İ(..?.).Melih Gökçek istifa ediyor!!

GeciT

Banned
Reaction score
0
MHP'den yahut CHP'den 'birbirimizle koalisyon yapacağız' diye bir tane söz duyan var mı? Ne MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli'den, ne de CHP Lideri Deniz Baykal'dan "MHP-CHP koalisyonu kurulacak" diye bir söz çıkmamışken, bu söylentiyi hangi şerefsiz, hangi namussuz çıkarmıştır?

Her iki parti de miting meydanlarında, seçim propaganda çalışmalarında "tek başına iktidar" hedefini ortaya koyarak çalışmaktadır.

Ama bu ülkede koalisyondan bahseden ve bunu televizyon ekranlarından açıkça ifade eden Recep Tayyip Erdoğan'dan başka hiç kimse olmamıştır. "Koalisyon kurarım" dediği parti de, İmralı'daki alçağın ismini, genel başkanlarını belirlediği DTP isimli, PKK'nın uzantısı partiden başkası değildir.

CNN Türk'te yayınlanan programda, Ertuğrul Özkök'ün "DTP ile bir koalisyon olabilir mi?" şeklindeki sorusuna "Şartlar yarın neler gösterir... Bunun için şimdiden erken konuşup da kilitlemek yanlış olur diye düşünüyorum. Demokrasinin içerisinde çareler tükenmez deniliyorsa. Birçok çareler de çıkabilir bu arada. Onun için sabırlı olmakta fayda var." diyen BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan değil midir?

PKK'nın başındaki alçak tarafından kurulmuş bir partiye, bu sıcaklığı gösteren Recep Tayyip Erdoğan iken, şimdi bunlar CHP-MHP koalisyon söylentisi yayıyorlar…

İddia ediyorum bunların karşı çıktığı birçok CHP'li bile bunlardan daha inançlı, daha dürüsttür. Biz bile böyle düşünüyorsak, AKP'nin CHP karşısında hangi karakterde olduğunu, siz hesap edin!

Bunlar "Müslümanız" diyorlar Yahudilerin, Hıristiyanların hedeflerinde kul-köle gibi hizmet ediyorlar, "dindarız" diyorlar adlarının geçmediği, isimlerinin bulaşmadığı yolsuzluk-hırsızlık dosyası kalmamıştır. Hepsi lüks bir hayatın içinde günlerini gün etmektedirler.

AKP'nin bugün dini inançları sömürmesini sağlayan CHP yönetiminin yanlış politikaları ve söylemleridir. CHP sürekli AKP'ye pas vermiştir. AKP de bu durumu şimdi seçim malzemesi yapmaktadır.

Bugün Recep Tayyip Erdoğan gibi birisi Türkiye'nin başında siyasi bir bela ise bunun yegâne sebebi Deniz Baykal'dır. Ve o Deniz Baykal, BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yasağını kaldırmayı şöyle izah etmiştir.

"Erdoğan'ın yasağının kalkmasına destek vermekle iftihar duyuyorum"

Yani, BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtaran Deniz Baykal'dır.

ABD'nin İslam Dünyası'nı ortadan kaldırmak için başlattığı ve "Haçlı Seferi Başlatıyoruz" diyerek start verdiği Büyük Ortadoğu Projesi'nin "eşbaşkanı" Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede "dindar Müslüman" diye takdim edilerek ve insanları kandırarak oy topluyor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarı döneminde, Müslüman olduğuna dair bir tane adımı görülmemiştir! Ama gel-gör ki; cahiller ve aptallar üzerinde aşırı tesirleri olmaktadır.

İşte bu AKP şimdi PKK'nın siyasi uzantısı DTP ile koalisyona hazırlanıyor. AKP "bu koalisyonu kurarım" diyor, DTP "her türlü desteğe hazırım" diyor.

İmralı'daki kahpe de "Bahçeli ve Baykal'ın önüne geçmezseniz, bu ülkede kriz çıkar" diyor… Aynen AKP'nin besleme medyasının dediği gibi…

Ne MHP'den, ne CHP'den koalisyon antlaşmasına dair, öyle bir niyete dair açıklama yapılmamışken, böyle bir korkuyu dillendiren kimlerdir?

