu Kemalist güruhun iki yüzlülüğü yok mu

Budur bizim belamız

Hani Atanızın izinden gidecektiniz

Hani Atanız mason localarını kapatmıştı

Neden mason oldunuz

Neden mason adamın peşinden gittiniz

Ah bu Kemalist güruhun iki yüzlülüğü yok mu

Budur bizim belamız

Hani Atanızın izinden gidecektiniz

Hani Atanız mason localarını kapatmıştı

Neden mason oldunuz

Neden mason adamın peşinden gittiniz

eet onlar boyledir bide su arkdaslar war Ataturk tekkeleride kapadı yada alfabeyi degistirdi bunlara karsı cıkıp işine geldiginde Ataturku cok iyi kullanan

adam 99 yaşında ölmüş..Nerdeyse dünyaya kazık çakcaktı xD mason işte..Şimdi bakalım tanrısı Baphomet kurtarabilcekmi onu sorgudan..

madem masonsun kendine göre bi cenaze düzenle o zaman.
sonuna kadar münafıklık diyenlerden galiba bu dede.

üstad masonlarda ust kademede bulunanlara veriler bir terimdir

üstad masonlarda ust kademede bulunanlara veriler bir terimdir

Biliyoruz ama masonları ne kadar şerefsiz hain(rahmetliyi tenzih ederim) pislik olduğunu RainX e sor.
Şu ana kadar bir çok itirafnamelerini okudum.Birisi aynen çöyle.
"Tanrıya isaya cennete cehenneme inansaydım mason olmazdım.
Bunlar din i savunarak çıktılar ama dünyanın anasını ağlattılar tabiri caizse.
Atatürk bunlar 43 e kadar def ediyor.Birde Ata'yı seviyoruz demiyorlarmı bitiyorum.
Dünyanın başına dert bunlar ama şahsı tanımıyorum genelleme yapıyorum.Bir kere masonluğun amaçlarından biri din arşıtı olacaksın.Birbirine saygı(hepsi birbirinden nefret eder)Dünyaya komünizmi kendi fikirlerini hakim etmek.vs vs gerisi bildiğin gibi....

Biliyoruz ama masonları ne kadar şerefsiz hain(rahmetliyi tenzih ederim) pislik olduğunu RainX e sor.
Şu ana kadar bir çok itirafnamelerini okudum.Birisi aynen çöyle.
"Tanrıya isaya cennete cehenneme inansaydım mason olmazdım.
Bunlar din i savunarak çıktılar ama dünyanın anasını ağlattılar tabiri caizse.
Atatürk bunlar 43 e kadar def ediyor.Birde Ata'yı seviyoruz demiyorlarmı bitiyorum.
Dünyanın başına dert bunlar ama şahsı tanımıyorum genelleme yapıyorum.Bir kere masonluğun amaçlarından biri din arşıtı olacaksın.Birbirine saygı(hepsi birbirinden nefret eder)Dünyaya komünizmi kendi fikirlerini hakim etmek.vs vs gerisi bildiğin gibi....

kominizm nedir bunu bilmion masonlar genelde zengin sınıftır hicbir zengin sınıf komizm fln istemez kim anlattıysa bunlar sni kandırmıs.......

ister mason hıristiyan musevi kimsenin dini beni ilgilendirmez herkesin dini kendine

kominizm nedir bunu bilmion masonlar genelde zengin sınıftır hicbir zengin sınıf komizm fln istemez kim anlattıysa bunlar sni kandırmıs.......

ister mason hıristiyan musevi kimsenin dini beni ilgilendirmez herkesin dini kendine

komunizm kendilerine işlemiyo sadece halka işliyo,uzaktan komunist gözüküyolar senin gördüğün gibi..Yakından bakmayı dene..

Zengin değil zengininde zengini mesela evanjelik hristiyanlar dünya ekonomisinin bizde olguğunu iddia ediyorlardı sonra öğrendilerki dünya ekonomisinin %90 ı masonların elinde çok korkunç ama doğru mahalesef.
Komunism nedir kısaca lenisins stalinist marksist düşüncedir.Bunların en kökenindeyse inançsızlık-rastlantılık yani darwinizm vardır.Asla kendi ellerini kana bulamazlar.Ülkelerde yapılanma yaratırlar bi tane değil.Bunlarla iş görürler ve bu yapılanmalrı sanki karşıtlık varmış birbirine zıtmış gibi gösterirler.Her ülkede locaları vardır.Tarihe ismini kazımış bir çok insan masondur.Yazılarından bunları anlıyoruz ve kullandığı masonik işaretlerden.Tapınak şovalyeleri vardır.Haçlılar savaşının asıl nedeni.
Ülkelerin inancını yıkarak işte çeşitli metaryallerle oraya kendi inançlarını hakim etmek yada işgal etmek bkz.2003 ırak savaşı.Tarihte değmedikleri şey yoktur.Belgelerle mevcuttur.Hatta Ata'mız bunların varkında idi onun için komunizm görüldüğü yerde ezilmeli demiştir ve bir gecede mason localarını kapatmıştır.Osmanlı paşaları bile cesaret edememişlerdir.

