öss Kazanan Ark. Buraya Yazsin !!!

öss kazandınızmı ?

• yuppi ewt istedigim bölüm

Kullanılan: 18 46.2%
  • kazandım ama çok istemedigim bölüm

Kullanılan: 13 33.3%
  • kazandım ama istedigim bölüm olmadıgı için seneye

Kullanılan: 5 12.8%
  • kazanamadım a.q :( web tasarım kursuna gidecem :)

Kullanılan: 3 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    39

vengeance

New member
Reaction score
0
sınavı kazanan ark. buraya yazarlarsa içimizde kimler kazandı , kimler kazanmadı görürüz ben. a.q mersin ünv. 2 yıllık işletme kazandım 4 ark. yazdık su anda haber aldıgım 2 si girememiş ünv. kazandıma her halde ben üzülüyorum :( işte belki burda aynı yerlere düşen ark. olur benimde aklıma geldi güzel olur dedim hadi ark.herkeze hayırlısı neyse o olsun diyim ....

Ewt Arkadaşlar Kim Nereye Yerle$miş Öğrenek Değilmi..!

ya dalgamı geciorsun admmı seciorsun kazanamadık kardesim kazansaydık emin ol senden önce yazardık buraya kocaman buyukce olmadı ben bu osymnin a.q satn ne diim 30 puan asağı bölüm yazdım yine olmadı (moralim cok bozuk)

"kazandım ama istedigim bölüm olmadıgı için seneye" şıkkı ne abuk ya buldu da bunuyon :D ben zaten bu milli eğitim.... 2 sene sonra öss'ye gircem maalesef öss'ye giricem oturduğum yerde dil bölümü olmadığı için öss'ye giricem berbat bişey bu öss ya aman laho kardeş sende haberlerdeki gibi kazanamadığı için intihar edenler listesine girme msn'den ölücem falan dedinde bu sıralar zaten ölen ölene bir de sen sakın yapma yani

kimseyi ayaırdıgım kayırdıgım yok morali bozul iyiy ark. yazsınlar a.q buraya mod.arklardanda ricam var kızgınlıkla össs küfürlü içerik olabilir banned olabilirmi kullanıcılar eger olabilirse 1 günlük istisna göstersinler bu anket için ."kazandım ama istedigim bölüm olmadıgı için seneye" spysense walla 2 tane inek ark. var ikiside seneye diyo ... bende ark. yazdıgım ünv. tuturamadım taaa tr. ucuna mersine gidecem belki benimde kafam cok bozuk

Ben 3 sene Uğraştım Girmek İçin Dersane Öğretmen Bir Ton Ders Gördüm Ama Olmadı Şimdi Okuyorum Aöf' de Moral Bozmaya Gelmez Arkadaşlar Sizlerin Geçtiği Yerlerden Bizlerde Geçtik Ve Ruh Durumunuzun Nasıl Olduğunu Çok İyi Bilirim..!
Moralinizi Bozmayın Rahat Takılın..!
Hayırlısı Ne İse O olsun Sizin İçin..!

walla seneyede öys oldu arkadaşlar mersin 2 yıllık olmadı seneye falan bence gayet iyi gidin okuyun walla kapagı atında gerisi gelir kolay gelsin .

kazananlara hayırlı olsun diyorum fakat iş bitti sanmayın üni de görüsünüz siz :) ...

kazananmayanlara da sadece aklınızı çalıştırın ve umutsuzluğa düşmeyin demekten başka bişey diyemiyorum

kardeşimde 24. tercihini kazandı 7 puan yükselmiş sanki puanlar...

Allah yardımcısı olsun kazanan ve kazanamayanların...

Xfiles' Alıntı:
kazananlara hayırlı olsun diyorum fakat iş bitti sanmayın üni de görüsünüz siz ...

kazananmayanlara da sadece aklınızı çalıştırın ve umutsuzluğa düşmeyin demekten başka bişey diyemiyorum

kardeşimde 24. tercihini kazandı 7 puan yükselmiş sanki puanlar...

Allah yardımcısı olsun kazanan ve kazanamayanların...

dileklerine katılıyorum..

ve kardeşinide tebrik ediyorum hakkında hayırlısı olsun... eğer kardeşin erkekse sana yardım etmesini diliyorum :D :rolleyes:

des ve dream neler yaptı acep en çok onları merak ettim :)

üzülmeyin arkadaşlar inşallah seneye kazanırsınız yada hakkınızda hayırlısı olsun...

arkadaşlar bende üniversiteyi kazandım ama iş bundan sonra başlıyor tercihlerimden 2.si
gelmiş gaziantep üniversitesi 2.öğretimdeyim ama gündüz çalışıp akşam okula gitmeye bakalım ne kadar dayanıcam hayırlısı olsun bakalım tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim...:)

sorma vengeance zaten lise 1'deydim lise 2'ye geçtim bi kız vardı kız öss diye çıkmamıştı benle kız full sürüm inek yane

energy' Alıntı:
arkadaşlar bende üniversiteyi kazandım ama iş bundan sonra başlıyor tercihlerimden 2.si
gelmiş gaziantep üniversitesi 2.öğretimdeyim ama gündüz çalışıp akşam okula gitmeye bakalım ne kadar dayanıcam hayırlısı olsun bakalım tüm kazanan arkadaşları tebrik ederim...:)

ARK. BENDE AYNI DURUMDAYIM EVDE ÇOK KYAKTIM ADSL 512 PC UYDU EN ÖNEMLİSİ 15 YILLLIK ODAM ODAMDAKİ EŞYALAR İÇİN KAMYON LAZIM A.Q BENDE NASIL CALIŞICAM BİLMİYOM PEDERDE DÜŞÜNÜYO ALLAHTAN MERSİN UCUZMUŞ ARAŞTIRMALARIMA GÖRE 2.senelik için gidilirmi bilmiyom ama 3-4 geçiş oldugu içn gidecem her halde buldumda bunmıyim ALLLAH bir şans vermiş degerlendirem yolunuz acık olsun tüm kerdeşlerim

vengeance' Alıntı:
ARK. BENDE AYNI DURUMDAYIM EVDE ÇOK KYAKTIM ADSL 512 PC UYDU EN ÖNEMLİSİ 15 YILLLIK ODAM ODAMDAKİ EŞYALAR İÇİN KAMYON LAZIM A.Q BENDE NASIL CALIŞICAM BİLMİYOM PEDERDE DÜŞÜNÜYO ALLAHTAN MERSİN UCUZMUŞ ARAŞTIRMALARIMA GÖRE 2.senelik için gidilirmi bilmiyom ama 3-4 geçiş oldugu içn gidecem her halde buldumda bunmıyim ALLLAH bir şans vermiş degerlendirem yolunuz acık olsun tüm kerdeşlerim

benim bi arkadaş ta mersini 2 yıllıgı kazandı. 2.ögretim tanşırsanız aslında iyi olur sizin için :) orda bi sitede kalıyolar çokta ucuz yane......

balıkesiri kazanan varsa yardım edeyim ama inşallah kendinize yazık edip kazanmamışınızdır hele mmfyse üzüldüm adınıza :D

ne diim herkes içinm hayırlısı olsun...
bu arada X-Files bi' kardeşin olduunu bilmiodum. kardeşin için de hayırlısı olsun:)
inşaallah bizim zamanımıza kadar lgs, öss kalkar da rahatlarız....:)

Geri