AKP, ABD, AB, DTP, Abdullah Öcalan, Barzani, Talabani, Ermeniler, Rumlar ve bir de en çok Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek'tir.

Bu tayfa, kendi kendilerine koalisyon senaryosu yazıyor, bir de kendi yazdıklarından korkuyorlar…

AKP, ABD, AB, DTP, Abdullah Öcalan, Barzani, Talabani, Ermeniler, Rumlar hep bu korkuyu ön plana çıkarıyorlar da, İ.Melih Gökçek'in sanki kendisine özel bir görev verilmiş gibi sürekli CHP-MHP koalisyonundan niye bahsediyor, onu hala anlayamadık!

Bu köşeden geçtiğimiz günlerde "Melih Gökçek terbiyeli ol!" başlıklı yazı yazdık ama İ.Melih Gökçek'e o terbiye halen uğramış gözükmemektedir.

İ.Melih Gökçek, eline mikrofon aldığı bir mitingde inciler saçmış ve demişki: "Biz diyoruz ki AKP Parti olarak DTP ile koalisyon yapmayız. Çıksın MHP 'ben de CHP ile koalisyon yapmıyorum' desin, alınlarından öpeyim onları. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çıksın, 'Ben CHP ile koalisyon yapıp, Türkiye'yi sola teslim etmeyeceğim' desin. Biz bunu istiyoruz. Çünkü biz Türkiye'yi sola teslim ettirmeyiz. Benim gönlüm Türkiye'yi CHP kadrosuna teslim etmeye razı değil ve hiçbir zaman da olmaz." demiş ve "DTP ile AKP koalisyon yaparsa şerefsizim ilk isyanı ben ederim" demiş…

İ.Melih Gökçek, MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli, her yerde, her zaman AKP'nin pisliklerini temizlemek için tek başına MHP iktidarının gerekliğini vurguluyor ve hedefinin bu olduğunu söylüyor. Tüm mitinglerde bunu ifade ettiği gibi, Kanal B ve Star Tv'de üstüne basa basa 70 milyonun huzurunda bunu söylemiştir. Sen ve senin gibiler anlama özürlü müsünüz ki, halen "Çıksın MHP 'ben de CHP ile koalisyon yapmıyorum' desin" diyebiliyorsunuz?

BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 70 milyonun huzurunda "DTP ile koalisyon kurmam" diyebilmiş midir? Aksine ışık yakmıştır, sempati ile bakmıştır.

Sende utanma denen bir kavram yok mu ki; "Biz diyoruz ki AK Parti olarak DTP ile koalisyon yapmayız." diyorsun?

Sana mı inanacağız, yoksa partinin Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a mı?

O "kurarız" diyor, sen "kurmayız" diyorsun?

İ.Melih Gökçek hızını alamamış bir de "DTP ile AKP koalisyon yaparsa şerefsizim ilk isyanı ben ederim" demiş…

Ya, İ.Melih Gökçek, zaten AKP'nin yavrusu, bastonu DTP'ye karşı çıktığın için istifaya gerek kalmadan, kapının önüne koyulacaksın… Böyle hamaset kokan, sözler kullanıp, Recep Tayyip Erdoğan'ı sinirlendirme! Bu ara zaten sinirleri tepesinde, ilk kurbanı sen olma!

AKP'ye sen resmen yavrun DTP'ye sahip çıkma diyorsun… Hangi ana, yavrusunu kapı önüne bırakır İ.Melih Gökçek?

İ.Melih Gökçek, sözünün eri isen zaten BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Apo alçağına iki kere "SAYIN ÖCALAN" dediği için istifa edersin,"Kürdistan'dan gelen bilgiler bizi memnun ediyor" sözünü kullandığı için istifa edersin, PKK'ya ait "Türkiyelilik, Demokratik Cumhuriyet" dediği için istifa edersin, Apo denen kalleşin İmralı'dan "Başbakanın kullandığı kavramları daha önce ben kullanmıştım, bu kavramlar bana aittir. Başbakan, bu kavramları biliyor" sözünü kullanarak, Genel Başkanı'nı övdüğü için istifa edersin, PKK bile Türk-Kürt diye ülkeyi ikiye bölmeye çalışırken, Genel Başkan'ın Tayyip'in "Türkiye 36 etnik kökenden oluşan, mozaiktir" sözünden dolayı istifa edersin, şehitlerimizin katili PKK'yı masaya çağırdığı için istifa edersin, Recep Tayyip Erdoğan'ın PKK'yı koruyan, kollayan Barzani-Talabani'ye "kardeşim, dostum" diye hitap ettiği için istifa edersin, Abdullah Gül'ün PKK'lı Leyla Zana ve ekibi Dışişleri Konutu'nda, Bülent Arınç'ın da T.B.M.M'de onları yemekli toplantılarda ağırladığı için istifa edersin, Abdüllatif Şener'in PKK'lı olduğunu gizlemeyen Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'e Kürtçe" Seni seviyorum" dediği için istifa edersin…