Zengin değil zengininde zengini mesela evanjelik hristiyanlar dünya ekonomisinin bizde olguğunu iddia ediyorlardı sonra öğrendilerki dünya ekonomisinin %90 ı masonların elinde çok korkunç ama doğru mahalesef.
Komunism nedir kısaca lenisins stalinist marksist düşüncedir.Bunların en kökenindeyse inançsızlık-rastlantılık yani darwinizm vardır.Asla kendi ellerini kana bulamazlar.Ülkelerde yapılanma yaratırlar bi tane değil.Bunlarla iş görürler ve bu yapılanmalrı sanki karşıtlık varmış birbirine zıtmış gibi gösterirler.Her ülkede locaları vardır.Tarihe ismini kazımış bir çok insan masondur.Yazılarından bunları anlıyoruz ve kullandığı masonik işaretlerden.Tapınak şovalyeleri vardır.Haçlılar savaşının asıl nedeni.
Ülkelerin inancını yıkarak işte çeşitli metaryallerle oraya kendi inançlarını hakim etmek yada işgal etmek bkz.2003 ırak savaşı.Tarihte değmedikleri şey yoktur.Belgelerle mevcuttur.Hatta Ata'mız bunların varkında idi onun için komunizm görüldüğü yerde ezilmeli demiştir ve bir gecede mason localarını kapatmıştır.Osmanlı paşaları bile cesaret edememişlerdir.

bikere Ataturkun ole bir sozu olamaz cunku rusyanın Ataturk zaten en iyi dostudur kurtulus savasında gelen yardımlar siyasi yardımlar ve turkiyeyi ilk tanıyan devletlerden biridir.2. olarak komizmi sana yannış anlatmıslar
komizm öcü degil bu kadar korkmanıza gerek yok komizm yasanması iimkansızdır hayatta olmaz sosyalism bile olmaz ogrenmek isteyen okusun en temel kaynakta kominzm .......................

Komünizm, komünistlik veya ortakçılık, sosyal örgütlenme üzerine bir kuramsal sistem ve üretim araçlarının ortak mülkiyetine dayalı bir politik harekettir. Komünizm sınıfsız bir toplum yaratma amacındadır. 20. yüzyılın başından beri dünya siyasetindeki büyük güçlerden biri olarak modern komünizm, genellikle Karl Marx'ın ve Friedrich Engels’in kaleme aldığı Komünist Parti Manifestosu ile birlikte anılır. Buna göre özel mülkiyete dayalı kapitalist toplumun yerine meta üretiminin son bulduğu komünist toplum geçecektir.

Komünizm'in temelinde yatan sebep, sınıfsız, ortak mülkiyete dayalı bir toplumun kurulması isteğidir. Sınıfsız toplumlarda en genel anlamıyla tüm bireylerin eşit olması, karşıt görüşlüleri için "ütopya" olarak atfedilir ve zorla yaşanmaya çalışılırsa kaosa yol açacağına inanılır.

Paris Komünü, gerçek anlamda komünal sistem yaşayabilmiş tek topluluktur. Bunun dışında Mahnovist hareket öncüllüğünde Ukrayna ve İspanya iç savaşı sırasında Anarko-komünist hareketle şekillenen (yaklaşık 4 yıl sürmüştür) toprakların kollektifleştirilmesi esasına dayalı olarak komünal topluluklarda kurulmuştur.

Komünizmi savunan akımlar arasında en yaygını Leninizm (Marksizm-Leninizm)'dir. Marksizm-Leninizm'e göre komünizme giden süreç burjuvazinin ortadan kalkmasını sağlayacak olan proletarya rejimi başlatılacak ve ardından komünizmin hazırlayıcısı sosyalizm aşamasına geçilecektir. Marksist kuramda son aşama olan komünizmin gerçekleşmesiyle devlet ortadan kalkacaktır.

.

son olarak zengin mason zumre asla komizmi sosyalizmi savunmaz cunku servetleri ellerinden gider...........stalinist diede birsey yoktur stalin yuzbinlerce insanın kartılı zulum gormesini saglayan barbarın tekidir.............

Evet Adam Mason İdi Yalnız Kimin Son Nefes'de İmanlı Gideceğini Yalnız Hz. Allah Bilir.
Belki Müslüman Olarak Öldü.
Sui-zan İyi Değildir Biraza'da Hüsnü-zan'da Bulunalım.

şimdi görüyodur öbür tarafta mason arkadaşlarını o....
Allah ıslah etsin..

Geri