İnfatuate =)

o zaman soruyım bora herseyım dıosun ama katlanamıcaım tek seyde ıhanet dıosun bole bı durum olsa boranın hıc mı sansı olmaz .. hanı affettirme sansı yok mu biliosundur fazla gurur insanı yanlızlıga iter....

bide böle bşi oldu mesela bora icine sindiremedi geldi sana anlattı özür diledi... tepkin ne olur keşke sölemeseydı dıyede dusunurmusun ? (bora sölemese hic bi sekilde duyma sansın yok ama :0 )

Bi soru da benden =) Bora abi evlenme teklifi etmistir heralde tarihten bile bahsediyoruz.Peki Bora abi sana nasil bir evlenme teklifi etti =) fazla mi ozel oldu:melek

bora abiyle ortak sarkiniz :melek

Bide kayinvalidene suikast planlarin var mi :durdurun:durdurun:durdurun

allah mutlu mesut etsin abla,darisi basimiza:aşk

o zaman soruyım bora herseyım dıosun ama katlanamıcaım tek seyde ıhanet dıosun bole bı durum olsa boranın hıc mı sansı olmaz .. hanı affettirme sansı yok mu biliosundur fazla gurur insanı yanlızlıga iter....

bide böle bşi oldu mesela bora icine sindiremedi geldi sana anlattı özür diledi... tepkin ne olur keşke sölemeseydı dıyede dusunurmusun ? (bora sölemese hic bi sekilde duyma sansın yok ama :0 )

Borayla 2 senedir yaşadığımız birliktelik içinde ilişkinin zarar görmemesi için fazlasıyla fedakarlık yaptık, ewet Bora herşeyim eğer böyle düşünmeseydim ya da onun doğru kişi olduğunu düşünmeseydim 2 sene mi ona wermezdim, bırak 2 sene wermeyi 15 ay beklemeyi göze almazdım ..

Kendisi ihanet konusunda ne kadar tepkili we asla (bu konuda cidden çok büyük konuşuorum) benim için ne affı ne de dönüşü olmadığını bilir ..

Dürüst bi şekilde gelip bana anlatması hiçbişeyi deiştirmez, söylemese ewet haberim olmaz ama bu da onun wicdanına we insanlığına kalmış bişey =)
we bir söz wardır : ' Kara karıncayı gece yürürken gören olmuş '

hayatta hiçbirşey gizli kalmaz :goz:

Bora abiyle nerde tanıştın esra abla?

bunu daha önceki sayfalarda anlattım Denizcim =)

Bi soru da benden =) Bora abi evlenme teklifi etmistir heralde tarihten bile bahsediyoruz.Peki Bora abi sana nasil bir evlenme teklifi etti =) fazla mi ozel oldu:melek

bora abiyle ortak sarkiniz :melek

Bide kayinvalidene suikast planlarin var mi :durdurun:durdurun:durdurun

allah mutlu muset etsin abla,darisi basimiza:aşk

alakasız bi yerde alakasız bi şekilde bana benimle ewlenirmisin demişti, benim için fazlasıyla özeldi =) şu sıra ortak şarkımız Sabret inci tanem =) kayınwalidemle arkadaş gibiyiz, sewdiğim kişinin annesine saygım büyüktür =) tşk ederim =)

o zamn (Yine önceki sayfaları okumadan yazıyorum ama)

çocuk düşünyor musunuz?

kaç çocuk

adları neler :D

[Çok Fazla Özele Kaçtıysam Beni Uyarın :melek:saskin]

o zamn (Yine önceki sayfaları okumadan yazıyorum ama)

çocuk düşünyor musunuz?

kaç çocuk

adları neler :D

[Çok Fazla Özele Kaçtıysam Beni Uyarın :melek:saskin]

ewet çocuk düşünüoruz, ben 2 istiorum ama Bora bi tane olsunda ısrarcı =) Bir oğlumuz olsun adı Eren olsun hayalimiz bu =)

çalışıomusun yoksa sürekli pc başındamısın ?
kaç yaşındasın?
hh nasıl tanıştın?

Fıятıηа √;3122520' Alıntı:
Şey kem küm beni bitane öper misin :utan

öperim hem de kocaman :melek

çalışıomusun yoksa sürekli pc başındamısın ?
kaç yaşındasın?
hh nasıl tanıştın?

çalışmıorum 2 senedir ewdeyim, bu ara tekrar işe dönmeye niyetliyim =) 27 yaşındayım, hh ile Bora sayesinde tanıştım =) temmuzda bora, ekimde hhman girdi hayatıma =)

infaa yenge..

Benim Sorum Şu.

Nerde Oturduğunu Öğrenebilirmiyim? :melek..

ew adresi istemiosun sanırım :p istanbuldayım =)

hayatta kaybetmekten korktuğun tek şey.. sadece ilk sıradaki

Gєηco;3122807' Alıntı:
hayatta kaybetmekten korktuğun tek şey.. sadece ilk sıradaki

bu cidden zor bi soru oldu ama çok doğru sölüorum ki sorunu okur okumaz aklıma annem we bora aynı anda geldi =)

bu sıcaklarda nabıyosun ben bişi bulamadımda bayılıyom ayılıyom .... :g

Geri