İ.Melih Gökçek, senin AKP'den istifa etmen için o kadar sebep var ki, yeter ki, sözünde dur!Hadi isyanı et, istifanı bas İ.Melih Gökçek…

BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DTP ile koalisyon yapmaya yeşil ışık yakmış, AKP'li hiçbir yetkili "DTP ile koalisyon kurmayız" dememiş, o halde İ.Melih Gökçek'e yakışan AKP'den 22 Temmuz seçimleri öncesi istifa etmesidir. … İ.Melih Gökçek, o şerefi, o haysiyeti gösterecek kadar değerli(!) birisidir.

Ankara'ya hayırlı, uğurlu olsun…

Yıldıray Çiçek

Basında yer alan karikatürlerden bazıları..

Sizce de komik değil mi?

20070714101525.jpg

20070716095308.jpg

karikatürler çok güzel olmuş :D:D

ANAP +DSP+MHP de gegişen sadece ANAP yERiNe CHP geldi
şimdi

CHP+DSP+MHP ittifakı sözkonusudur. ;) (mhp katalizör görevi görüyor :D )
uydurma degil gerçekçi olalım

:) konuyLa aLakaLı yorumLarınızı bekLerim arkadaşLar
Seyyah sen meLihe mi kızdın İ ye mi aLındın da
provakaye giriyorsun asLanım?

Boyle bı koalısyon olur olmaz bılememde
Bazılarının zoruna gıdıyo galıba neden?
Cunku bu durumda Akp su DTP yle koalısyondan cekınmeyecek olan Akp ıstedıgı gıbı at kosturamıcakta ondan =)

Beklıyoruz Melih Gokcegi =)

Guzel bı yazı sonuna kadar okuma zahmetıne katlanana ;) anlayana

GeciT' Alıntı:
:) konuyLa aLakaLı yorumLarınızı bekLerim arkadaşLar
Seyyah sen meLihe mi kızdın İ ye mi aLındın da
provakaye giriyorsun asLanım?

Girmiyom ben porovakeye felam
Bana da aslanım deme canm de;)

biz ne kadar kızarsak kızalım yine ak parti cıkacaktır sandıkdan..bizim halkımızın düşünceleri değismedikce bu adamlar basbakan da olur teröristi imralıdanda cıkarır hatta yetmez onu meclisede sokar..ama unuttukları birsey var bu ülkenin hiç değişmeyecek olan haritası var toprakları var..tek değişebilecek sey ise insanların sekilleri bakın saddama ne oldu sonu 2 metre ip... vatan hainleri birgün 2 metre ip bile bulamayacaklar...

[seyyah]' Alıntı:
Bana da aslanım deme canm de;)

sana bundan sonra
İ.Seyyah dicem :durdurun

arkadaşLarı hayaL kırıkLığına uğratacağımız çin üzgünüm
asLında akp iLe dtp´nin nikahı da güzeL oLurdu asLında
ama onLar zina suçu işLedi bebekLeri biLe oLdu
keza Türk MiLLeti daha önceden gördü akp nin girdiği gerdekLeri!

