İntihar Mektubunuzu Yazın!

Ya benı hıc ugrastırmayın neden nıcın neerde ne zaman diye sormamanız ıcın bariz canım sıkıldıgından intiharı sectım dede ilaçlar için sagolda bunlar biraz uyku yapıyor :)) neyse ben en iyisi tren altına atlim

Eşhedü Enla İlahe İllallah Ve Eşhedü Enne Muhammeden Abduhu Ve Resuluh...

Kalmadı zaman tam alışıyorum dedim yine eşikte kaldım almadınız içeri bilmiyorum belki ben girmeyi bilemedim herkes kadar insandım daha fazlasını iddaa etmedim ve şimdi kalmadı bende kalmadı sadece bu iki satır kaldı ve şimdi harcayacak bişey kalmadı kendimi harcıyorum üstünüde size bırakıyorum varın gidin artık

kendimi fazla kaptırdım galiba :):)

Büyük Konuşmak İstemiyorum ( Yarına Kimin Ne Olacağını Allah Bilir ÇünKü ) ...
Ama ...
Yaşadığınız Sürece Yanlış Yaptıklarınızı Düzeltme İmkanınız Vardır Oysa Ölü Birinin Böyle Bir Şanşı Yok Ki ?
Sıkıntılara Zorluklara Göğüs Germek Yerine Kolay Olanı İntiharı Seçmek Çok Yanlış Bence ...
Herşeye Rağmen Yaşamak Gibis Var Mı Bea :)

intihar edecek olsam bileğimi keser duvara kanlarımla THE END. yazardım son sözüm bu olurdu.

yoruldum

o çok sevdiğim yağmur yağdığında sanki üstüme tonlarca ağırlık atılmış gibi altından kalkamıyorum.

içim acıyo

kalbim ağrıyo dediklerinde ne saçmalıyo lan bunlar dediklerimi anlıyorum

beni anlamanızı tabiki beklemiyorum

anlatamamaktan hiç korkmadım

sen hep beni anladın ya

nefret etmekten korkuyorum

hissettiğim bunca güzel duygudan sonra

üşümektende korkuyorum

hani hep ısıtırdın ya

sevmekten korkmuyorum ama

gerçek olmadığına inanmaktan korkuyorum

ölümden korkmuyorum ama

sadece gidiyorum

gitmekten korkmuyorum

kalmak yoruyo beni

canımın acımasından korkmuyorum

her acıdığında yanımdaydın ya

yalnızlıktan çok korkuyorum ama

yinede gidiyorum

keyfine bak

fişi çektim

15 yaşındayım ve her şeyi anlatacağım ailem ve arkadaşlarım.

Öncelikle lavaboya sabah elimi yüzümü yıkamaya gittim.Yıkadım ve tam kafamı kaldırırken arkamda beliren siyah ruh gördüm evet görünmez sanırdım ama değildi.Azrail olabilirdi.Daha sonra kendimi korkutmamak için kendimi havlu diye yutturdum.Koşar adımlarla aşağı kata indim ve oturdum tansiyonda olabilirdi bu.Akşam üstü kapının odama girmek için banyonun önünden geçtim ve karşımda aynı şey bu sefer yüzü belirdi.Korkunçtu.Evde kimse yoktu.Bağırsam duyacak hiç kimse...Elime bıçak aldım ve tekrar yukarıya çıktım.Yanına gittim ve bana kendimi öldürmem gerektiğini yoksa ailemin sonsuza dek yok olacağını söyledi.Birkaç dakika bekledim ve sonra biraz bekle dedikten sonra bu mektubu yazarken kendimi öldürdüm ama canım acımadı.Gördüğüm yüz beni zaten korkutmuştu.Böylesine kötü bir şekilde ölmeyi bende istemezdim.

Hoşçakal hayat......

ölenle ölünmüyor adam gibi bir yere adam gibi şartlarda tertemiz bir şekilde toprağa gömün öldüm işte daha ne mektupmu istiyorsun düşün o zaman her sabah kalktığında neden öldü bu diye...

intihara teşebbüs değil
tebessüm ettim dün gece
ölmek mi? ölmek ne kelime
parmak uçlarıma kadar
aşık olmuştum sadece..

Geri