İşte mavi marmaraydan çıkan mühimmat

TARZEN

PƦαvdαTαƦZéη
Reaction score
0
evet arkadaşlar israilden görüntüler geliyor gemiden çıkan silahları medyaya verdiler bakalım neler var mühimmat olarak!!!!!!!!

İZLE

İsrail denen alçak terörirstlerde utanma namına hiç bir şey kalmamış.

Utanmadan bunları bi de televizyonlara gösteriyorlar.

Allah belanızı versin.

reziller.

takıyyeden bahseden şahıs;

sen ne gördünki bizim göremediğimiz silahlarımı?

sen orada nükleer başlıkmı gördün, g-3-m-16,keleş falanmı gördün?

adamda utanma olur.. israilde yok bilirizde, içimizde yaşayanlarda bari olsun isteriz ama nerdeee?

bir kere bunların israil medyasının ve askerinin şişirmediğini bilmiyorsun.. israil dışişleri bakanı gemide en az 2 silah olduğunu söylüyordu kendi haber kanlında.. orda çekiç-sopa-inşaat malzemesi taşatan yanında 2 çakar almaz silah gördünmü sen?

israilin nükleer silahına karşılık adamlar taşatanla savaşıyor, çocuk oyuncağı kabilinden 10 tane taşatan çıktıysa sebep adam öldürmekmi?

alırsın sorguya yargılarsın.. ama sen israilden önce ve onlardan daha esfelce zaten yargılamışsın.. sağolasın.. sizde izan - vicdan,merhamet varmı çok merak ediyorum... Allah sizi bildiği gibi mükafatlandırsın...

israil ordusunun acizliği bu işte israilin en özel askerlerinden oluşmuş tim bir sivil gemiyi ele geçiriyor ve elinde silah ve benzeri hiçbirşey olmayan insanlara silahlı saldırı da bulunuyorlar bukadar korkak ve bukadar şerefsiz bir israil ordusu işte

sapan1.jpg

nukleer başlıklı sapan olsa gerek bi kez daha yanılmamışsınız

o şişe dekiler misket bombasımı ya bi açıklık getirirmisiniz :) çok komik ya israilin kendini düşürdüğü şu hale bakın

Siz neden bahsediyorsunuz. Biz kurtuluş şavaşını bu silahlarla kazandık. Önemli olan silahın ne cins olduğu değil, hangi inançla kullanıldığı önemli. Çok üstün silaha sahip olanlar gün gelmiş ilkel silahlara yenik düşmüşlerdir. Bir söz vardır. SAVAŞI DÜZENLİ ORDULAR DEĞİL MİLİS KUVVETLER KAZANIR.
Kulaklara küpe olsun diye söyledim.

KÖTÜ SÖZ, SÖYLEYENİN AĞZINI KOKUTUR SADECE

Siz neden bahsediyorsunuz. Biz kurtuluş şavaşını bu silahlarla kazandık. Önemli olan silahın ne cins olduğu değil, hangi inançla kullanıldığı önemli. Çok üstün silaha sahip olanlar gün gelmiş ilkel silahlara yenik düşmüşlerdir. Bir söz vardır. SAVAŞI DÜZENLİ ORDULAR DEĞİL MİLİS KUVVETLER KAZANIR.

biz kurtuluş şavaşını çatal bıcak sapanla kazanmadık rusyadan aldıgımız silahlarla kazandık

Kurtuluş savaşı ayrı bir olay ozaman türk halkı ülkesi ve namusu için savaşıyordu ellerine geçirdikleri herşeyi savaşmak için kullanıyorlardı.ozamaanın pisikolojisi şimdiki olay gibi değil ozamanın teknolojisi ne taşlar sopalar kazmalarla savaşa bilirdik ama şimdiki teknolojiye saldıramazsın ölürsün.o gemideki çıkan taşlar sapanlar vs o gemideki insanların oraya savaşmak maksadıyla gittiğini ortaya çıkarmaz eğer öyle birşey olsaydı bu intihar olurdu.

biz kurtuluş şavaşını çatal bıcak sapanla kazanmadık rusyadan aldıgımız silahlarla kazandık

Desene onun için Kars Ardahan'ı istiyor. Silah olarak ne vermiş ? Sopa ve sapanda vardı gemide onlardan mı vermiş. Olsun, yinede ilkel silahlarla kazanmışız mücadelemizi :001_rolleyes:

Doğrusunu söylemek gerekirse israil tam bir parona olmuş ... korku içlerine o kadar sinmiş ki cebinden tarak çıkarsan el bombası atacak zannediyor(!)

birde filistinlilerin attıgı taşların yerine bizim çatal bıçakları silah yerine koyarsak heralde biraz daha modern silah sınıfına giriyor :)) çok komik duruma düştün israil çook

Allahım neden israilin sınırlarını bize yakın etmedin savaş nasıl olurmuş bi görseydi.

Allahın laneti kıyamete kadar sizinle azdıkça batacaksınız.