Dalga geçmeyi bırkaıp düşünmek lazım chp koalisyon yapmıcam diyor mhp tek başına iktidar diye avaz avaz bağırıyor peki bu ortadaki salak karikatürleri ve koalisyon iddalarını hangi beyinler üretiyor?

leke900' Alıntı:
Dalga geçmeyi bırkaıp düşünmek lazım chp koalisyon yapmıcam diyor mhp tek başına iktidar diye avaz avaz bağırıyor peki bu ortadaki salak karikatürleri ve koalisyon iddalarını hangi beyinler üretiyor?

mhp tek başına iktidar olacam diye avaz avaz bağırıyo mu?:durdurun
Yahu fazla bağırmasınlar sonra sesleri kısılır maazallah. Hem avaz avaz bağıracaklarına gidip bi anket felan yaptırsınlar yok uzun iş uğraşamayız diyorlarsa hazır anketlere baksınlar. Mhp nin nerelerde süründüğünü bi görsünler. Barajı aşıp aşamayacağı meçhul partinin tek başına iktidar söylemi biraz komik kaçıyo. Hatta o kadar komik ki yukarıdaki karikatürler bile yanında ciddi kalıyor...

[seyyah]' Alıntı:
mhp tek başına iktidar olacam diye avaz avaz bağırıyo mu?:durdurun
Yahu fazla bağırmasınlar sonra sesleri kısılır maazallah. Hem avaz avaz bağıracaklarına gidip bi anket felan yaptırsınlar yok uzun iş uğraşamayız diyorlarsa hazır anketlere baksınlar. Mhp nin nerelerde süründüğünü bi görsünler. Barajı aşıp aşamayacağı meçhul partinin tek başına iktidar söylemi biraz komik kaçıyo. Hatta o kadar komik ki yukarıdaki karikatürler bile yanında ciddi kalıyor...

Yerlere yatırdın gülmekten. Sen Mhp'yi Akp'mi sandın ? Kendi anket şirketlerine anket yaptırıp kendi oyunu yüzde 50 lerde gösteren AKP le bir mi tutacaksın. Her anketinde ayrı bir manipilasyonu hedefleyen AKp nin şirketlerine mi inanıcak bu Ülkenin insanları.

MHP nin baraj korkusu olduğunu düşünenler 23 temmuz sabahı yüzlerinde 3 5 ucuk ile göreceğimden eminim.

Karikatürler dozaşını çok aşmış. Özellikle 1. montaj direk bel altına vurmaktır. AKp nin çirkin politikasına benzer bir hareket. Yanıltmıyorsunuz beni.

Melih Gökçek'e gelince Belediye başkanlığını MHP li seçmene borçludur. Bunu kendide inkar etmez. Aksine bastıra bastıra bunu ve Milliyetçi olduğunu söyler. AKP nin çöküşünden sonra katılacağı saf bellidir. Umurım katılmak isteyeceği saflar çok sıklaşarak kendisini dışarda bırakmaz. Mazallah gökten poposunun üstüne düşmek zordur. Acıdır. AKP liler bunu çok yakında yaşıyacak !

60. Hükümet Milliyetçi Hareket

pkk nın partisiyle koalisyon yaparmısın sorusunu mahsus soruyorlar size malzeme olsun diye. Büyük lokma ye ama büyük konuşma misali ne koalisyon yaparım diyor nede yapmam diyor ama gel gör ki akp yi terörün partisiyle daha şimdiden koalisyon yaptırdınız.Tekbaşına iktidarı olabilecek bir partiye böyle aptalca bir soruyu soranda kabahat.

Birde Başbakanın her adına bop eşbaşkanı eklenmiş, bunu iltifat yada memnuniyet göstergesi olarak eklediğinizi sanmıyorum. Öyleyse bop içersinde neden yeralmalıyız neden yeralmamalıyız lütfen bu yazıyı okuyunuz.
-TÜRKİYE'NİN PROJEDEKİ ROLÜ VE KONUMU

Bu proje Türkiye'ye, diğer hiç bir ülkede olmadığı kadar karmaşık ve kompleks bir gelecek sunuyor. Türkiye, bir taraftan projeyi hazırlayan/uygulayan batı kanadının bir üyesi. NATO'ya tam üye, AB'ye üye olmak üzere ve ilişkileri çok gelişmiş durumda, ABD ile sıkı ve uzun yıllara dayanan bir geçmişi var.
Diğer taraftan projeye hedef ülkelerle coğrafi komşu konumda. Bu ülkelerle de yüzyıllara dayanan ilişkilere sahip. Ayrıca bu ülkelerden bazıları ile etnik bağlar taşıyor. Ayrıca, bölgeye getirilmek istenilen demokrasinin yaşayan, başarılı bir örneğini 80 yıldır uyguluyor.

