- Reaction score
- 0
ablattım ama sen ona cevap vermek yerine görmedim guymadım bilmiyorum ayaklarına yatmışsın
hadi cevap ver
harf devrimini öğrensen böyle garip kelimeler yazmazsın
TÜRKÇE YAZ
ablattım ama sen ona cevap vermek yerine görmedim guymadım bilmiyorum ayaklarına yatmışsın
hadi cevap ver
TÜRKÇE YAZ
aybars,loopused,heryılmaz arkaşlar sizleri selamlıyorum.değerli yorumlarınıza karşılık her defasında farklı kılıflar bulunduğunu görüyorum.ama bence hata yapıyorsunuz.islam dinine sonradan uydurma bir din diye hitap eden,sizlerin önem verdiği başörtüsüne bez parçası diye hitap eden,Allaha kulluk edip biat edenleri aşağılık gören,tek başına islam dinini yaymaya başlayıp bu uğurda binlere karşı yüzlerle savaş yapmayı göze alacak kadar cesur olan ümmete yüreksiz diyebilen fikri sabit sözde müslüman kişilerle neden değerli vaktinizi harcıyorsunuz.yasinişerif okunulacak kişilere okuyun.
aybars,loopused,heryılmaz arkaşlar sizleri selamlıyorum.değerli yorumlarınıza karşılık her defasında farklı kılıflar bulunduğunu görüyorum.ama bence hata yapıyorsunuz.islam dinine sonradan uydurma bir din diye hitap eden,sizlerin önem verdiği başörtüsüne bez parçası diye hitap eden,Allaha kulluk edip biat edenleri aşağılık gören,tek başına islam dinini yaymaya başlayıp bu uğurda binlere karşı yüzlerle savaş yapmayı göze alacak kadar cesur olan ümmete yüreksiz diyebilen fikri sabit sözde müslüman kişilerle neden değerli vaktinizi harcıyorsunuz.yasinişerif okunulacak kişilere okuyun.
TÜRKÇE YAZ
Konuyu nerelere götürmüşler yine.. Okudular mı acaba ???
Bir tane kitap yazmalı "İçimizdeki Talibanlar"![]()
ne o işinize gelmedi dimi
Atatürk ü koruma kanununun aslında Atatürkü CHP den korumak için çıkartıldığını öğrenmek tokat gbi size dimi
Senin işine gelmedi ki alıntı yapıyorsun. Konu neydi??? Konu mu? Konu?
Sen bana birşey öğretemezsin ama anlamayı öğrenmen içinde zaman tanı kendine..
Galiba tam konunun üzerine oturtuyorum "lafları" şaşırıyorsun.
teşbihte hata olmaz derler
hani bazı cahiller vardır ve cahillklerini örtmek için iki kelimede bir "Eğitim şart" derlerya
işte sende ona benzer o bildik klasik cümle kurmaya çaılşmışsın ama olmamış biraz daah çalış hadi bakimmm