Anne Baba bu mektubu okurken ben Ankara Çankaya Belediyesının Ahmetler postahanesının ordakı kopruden atlıyo olacam ( yanında da bızım kundura war arada orda calısırım amcam ıyı para werırdı bana ) sakın arkamda ağlamayın baba pc me ıyı davran arada hard dıskın usdundekı tozları sıl fanlar toz bağlamasın sonra kıtlenır res atıp durur pc ha bıde yenı ram almısdım onu tak takabılırsen takamazsan aytekın enısdeme soyle o taksın , anne sende dun yapddıın boreklerı benım ıcın bıdaha ye bıdaha yap bıdaha ye bıdaha yap bdaha ye ( kadın kafayı yıecek boreklerı deıl),abla enısdeme selam soyle BIDE SUNU SOYLE LA BI EKRAN KARTI ALMADI Onun ıcın benım ıcın pc me ekran kartı alsın özellıklerıde sole olsun 1 gb NVIDIA gforce 6300 Yeterlı bukadar,Amca sende hayal etdımız gıbı Sen golf oyna ben senden kundura ıcın akıl ıstemeye gelıyım dunyanın en unlu ayakkabıcı oluruz ( ben olume gıdıyom dedııme bak XD ),İnanç kanka 85.153.15.20 nın kapanmasına az kaldı yenı server al Yıne NO-M3rcY # Fa1L MecHuL* olsunCS yı benım ıcın bırak ma ALLAH'a emanet olun hadı GÖRÜŞÜRÜZ