Bu şartlar altında Türkiye, 2 şekilde davranabilir :
1. Diğer tarafı küstürmemek adına hiç bir tarafta yer almaz, olaylara karışmaz. Eğer bu davranışı seçerse süreç boyunca en zararlı ülke Türkiye olacaktır. Her iki taraftan da yanlarında yer almadığı gerekçesiyle tepki görecek, dışlanacaktır.

2. Olayların tam içinde yer alır, kendi çıkarlarını öncelikle gözetir. Bu davranış biçimi, en doğru davranış olacaktır. Projenin uygulanacağı ülkelerle batı dünyası arasında bir tampon, bir sözcü, bir gözlemci gibi davranabilir, bu aşamada kendi çıkarlarını öncelikle korur ve kollar. Projenin geliştirilmesi aşamasında kendi çıkarları doğrultusunda projeyi yönlendirebilir, uygulama aşamasında kendisine karlı görevler verilmesini sağlayabilir.
Ancak bu yol, dikkatli ve ciddi bir ön hazırlık, hükümet, meclis, genelkurmay, üniversiteler vs. arasında görüş birliği sağlanarak davranış geliştirme, görüşmelerde sağlam bir duruş ve istikrar gerektirir. Yöneticilerimizin şimdiden hazırlanmaya başladığını ümit etmek istiyorum. Çünkü bu davranış, ülkemizin ufkunu açacak, yeni fırsat ve kazanımlar sağlayacak bir davranıştır.

DEVAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Seçim sonucunda barajı 3 parti geçerse (akp,chp,mhp) sistem gereği koalisyon yapılması gerekirse ne chp nede mhp akp ile koalisyon yapmayacağından hükümet kurma görevi diğer partilere geçecek. Sonuç itibarıyla oda chp-mhp koalisyonu olacak. Yani karikatürler geleceğin aynası gibi, ama yinede bu ülkemiz açısında en kötü ihtimal Allah Türk milletini böyle bir koalisyondan muvaffak eylesin.

AKP zaten DTP ile koalisyonunu çok önceden yaptı. DTP nin aday göstermediği illerden DTP nin oylarının kime gideceği belli AKP.

AKP nin DTP nin güçlü olduğu yerlerde milletvekili adaylarının kimler olduğu belli. Gelecek bağımsızlarla yapılacak koalisyondan önce zaten DTP ile AKP el ele verdi.

DTP nin getireceği 10 bağımsız milletvekili(sözde) ilede mecliste hep bereraber kürtçe yemin eder artık AKP nin milletvekilleri.

İktidar kaygısı bu ülkenin kenelerini kendi bağırlarına almalarını bile sağlıyor.

Bu hesaptır sorulur....

yehovan' Alıntı:
AKP zaten DTP ile koalisyonunu çok önceden yaptı. DTP nin aday göstermediği illerden DTP nin oylarının kime gideceği belli AKP.

AKP nin DTP nin güçlü olduğu yerlerde milletvekili adaylarının kimler olduğu belli. Gelecek bağımsızlarla yapılacak koalisyondan önce zaten DTP ile AKP el ele verdi.

DTP nin getireceği 10 bağımsız milletvekili(sözde) ilede mecliste hep bereraber kürtçe yemin eder artık AKP nin milletvekilleri.

İktidar kaygısı bu ülkenin kenelerini kendi bağırlarına almalarını bile sağlıyor.

Bu hesaptır sorulur....

kardeşim gerekli açıklamayı yapmış helal olsun hala daha konuşursunuz siz inadına akp dimi hadi hemen yazın milletiyie sehidinin yakınıyla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen gereksiz din istismarcıları sandıkta hesabını verecektir
ha bide M.H.P baraj sorunu var diye ortaya atılan arkadaslar sizleri doğan medyasından başka tvleri izlemeye davet ediyorum sizleri kendinizi kandrmaya ama başkalarını kandırmak için bşuna nefes tüketmemeye davet ediyorum..
OYLAR AKP YE YARASIN PKK YA :vur

cuntaxx' Alıntı:
kardeşim gerekli açıklamayı yapmış helal olsun hala daha konuşursunuz siz inadına akp dimi hadi hemen yazın milletiyie sehidinin yakınıyla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen gereksiz din istismarcıları sandıkta hesabını verecektir
ha bide M.H.P baraj sorunu var diye ortaya atılan arkadaslar sizleri doğan medyasından başka tvleri izlemeye davet ediyorum sizleri kendinizi kandrmaya ama başkalarını kandırmak için bşuna nefes tüketmemeye davet ediyorum..
OYLAR AKP YE YARASIN PKK YA :vur

