Şirket olsa zaten burda işi olmaz. Bu sadece bir kişiye iş yapacak para alacak para almak içinde müşteriin veya tanıdıgının istedigi tarz da scrtip arıyordur. Hiç bir şirket giripde burda scrtip aramaz.Şirket se tabiki..
digiklan hiç bir webmaster de 200 300 ytl ye site yazmaz. Yani template yapar 2 veya 3 sayfa html yapar site açar diye düşünüyorsan yine yanlış.artık şirketlerin istedigikleri ya googlede görünmek ( sitede 4 veya 6 html veya php sayfanla googlede çok zor ilgil cümlelerde görünmen. Hele hele bu satış veya ürün tanıtımı ise 2 ile 4 bin Ytl ödeyeceksin veya yapacaksın. başka şansın yok.
Gelelim warez mahmeme olayına.Sen burdan
www.abc.com u aldın kurdurdurdun veya kendin koydun. Abc sitesi nedir ? örnek olarak diyelim mobilyacı. Sen necisin elektirikçi ona göre düzenlersen ve Grafite degişiklikte yaparsan butonlar renkler vs.. iş saglam olur.
çogu scripti ben yazdım diyenlere bakıyorum türkçeyi zor konuşıyor zor yazıyor Scrtipte rus cadan çinceye kadr var.Yani sahibi degil. Hangi webmaster e ticaret için 2 bin alıp 6 ayda kodlama yapacak .? ee modül var sistem admin paneli var. Bizim webmasterler bende dahil sadece tasarımı degiştiririz. yani 0 dan yapmayız. ! yapsak aylıgımız 50 ytl gelir ki böle aç kalırız.!
Script lisanslı ise zaten ona bildigim kadarı ile mühadele edebiliyorlar. Yani kullanımında ya sorun çıkıyor yada başka problemler. İndexU da google.com indexlemiyor mesala ? bu tarz bi sürü örnk..
İnşaat malzemeleri satışı ile ilgili scripti 2 ile 4 arasına çok güzel yaptırabilirsin.Amatörse parayı alım hemen yapıym basit olsun diyorsan 750 ile 1500 arası fiyat çekebilirsin.
Scriptten anlıyorsan kodlamadan zaten bir sürü e ticaret var.Ama derlemeyi iyi yapmassan warezi bırak bir yana etik bir davranış olmaz.
Saygılarımla