Hell
Başarıda bir sanattır.
kaptanım bak söz verdim son isteğim :=)
p3simist' Alıntı:
naser' Alıntı:ya ben unutulmusumsaka bıryana da musaıt oldugunuz zaman benıde bı aradan cıkartın ... Ama isim gecsın Nightwolf dıyeeeee sımdıden tesekkurler
ahkiliteus' Alıntı:
furkan1988' Alıntı:Yaa kardes kusura bakma elimden bukadarı geldi yanıp sönen yazıyı magneta anlattı ama anlamadım delirecem yaa çok karışık kafam almadı bana videosu lasım anca![]()
squlachi' Alıntı:captan we magneta arkadaşlarım.. sizden ufak bir isteğim olacak..magneta öncelikle saol ama pek beğenmedim önekini...
squlachi' Alıntı:benim isteğim avatar olucak... MÜMkünse Angelina Jolie fotosu olsun aşkıma güsel bişiler yaparsanız sewinirim...resim war die wermiorum yoksa eğer birkaç wallpaper war.....
magneta' Alıntı:ayıp ediyon galatasaraylı arkadaşım yaw yapmazmıyız
bu animasyonu bi yabancı sitede görmüştüm benzerini yapmaya çalıştım ama işte boyutlar beni zorladı ancak 102x102 boyutu istenileni karşıladı neyse buyur;
46kb![]()
magneta' Alıntı:furkan1988' Alıntı:Yaa kardes kusura bakma elimden bukadarı geldi yanıp sönen yazıyı magneta anlattı ama anlamadım delirecem yaa çok karışık kafam almadı bana videosu lasım anca![]()
karışık değil lem
18 kb![]()
15 kb![]()
bende beğenmemiştim zaten
ne yazılacak üstüne....nick?
arkadaşlar elinize sağlık hepside güzel olmuş
ehehe yapta güsel bişi sende beğen bende Angelinamın üstüne istiremmm pls..magneta' Alıntı:bende beğenmemiştim zaten![]()
Dark_Crazy' Alıntı:arkadaşlar bana banner yapabilecek olan yok mu ?
magneta' Alıntı:beklemen lazım acele etme herşeyin bir sırası var
naser renkler değişti.....
44.7 kb![]()