Siz Akp ile pkk arasında bir bağ kuramazsınız varsa kanıtınız gösteriniz. Terörün artmasının sebebi ırak işgali ve ırağın kuzeyindeki otoriter boşluktur.
Ancak ben size mhp ile pkk arasındaki tarihten gelen bağı aşağıya yazıyorum buyrun okuyun.

-Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Ökkeş Şendiller, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Türk milletiyle dalga geçtiğini söyledi.

BBP MKYK Üyesi Ökkeş Şendiller, geçtiğimiz günlerde Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in idamını değerlendiren Bahçeli'nin "insanlığa karşı suç işleyenler elbette cezasız kalmamalı. Ancak uygulama Bağdat'ta farklı, Ankara'da farklı olmamalı" sözlerini "Bahçeli milletle dalga geçiyor" şeklinde yorumladı. Şendiller, Bahçeli'nin beyanatını okuduğunda şok olduğunu belirtti. Böyle bir açıklamayı Devlet Bahçeli'nin yapmasının gülünç olduğunu ifade eden Şendiller, aslında Bahçeli'nin "Saddam gibi Apo'da insanlık suçu işlemiştir onun da idam edilmesi gerekir, ancak Saddam'ın idamına müsaade edenler Apo'nun idamına karşı çıkıyor. Bu iki yüzlülüktür" demek istediğini, fakat geçmişte Apo'yu asabilecekken yapmadığını ve şimdi de bunu açıkça söylemeye cesaret edemediğini söyledi.

DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ GERÇEKLERLE YÜZLEŞİNİZ ÖYLE KURU İFTİRAYLA OLMUYOR

APO BAKAN ATAYACAK!..
DTP Genel Başkan Vekili Demirtaş, AKP ile hükümet kurmaları halinde 4 bakanlık isteyeceklerini açıkladı.

AKP-DTP koalisyonunda
belirleyici olacak

Nihai hedef
BaĞImsIz adaylarla Meclis’e girmeyi ilk hedef olarak belirleyen DTP, artık nihai hedefini de gizleme gereği duymuyor. Seçim sonrası yenilenecek Meclis’te AKP ile koalisyon ihtimalini gözardı etmeyen DTP yönetimi, siyasi taleplerini açıkça dile getirmeye başladı.

Pazarlığı açtı
Meclİs’te kilit rol oynayacaklarını belirten DTP Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, “Koalisyon yapmaya hazırız. Ama 4 tane bakanlık istiyoruz” dedi. Sözkonusu bakanlıkların ve bakan olacak kişilerin bizzat bölücübaşı Öcalan tarafından belirleneceği öğrenildi.

Tek seçici Öcalan
DTP’nin 4 bakanlık talebini açıkladığı Mersin mitinginde partililer bebek katili Öcalan’ın posterini açtı.

DTP, AKP’den 4 bakan istedi
Seçim sonrası koalisyon için birbirlerine göz kırpan AKP ile DTP meydanda pazarlık yapıyor.

Her şart altında AKP’ye destek açıklamasında bulunan DTP, muhtemel koalisyon için de şartını söyledi. Birlikteliğe açık olduğunu da söyleyen DTP, AKP’ye “4 bakanlık isteriz” mesajını gönderdi. DTP’nin desteklediği Mersin bağımsız milletvekili adayı Orhan Miroğlu tarafından Metropol Alanı’nda düzenlenen mitingde konuşan DTP Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, DTP’nin gözünün kabine de olduğunu ortaya koydu. Demirtaş, koalisyon yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Ama, 4 bakanlık isteriz” dedi. “Daha önceden bazı siyasi parti liderlerine “DTP ile koalisyon yapar mısınız?” dediler. Onlar da “Fikirlerini değiştirip gelsinler, düşünürüz” diyen Demirtaş, “Biz de diyoruz ki, hangi parti olursa olsun, ülkenin demokratikleşmesine yürekten gönül veren, sözde değil özde demokrat, bu ülkenin bütün gerçekleriyle yüzleşmeye, geçmişiyle yüzleşmeye, demokrasinin ilkeleriyle Kürt sorunun çözümüne ve barışa hazır olan parti veya partilerle elbette ki koalisyon yaparız. Koalisyon yapmaya hazırız. Ama 4 tane bakanlık istiyoruz” şeklinde konuştu.

