İntihar Mektubunuzu Yazın!

ey hayat bu gune kadar herşeyimi elimden aldın bugunde beni almanı istiyor ve sana geliyorumm tut ellerimden...

Aha tetiği çekiyom çekiyom çeeeektim:D

Anlıyorum...giderken neden ağlamadığını...geride kalanın ben olmadığımı anladığımdan beri düşününüyorum bunu...geride olmanın zor birşey olduğunu anladığımdan beri düşünüyorum...bana daha önce söylemediğin için belki bukadar sonra düşünüyorum bunu...ama olsun belkide iyi oldu...en azından sen gidene kadar yanında kaldım...belkide daha önce düşünüyor olacaktım bunu...farkedermi...belki de bir yaz günü düşünecektim bunu söyleseydin daha önce...bir sonbahar günü yani tanıştığımız mevsim olmayacaktı belkide düşündüğüm zaman bunu...sadece daha fazla acı çekmeyecektim bende...olsun ama...seni seviyorum diye bitirmeyeceğim bu yazıyı...zaten yanına geliyorum...

elektriğe %70 zam da geldi tam sırasıdır ,yaşamam ben bundan gayri hade eywallah:D

Durdurun Dünyayı İnecek Var

öbür tarafa gittiğinde bende geleyimmi noluuur valla bi köşede sessiz otururum sesimi çıkarmam:D

Çok düşündüm İntahar etmeden Önce mektubuma ne yazarım diye düşündüm ama aklıma hep standart Bilindik mektub yazıları geldi ama şunu içtenlikle söliye bilirimki şuan yazıcağım yazılar içimden gelen ve İntahara yönelik yazılardır.

Vatanım, Toprağım Ve Milletim.
ATA'mın Bize bıraktığı Bu Vatana sahip Çıkamadık. Bi Terör Belasıdırki üzerimizden 30 senedir hiç gitmedi. Hergün Vatanı Milleti Bayrağı için şehit Haberleri her televizyonu açışımda Şehit analarını şehit babalarının ağlayarak Görmekten yüreğim dayanamıyo.Ve ne yazıktırki Öle bi İktidara sahibizki Herkez kendi menfaati İçin Çıkar sağlıyo. Saf temiz Milletimi Kandırıldıkça Sömürüldükçe Elim Kolum Bağlı oturmaktan ve Bize emanet etiğin Bu Mabedi Koruyamadığım için Kendimden utanıyorum.
ATAM Biliyomusun Göz göre göre Vatan millet satılıyo Ve hiç bişe olmuyomuş gibi Bir Avrupa Birliği sevdasıdırki Bu olanlara Hiç bişe Yapılmıyo. Bunları yazmaktan utanıyorum.
Utanıyorum ama Başka çarem yok Ama şunu Biliyorumki üzerimizden karabulutlar Birgün çekip gidecek şunu biliyorumki Sen hatırlandıkça Bu vatan Bu Millet herzaman Güçlü ve şerefli Bir millet Kalıcak. Ben Göremiyicem ama bunu hissediyorum.
Her Gün senin Adına Şahsına sölenen yalanları duydukça edilen hakaretleri Gördükçe ve buna sessiz kaldığım için kendimden utanıyorum.Böyle Şerefli bayrağın altında Bu sözleri duymak bana en büyük acıyı veriyo Bize Bu Vatanı emanet edene ihaneti gördükçe Kahroluyorum Ve kendimden Utanıyorum.

İntahar etseydim bu şekilde Bi mektub hazırlardım Bu benim şahsi görüşüm Hiç bir polemik amaçlı değildir yazdığım

Anne Baba bu mektubu okurken ben Ankara Çankaya Belediyesının Ahmetler postahanesının ordakı kopruden atlıyo olacam ( yanında da bızım kundura war arada orda calısırım amcam ıyı para werırdı bana ) sakın arkamda ağlamayın baba pc me ıyı davran arada hard dıskın usdundekı tozları sıl fanlar toz bağlamasın sonra kıtlenır res atıp durur pc ha bıde yenı ram almısdım onu tak takabılırsen takamazsan aytekın enısdeme soyle o taksın , anne sende dun yapddıın boreklerı benım ıcın bıdaha ye bıdaha yap bıdaha ye bıdaha yap bdaha ye ( kadın kafayı yıecek boreklerı deıl),abla enısdeme selam soyle BIDE SUNU SOYLE LA BI EKRAN KARTI ALMADI Onun ıcın benım ıcın pc me ekran kartı alsın özellıklerıde sole olsun 1 gb NVIDIA gforce 6300 Yeterlı bukadar,Amca sende hayal etdımız gıbı Sen golf oyna ben senden kundura ıcın akıl ıstemeye gelıyım dunyanın en unlu ayakkabıcı oluruz ( ben olume gıdıyom dedııme bak XD ),İnanç kanka 85.153.15.20 nın kapanmasına az kaldı yenı server al Yıne NO-M3rcY # Fa1L MecHuL* olsunCS yı benım ıcın bırak ma ALLAH'a emanet olun hadı GÖRÜŞÜRÜZ

sevgili arkadaşım samet ben intihar ediyorum en kısa zamanda muhammetle senide yanımda görmek isterim yerinizi ayırttım en kısa zamanda görüşmek üzere

duanla doğmadım ki güzelim bedduanla öleyim:D tek kelime

Bence intihar etmek basit insanların işidir...hayatın farkında olmayan..en ufak şeyleri büyüten ve sonundada birike birike bu ufak şeyleri başına büyük problem yapıp bunu ölümle yok etmeye çalışanların işi...Kısaca YAŞAMAYI BECEREMEYENLERİN işi...Ben becereiyorum size kolay gelsin...İster intihar edin ister etmeyin beni hiçe etkilemez...bence aklınızın ucundan bile geçirmeyin..İntihar mektupları yazacağınıza dünya tarihine adınızı yazın sonra allah merak etmeyin hiç ummadığınız anda canınızı zaten alacak..BB :D

ölmek vardır, dönmek yoktur...

Kod:
YaLanSIZ YerLere..

allahım size aklı versin benim yolumdan gitmeyin burası çok sıcak ama ben soğuk sevmiyorum:D

BU ŞAKAYDI TABİ ALLAHIM HİÇBİR İNSANI ŞAŞIRTMASIN VE HERKESE AKIL FİKİR VERSİN

ALLAHA EMANET OLUN

Geri