Kurtuluş savaşı ayrı bir olay ozaman türk halkı ülkesi ve namusu için savaşıyordu ellerine geçirdikleri herşeyi savaşmak için kullanıyorlardı.ozamaanın pisikolojisi şimdiki olay gibi değil ozamanın teknolojisi ne taşlar sopalar kazmalarla savaşa bilirdik ama şimdiki teknolojiye saldıramazsın ölürsün.o gemideki çıkan taşlar sapanlar vs o gemideki insanların oraya savaşmak maksadıyla gittiğini ortaya çıkarmaz eğer öyle birşey olsaydı bu intihar olurdu.

Elbette bunlar silah olarak götürülmüştür demiyorum. Ancak ilkel silahlar bile inançla kullanıldığında en modern silahtan daha tahribat yapar. Demek istediğim bu. Hangi teknolojik çağda yaşarsan yaşa bu değişmez kuraldır.

Bu gün silah açısından üstün olan bir devletle savaştığımızda yeniliriz demiyorsundur inşallah.

Desene onun için Kars Ardahan'ı istiyor. Silah olarak ne vermiş ? Sopa ve sapanda vardı gemide onlardan mı vermiş. Olsun, yinede ilkel silahlarla kazanmışız mücadelemizi :001_rolleyes:

aslında genel anlamda halkın iradesi önemli bi nokta kuşatılmış ülkeler için ama silahsız bu işler cözülmez

i- Sovyet yardımları:

Kurtuluş Savaşı'nda gereksinim duyulan silah ve malzemenin önemli bir bölümü, Sovyet yardımı şeklinde 1920 Eylül ayından itibaren gelmeye başlamıştır. Sovyet resmi belgelerine göre Kurtuluş Savaşı boyunca, Türkiye'ye yapılan silah ve cephane yardımı miktarları şöyledir :

39.275 tüfek, 327 makinalı tüfek, 54 top, 62.986.000 adet tüfek mermisi, 147.079 adet top mermisi, 1.000 atımlık top barutu, 4.000 adet el bombası, 4.000 şarapnel mermisi, 1.500 kılıç ve 20.000 gaz maskesi.

Sovyet Rusya'nın yardım olarak verdiği bu silahlar, genellikle Birinci Dünya Savaşı sırasında Çarlık Rusyası ordularının Osmanlı ve Alman ordularından ele geçirdikleri silahlar ile iç savaş sırasında Kızılordu birliklerinin ele geçirdiği İngiliz ve Fransız silahlarıydı. Bu çeşitlilik karşısında aynı cins silahlar, belirli birliklerde kullanılarak, eğitim ve cephane ikmalinin ortaya çıkardığı güçlükler azaltılmaya çalışılmıştır.

O gemiye o kadar sapanı hangi şerefsiz koydu.
Ve o sapanların gemiye alınmasına kimler izin verdi.
Sonuçta Sapanlar insani yardım malzemesi değil kimse yemez bunu.
Hazırlanmış sopara insani yardım malzemesi değil.
Havai fişeklere ne demeli PKK Türkiyede çoluk çocuğa askere polise atsın diye havai fişek kullandırıyor biliyorsunuz.
İsrail de bunu bir güzel kullanacak.
Sorun Hangi şerefsiz evladı bunları oraya götürüyordu insani yardım malzemelerinin yanında?
Bu bir oyun o gemilerin israil tarafından aranacağı kesinken israilin saldırılarını haklı çıkarmak için hangi eşcinseller yarleştirdi bunu bunun hesabı sorulmalı.
%100 haklı olmak yerine neden %99 haklı duruma düşürüldük ve kim düşürdü. İsrail bunu kullanacak.

konuya bak nerden nereye gitti allahım ... burda kurtuluş savaşı mukayesi yapılacak bir durum YOK!

gereksiz mesajlar silinsin

ortada canice işlenen bir cinayet ve insani yardımın hangi şartlar altında yapıldığı söz konusu
ve israilin düzmece silah yalanlarının gün yüzüne çıkması
( sapanı oraya israilin koymadığı ne malum )

Elbette bunlar silah olarak götürülmüştür demiyorum. Ancak ilkel silahlar bile inançla kullanıldığında en modern silahtan daha tahribat yapar. Demek istediğim bu. Hangi teknolojik çağda yaşarsan yaşa bu değişmez kuraldır.

Bu gün silah açısından üstün olan bir devletle savaştığımızda yeniliriz demiyorsundur inşallah.

1. dünya savaşı teknolojisine karşı sopa,kazma,balta ve ele geçen ne varsa savaştık ve o inançla beraber savaşı kazandık ama günümüz teknolojisine karşı sapolar,taşlar,kazmalar vs. arasında uçurum farkvar onu demek istedim

Sovyet yardımları:

39.275 tüfek, 327 makinalı tüfek, 54 top, 62.986.000 adet tüfek mermisi, 147.079 adet top mermisi, 1.000 atımlık top barutu, 4.000 adet el bombası, 4.000 şarapnel mermisi, 1.500 kılıç ve 20.000 gaz maskesi.

Sen anlattın ya tüm hayallerim yıkıldı. Ben de salak gibi kazma kürekle bu kurtuluş savaşını kazandığımıza inanıyordum. Meğerse elimizde bayağı modern silahlar varmış. Eh bu kadar silah varken niye viyanaya kadar gitmedik diye bu sefer üzülmeye başlayacağım. Başladım bile:crying:

Geri