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk de 14 Temmuz’da Hürriyet yazarı Yalçın Doğan’a yaptığı açıklamada hükümete girmeyi şu aşamada düşünmediklerini söyleyerek, AKP’ye dışarıdan her türlü desteği vereceklerini ifade etmişti.

Zana, yalnız bırakmıyor
Eski DEP Milletvekili Leyla Zana, DTP bağımsız adaylarına her fırsatta destek vermeye devam ediyor. Zana’ya Diyarbakır’da düzenlenen DTP mitinginde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de eşlik etmişti.

Baydemir’in ifadesi alındı
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, terör örgütünün yayın kuruluşu Roj TV’deki konuşması nedeniyle İçişleri Bakanlığınca görevlendirilen müfettişlere ifade verdi. Baydemir, Roj TV’deki bir programa katılarak terör örgütü PKK için “silahlı Kürt muhalefeti” ifadesi kullanmıştı.

‘Şimdi kırk kişiyle uğraşacaklar’
Demokratik Toplum Partisi’nin (DTP) İstanbul Kağıthane Hasbahçe Mesire Alanı’nda önceki gün düzenlediği mitinge katılan eski DEP milletvekili Leyla Zana, burada yaptığı konuşmayla DTP’nin bağımsız adaylarına desteğini tekrarladı. Mitingde konuşan eski dep Milletvekili Leyla Zana şunları söyledi: “Biz Meclis’e giderken orada Kürt var mı diye düşünüyorduk, yeni arkadaşlarımız Kürt sorununu çözmek için Meclis’e gidecekler. Biz dört kişiydik, şimdi kırk kişiyle uğraşacaklar” diye konuştu.

Ahmet Türk’ten genel af talebi
DTP eski Genel Başkanı ve Mardin bağımsız milletvekili adayı Ahmet Türk, Mardin’de yaptığı konuşmada, son zamanlarda yapılması planlanan sınır ötesi operasyon tartışmalarına dikkat çekerek, operasyonun “Türkiye’ye hiçbir fayda sağlamayacağını” ifade etti. Türk, “Tam tersi ülke içerisinde anti demokratik gelişmelere sebep olacaktır” dediği sınır ötesi operasyon hakkında şunları söyledi: “Geçmişteki politikalarda ısrar etmek Türkiye’nin zararınadır...OHAL, sıkı yönetimler, işkenceler bu sorunu çözmedi. Geçmişteki politikalarda ısrar etmek Türkiye’nin zararınadır..Operasyonlar sorunu çözmez. Yani siz operasyon yaptınız, çatışma çıktı insanlar öldü, peki dağdaki insanın yakınını, babasını kazanmış olacak mısınız? Kazanmayacaksınız...” Türk, Meclis’e girmeleri halinde izleyecekleri politikayı ve taleplerini şöyle anlattı: “Genel siyasi af istiyoruz. Köy korucularının çıkarılmasına çalışacağız... Türkiye’de bir kaos, Kürtleri dışlayan bir mantık var. Demokratik projelerin gündeme gelmesi için çaba göstereceğiz. Akan kanı durdurmaya yönelik, gerginliği ortadan kaldırmaya yönelik bir çabadır. Sivil demokratik projelerle bu sorunu çözebileceğine inanıyoruz....”

Şİmdİ Bu İt Soylari Neden Mhp İle İttİfak Yapariz Dİyemİyor. ? Sorarim Sana.

Bu Tur Insanlar Neden Mhp Dusmandir ? Katil Olarak Gorur ? Onlarla Savastigi Onlarin Istediklerini Vermedikleri Icin.

Bu Adamlar Neden Akp Yi Destekliyor Neden Yukardaki Gibi Bakanlik Isteyebilecek Duruma Geliyor.

Bunun Nedeni Akp Nin Onlara Olan Yakin Markasi. Dogu Ve Guneydogudan Oy Alabilmek Icin Yapilan Cirkince Oyunlar.

