çarşaf kimin uydurması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aybars,loopused,heryılmaz arkaşlar sizleri selamlıyorum.değerli yorumlarınıza karşılık her defasında farklı kılıflar bulunduğunu görüyorum.ama bence hata yapıyorsunuz.islam dinine sonradan uydurma bir din diye hitap eden,sizlerin önem verdiği başörtüsüne bez parçası diye hitap eden,Allaha kulluk edip biat edenleri aşağılık gören,tek başına islam dinini yaymaya başlayıp bu uğurda binlere karşı yüzlerle savaş yapmayı göze alacak kadar cesur olan ümmete yüreksiz diyebilen fikri sabit sözde müslüman kişilerle neden değerli vaktinizi harcıyorsunuz.yasinişerif okunulacak kişilere okuyun.

aybars,loopused,heryılmaz arkaşlar sizleri selamlıyorum.değerli yorumlarınıza karşılık her defasında farklı kılıflar bulunduğunu görüyorum.ama bence hata yapıyorsunuz.islam dinine sonradan uydurma bir din diye hitap eden,sizlerin önem verdiği başörtüsüne bez parçası diye hitap eden,Allaha kulluk edip biat edenleri aşağılık gören,tek başına islam dinini yaymaya başlayıp bu uğurda binlere karşı yüzlerle savaş yapmayı göze alacak kadar cesur olan ümmete yüreksiz diyebilen fikri sabit sözde müslüman kişilerle neden değerli vaktinizi harcıyorsunuz.yasinişerif okunulacak kişilere okuyun.

ama dinimiz emri bilmarufu ve nehyi anil münkeri emreder

anlamayanlara tercüme iyiliği söyleyip yaymak kötülüğü söyleyip bertaraf etmek

arapça kelime kullandım diye tc düşmanı ilan edilmem umarım

seninde hakkını verelim... ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN... bunca yazılandan bişey anlamak istemeyene zorla ne anlatılırki.. hakkın var kardeş... bu konuya 4-5 post zenginliği kattım.. HAK katında değer bulacak şey değilse burda geçen vakte yazık demekitir.. bu gece ümmete dua, haddiaşana sukut ve davayı HAKKA havale,,fikre düşman zihniyete hidayet diler iyi geceler diyorum.

harf devrimini öğrensen böyle garip kelimeler yazmazsın

TÜRKÇE YAZ

Harf devrimi sayesinde günde 300 kelime ile hayatını sürdürüyorsun...Biz Japonlardan daha zeki imişizde haberimiz yok.Herifler hala 1000 harfli eciş büçüş şekilli alfabeyi kullanıyor.Biz ise latin alfabesine geçerek muasır medeniyet seviyesine ulaştık(!)
Tabi bunu biz yapmadık bizden görünen adamlar yaptı ama bu türküde söylenmez

Yapılan son çalışmalara göre bir Rotweiller de 200 kelime anlayabiliyor.

300 kelime ile bir davayı savunmak,asgari ücretle vergi rekortmeni olmağa çalışmak gibidir.

Büyük ticaret büyük sermaye ile irtikab eylenir.Bir davayı savunmak da zengin lisanla olur

Sen dili türkçe yapacağım diye bütün kelimeleri ayıklarsan mezheb de yol olur,sebil de,tarik de
.

ne o işinize gelmedi dimi

Atatürk ü koruma kanununun aslında Atatürkü CHP den korumak için çıkartıldığını öğrenmek tokat gbi size dimi

Senin işine gelmedi ki alıntı yapıyorsun. Konu neydi??? Konu mu? Konu?

Sen bana birşey öğretemezsin ama anlamayı öğrenmen içinde zaman tanı kendine..

Galiba tam konunun üzerine oturtuyorum "lafları" şaşırıyorsun.

Senin işine gelmedi ki alıntı yapıyorsun. Konu neydi??? Konu mu? Konu?

Sen bana birşey öğretemezsin ama anlamayı öğrenmen içinde zaman tanı kendine..

Galiba tam konunun üzerine oturtuyorum "lafları" şaşırıyorsun.

teşbihte hata olmaz derler

hani bazı cahiller vardır ve cahillklerini örtmek için iki kelimede bir "Eğitim şart" derlerya

işte sende ona benzer o bildik klasik cümle kurmaya çaılşmışsın ama olmamış biraz daah çalış hadi bakimmm

teşbihte hata olmaz derler

hani bazı cahiller vardır ve cahillklerini örtmek için iki kelimede bir "Eğitim şart" derlerya

işte sende ona benzer o bildik klasik cümle kurmaya çaılşmışsın ama olmamış biraz daah çalış hadi bakimmm

Senin her Yılmaz Özdil yazısına "enter" yazmandan iyidir :)

Konu yorumu (ayırmam gerekiyor)
Birileri uyduruyor birileri de kanıyor böyle gitmezz..

Dinimizi hiç kimse kendi düşüncelerine alet ederek "sakız" gibi kullanmasın.

İşin rengi değişiyor.

Konuyu kapatıyorum,

Bunun vebalinin altından kimse kalkamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri