İnşaat Malzeme Scripti

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
İnşaat malzemeleri satışı ile ilgili elinde script olan var mı ? veya önerebilecek.

Veya onun yerine php nuke vs vs. kur diyen var mı arkadaşlar ?

Bana bi yardımcı olursanız bu konuda sevinirim. Buraya yazmamın sebebi kendi şirketimizin acilen bir web siteye ihtiyacı var. 23 Ocak'a kadar kurulmadğı takdirde mahkemeye verilcek :S

O yüzden acilen yardımınıza ihtiyacım var.

Umarım KOnu Sİlinmez. Teşekkürler!

kardeşim elimden gelecek bişey yok inş sorununu cözersin

müdür onu inşaatla sınırlamayıp herhangi bir satıs sitesi scriptini düzenleyemezmisin ki ?

ya fark yapmaz. Ama düzenlemesi mesele bu sefer buldumda flashı düzeltemiyorum..!

benimde arkadaşım benden istemişti böyle bir script Biz joomla Kurduk arkadaşım en güzel tavsiyemdir. Bileşenlerini iyi kullanırsan ve güzelde bir tema kullanırsan çok güzel oluyor

Arkadaşım joomla ya da nuke kur. Kendin beceremiyorsan da birine para ile yaptır. Öyle inşaat malzemeleri diye piyasada script olmaz. Şirketiniz varsa kıyın 200-300 liraya yaptırın birine. Madem şirketsiniz para kazanıyorsunuz verin parayı yaptırın sitenizi. 200-300 liraya bile bu işler yapan bir sürü adam var. Kendin yapabiliyorsan eywallaheline sağlık. Yapamıyorsan senin şirket mahkeme masrafından ve cezadan kurtulacak diye hayrına web sitesi kuracak adama hayırsever değil zeka yoksunu denir.
Avukat parasının 5'te birine bir web sitesi yaptırabilecekken hala warez arıyorsunuz hem de şirket sitesi için. Sana buradan biri bir script kursa başka biri de gidip o warez scripti yada temayı şikayet etse yine mahkemeyle uğraşırsın.
Neyse sana kolay gelsin.
saygılar

abi yakında kuruyemiş scripti soracaklar diye tırsmaya başladım.. bu tür konularda mesele obje değil eylem olduğundan önce NE YAPACAĞINI düşünüp ona göre arama yapmak lazım.. ne yapacaksın? satış yapacaksın.. 1 milyon tane alışveriş scripti var.. kolay gelsin.

joomla olabilir alışveriş eklentisiyle

Şirket olsa zaten burda işi olmaz. Bu sadece bir kişiye iş yapacak para alacak para almak içinde müşteriin veya tanıdıgının istedigi tarz da scrtip arıyordur. Hiç bir şirket giripde burda scrtip aramaz.Şirket se tabiki..

digiklan hiç bir webmaster de 200 300 ytl ye site yazmaz. Yani template yapar 2 veya 3 sayfa html yapar site açar diye düşünüyorsan yine yanlış.artık şirketlerin istedigikleri ya googlede görünmek ( sitede 4 veya 6 html veya php sayfanla googlede çok zor ilgil cümlelerde görünmen. Hele hele bu satış veya ürün tanıtımı ise 2 ile 4 bin Ytl ödeyeceksin veya yapacaksın. başka şansın yok.

Gelelim warez mahmeme olayına.Sen burdan www.abc.com u aldın kurdurdurdun veya kendin koydun. Abc sitesi nedir ? örnek olarak diyelim mobilyacı. Sen necisin elektirikçi ona göre düzenlersen ve Grafite degişiklikte yaparsan butonlar renkler vs.. iş saglam olur.

çogu scripti ben yazdım diyenlere bakıyorum türkçeyi zor konuşıyor zor yazıyor Scrtipte rus cadan çinceye kadr var.Yani sahibi degil. Hangi webmaster e ticaret için 2 bin alıp 6 ayda kodlama yapacak .? ee modül var sistem admin paneli var. Bizim webmasterler bende dahil sadece tasarımı degiştiririz. yani 0 dan yapmayız. ! yapsak aylıgımız 50 ytl gelir ki böle aç kalırız.!

Script lisanslı ise zaten ona bildigim kadarı ile mühadele edebiliyorlar. Yani kullanımında ya sorun çıkıyor yada başka problemler. İndexU da google.com indexlemiyor mesala ? bu tarz bi sürü örnk..

İnşaat malzemeleri satışı ile ilgili scripti 2 ile 4 arasına çok güzel yaptırabilirsin.Amatörse parayı alım hemen yapıym basit olsun diyorsan 750 ile 1500 arası fiyat çekebilirsin.

Scriptten anlıyorsan kodlamadan zaten bir sürü e ticaret var.Ama derlemeyi iyi yapmassan warezi bırak bir yana etik bir davranış olmaz.

Saygılarımla

eger olay sadece firmanın sitesi olsn tanıtsın vizyon misyon iletişim ise flash yap php ye agır kodlamalara gerek yok bi kere . Google indexlemesine gelirsek saglam bir meta keywords kullanırsan html de gayet guzel indexlenir. Hatta artık google flashi da indexlior evet evet indexlior. içindeki yazıları bolumleri indexlior. Adobe flash kodlarını public ettikten sonra google indexlemeye basladı .flash hem bu yonden hem gorunum bakımından iyi ve urun tanıtımı ise onu da flashla yapmak mumkun html daha ölmedi kısaca bu işler için

İnşaat malzemeleri satışı ile ilgili elinde script olan var mı ? veya önerebilecek.

Veya onun yerine php nuke vs vs. kur diyen var mı arkadaşlar ?

Bana bi yardımcı olursanız bu konuda sevinirim. Buraya yazmamın sebebi kendi şirketimizin acilen bir web siteye ihtiyacı var. 23 Ocak'a kadar kurulmadğı takdirde mahkemeye verilcek :S

O yüzden acilen yardımınıza ihtiyacım var.

Umarım KOnu Sİlinmez. Teşekkürler!

arkadaşım firmadamı çalışıyorsun yoksa parayla sitesinimi yapıyorsun eğer çalışıyorsun sitenin adını telefon numarasını birde ismini hangi departmanda çalıştığını içeren bir pm atarsın bende sana istediğin özellikte script gönderirim ama parayla yapacaksında onun için arıyorsan karışmam oke

Geri