Mhp Apoyu Asamamis. Akp 360 Vekille Onlari Besledi. Sen Mhp Ye Dil Uzatiyosun.

Bugun Neden Abd Ab Talabani Barzani Pkk Ermeniler Akp Nin Iktidar Olmasini Istiyor. Bunun Cevabini Ver. Neden Milliyetci Hareketi Istemiyorlar.
Sence Akp Ulkeyi Ileri Tasiyo Diyemi Istiyorlar Tekrar Akp Iktidarini

Buna Evet Dersen

Yuh Derim.....

Boluculerin Bizi Bolmek Isteyen Dis Guclerin Hepsi Akp Yanindadir.
Bugun Tusiad Zenginler Kulubu Neden Akp Yi Desteklemektedir.

Bunun Hesabi Sorulacaktir Akp Den. 23 Temmuzu Sabirsizlikla Bekliyorum.

Kim Ak Koyun Kim Karakoyun Belli Olacak !!!

MHP'den bu kadar korkmayın insan yemiyorlar , yamyam değilleri .
Satılık akp medyası saldırsın bakalım 22 Temmuz'a kadar 23 Temmuz sabahı barajı aşan MHP dahada güçlü olarak akp'nin karşısında olacaktır .
MHP'yi yıpratmak için yapılan çalışmalara karnı tok Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının .

şimdi yazımdan alıntı yapıp bana soru yönelten arkadaş iice oku :
bugun MHP ayrılmış davanın değerlerini yok sayan AKP gibi bi partiyle neredeyse aynı çizgi ile giden bi partinin yetkilisinin yazmış olduğu söylemiş olduğu gerçeklikleri olmayan iftiralarla biyerlere varamazsın bak ben sana OYLAR AKP YE YARASIN PKK YA NEDEN DEDİM anlatayım

Başbakan DTP'lileri meclise çağırdı...

Başbakan Tayyip Erdoğan terör örgütü PKK yandaşlarını meclise çağırdı...

Seçim gezilerini sürdüren Başbakan Erdoğan partisinin Niğde mitinginde PKK yanlısı DTP partisini meclise siyaset yapmaya çağırdı. Erdoğan ´Derdiniz özgürlükse, bunu gelir meclis de yaparsınız´ dedi.

Oysa ki bundan iki gün önce Tunceli´nin Pülümür ilçesinde 40 aracın önünü kesen PKK´lı teröristler örgüt propagandası yaptıktan sonra seçimlerde bağımsız aday olan DTP adaylarına oy verilmesini istedi. Başbakanını bu sözleri büyük tepki toplarken akıllara geçtiğimiz günlerde başbakanın Hürriyet Genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök ile yaptığı röportajı da getirdi. Röportajda Özkök´ün sorduğu ´DTP´liler büyük bir ihtimalle bağımsız aday olarak girecekler. Ve girdikten sonrada grup kuracaklar. Acaba DTP ile koalisyon olabilir mi*´ sorusuna ´...Yarın şartlar neler gösterir. Bunun için şimdiden erken konuşup da kilitlemek yanlış olur diye düşünüyorum´ diyerek yuvarlak bir cevap vermişti.

şimdi yalanmı bu ozamn senin liderinin ağzından hep birlikte dinleyelim
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=1502 budamı kesmedi ozaman söyle laf kalabalığı yapmadan anlatırım yine senin gibi kopyala yapıştır kesmez bizi :D şimdi buradan sormak istediğim şu hey gafil kilitlemek yanlış olur demek nedemek bu partinin yolu belli izi belli nekdar çok korkak bi insansınki sen kürt seçmenin oyunu alamam die net cevap veremiyorsun sayın BOP EŞBAŞKANI
sonra kendime şu cevabı verebiliyorum
SAYIN öcalan aldığı kellelerin cezasını çekmektedir
alt kimlik üst kimlik vardır KÜRT sorunu vardır BEN bop EŞBAŞKANIIYM diyen bi adam vallaha az söylemiş senin için yanmıyosa artk ben daha ne deyim size sehit cenazelerinden çok artık terörist cenazelerine üzüldüğünüzü düşünmeye başladım ALLAHIM SEN BİZİ BU DİN İSTİSMARCILARINDAN KORU :vur :vur

Geri