ölümüne kopya grubu

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
bu akım bir grup öğrencinin başını cektigi bir akımdır
Kopya çekmek sanattır. Öğretmenler sanattan ne anlar?!? diyorlar :hhmanD

Bir kopya eğitime can verir, hareket verir. Kopyayı veren de alan da kazanır. Sınav kağıtlarını okuyan hoca zamandan kar eder ailesiyle daha fazla vakit geçirir. Peki sadece eğitim mi kazanır?? Kopya hazırlamak için kağıt satılır silgi satılır yani kırtasiyeci kazanır. Kırtasiyeci evine ekmek götürür ekmekçi kazanır. Çekinmeyin.. Kopya alın verin eğitime, ekonomiye can verin..

Solomon Pamuk diyor ki;
Eğer kopya verilip alınırsa öğrenci iyi bi karne kazanır. İyi bir karne gören veli mutlu olur. Velinin aldığı karne hediyesini satan mağaza da o ürünü pazarlayan da üretende kazanır. TÜRKİYE KAZANIR!!

:hhmanD :hhmanD :hhmanD kopyaya hayır ! :hhmanD

kopyaya hayir

bi defa cekmeye kalkistim ve yakalandim :durdurun

dünya kadar ögrencinin hakkina girmeyin sakin kopya cekmeyin calisin dirseginizin emeginin karsligini alin :)

görmediğim müddetçe desteklerim kopyayı :durdurun
biz az mı çektik ? bak öğretmen olduk :durdurun

kopyayı yakalyan hoca öğrenciyi atar. okula başka para veren bir öğrenci getirilir. ordan para kazanılır. okul sahibi de müdürede hocalarıda para kazanır. Eğr onlar kazanırsa öprenciler daha moralli bir hoca tarafından eğitilir. Çocuklar iyi not alır büyür iyi bir iş olur onlar kazanır. Onlar kazanırsa geriside kazanır.

Kısacası herşeyin temeli bu masaldan anlaşılabileceği gibi "DÜRÜSTLÜK"

AKP ye ve Tayyip e sözüm şu:

Ülkeyi batırıyonuz ya. Sİz kime ne çektiriyosanız ALlah bin beterini çektisin topunuza.

geçen sene çektim yakalandım :D

bida yemez zaten :gulumseCocuk:

ĦεĽŁψαĿҚэя;4625760' Alıntı:

Ülkeyi batırıyonuz ya. Sİz kime ne çektiriyosanız ALlah bin beterini çektisin topunuza.

afedersiniz...Yuh çüş oha...

ya artık herşeyin kopyası yapılıyor . insanın bile
´

yakalanana kadar devam :D

ne kopya çekerdim ama ahh uleyyn ahh başedemzlerdi benle öyle duruma gelirlerdi ki bayan hocalar sınıfı terkederlerdi gider müdür yardımcılarını çağırırdı yazılıya :) arkadaşım kalmasın diye en son onun adını soyadını yazardım sonra ön sıradaki arkadaşımın sırtına kopya kağıdı asardım daha neler neler :) paylaşımın için sağol okul yıllarımı hatırladım =)

ĦεĽŁψαĿҚэя;4625760' Alıntı:
kopyayı yakalyan hoca öğrenciyi atar. okula başka para veren bir öğrenci getirilir. ordan para kazanılır. okul sahibi de müdürede hocalarıda para kazanır. Eğr onlar kazanırsa öprenciler daha moralli bir hoca tarafından eğitilir. Çocuklar iyi not alır büyür iyi bir iş olur onlar kazanır. Onlar kazanırsa geriside kazanır.

Kısacası herşeyin temeli bu masaldan anlaşılabileceği gibi "DÜRÜSTLÜK"

Konudan Çok Bu Yoruma Koptum :durdurun
Ne Tayyip'miş Arkadaş :)

kopya cekmek serbest zaten , yakalanmak yasak klasik kopya yakalamak istemeyen öğretmen tribi :D

ne kopya çekerdim ama ahh uleyyn ahh başedemzlerdi benle öyle duruma gelirlerdi ki bayan hocalar sınıfı terkederlerdi gider müdür yardımcılarını çağırırdı yazılıya :) arkadaşım kalmasın diye en son onun adını soyadını yazardım sonra ön sıradaki arkadaşımın sırtına kopya kağıdı asardım daha neler neler :) paylaşımın için sağol okul yıllarımı hatırladım =)
:) bayan hocalar ahh ahh ama ben digerlerine benzemem yakalarım kül yutmam ben:hhmanD
görmediğim müddetçe desteklerim kopyayı :durdurun
biz az mı çektik ? bak öğretmen olduk :durdurun

sen cekmiş olablirsin Mehmet tüüü sitede bir sürü öğrenci var bir de utanmadan biz az mı cektik diyor :hhmanD cekmedim efendım 50 olsun benım olsun hesabı cekmem cektirmem :D zaten bir sınavda sorulablcek konular aşikardır yani kopyaya gerek yok hakkıyla 40 - 50 alsın kardeşim illa 70 mı 100 mu alacak
tüüüü Mehmet hocam kınıyorum seni 3 yıllık öğretmen tüüüüüü :hhmanD

bende kopya çekmiştim ve ve yakalandım bidaha töbe çekmedim cesaretim gitti rezillikti

Geri