ırzına geçilmeyen kadın kalmamıştı!..

her seferinde bu konuyu gündeme getirerek ortamı germek mi istiyosunuz ya

Bunların İslam'la ne alıp veremedikleri var anlamadım. Aslında anlamaya da gerek yok ya. Müslüman değilseniz -bizim müslüman olmayanlara saygı duyduğumuz gibi- siz de bizim dinimize, İslam'a saygı duyun. Terbiyesizlik yapmayın böyle... Müslümansanız bu yazdıklarınızdan sonra dinden çıkmışsınızdır büyük ihtimalle bir kelime-i şahadet getirin, bir boy abdesti alın. Sonra yine böyle terbiyesizlikler yapmayın...

Bu tür başlıklara genelde nickinde bile Türklük, Türk olmak ile ilgili şeyler olanlar yazıyor ve cevap veriyor gördüğüm kadarıyla. Bu durumda ricam yazı yazan arkadaşların hepsinin Türkçe imlâ kurallarına uymalarıdır yazılarında...

ülkücünün davası türk-islam ülküsüdür .dolayısı ile islamcı çizgiye kaydı demek doğru olmaz .zaten islamcı çizgideyiz biz .ülkücülerin milliyetçiliği islamın sınırları kadardır .aşırısı değildir .

ve ülkücüler gerektiği zaman ve gerektiği yerde tekbir çeker .bu basından beri böyle zaten yeni olan bise değil .bundan neden rahatsız olur birileri anlamam .

senin söylediğin ancak atsızcılar için söylenebilir ki onlarda zaten islamcı çizgiye kaydığı falan yok .dolayısı ile söylediğin şey çok saçma

Öncelikle;
Ya Allah!Bismillah!

İslam dinini Türklere yakıştıramayıp,illaki hrıstıyan yapmaktaki amaç ve maksadınız üzerinde washingtonun persepektifi bulunan yeşil kağıt parçasından öteye gidemez.
Milletleri parçalamanın yolu etnik ayrımcılık ve din esaslarının temeline dinamit koymaktır.Siyasi ve ekonomik yolla elde edemediğiniz amelleri,sahte Türkçülük ve milliyetçilikle bu pazarda satmaya kalktığınız vakit ancak ve ancak akşam üstleri çürükleri toplamaya gelenlere satarsınız.Serbest kürsüde siyasi ve siyasi politik konuların açılması ve yorumlanması,hükümetlerin ekonomik ve dünya politikalarının irdelenmesi amaç alındığı halde,açtığınız 100 konunun 95 i islam dinini hedef almaktadır.Bu hedefi sahte milliyetçilikle süslediğinizde amaç o zaman ortaya çıkmaktadır.Laiklik ilkesini zorla benimsetmeye olan uğraşınızda havaya uçmaktadır.Çünki cevapları yazanlar sizlerden daha laik oldukları kesindir.Çünki hiç bir zaman dini olguları siyasete amel etmedikleri için laikliğin görevinide yapmış olurlar.Her bağlamda Atatürk'ün din üzerine bulunan vecizelerini dile getirmekle beraber,hep tek taraflı makalelerle,karşı yayın organlarınıda bölücü olarak değerlendirerek işe son vermeye çalışmak,bataklığın dibini bulmaya engel olamayacaktır.Çünki;
inanmayan insan hiç olacaktır.Ben inanıyorum dediğiniz vakitte;
İslam haricindeki dinlerin batıl olduğunun farkına varamamak,akıl ve mantık kapılarını sonuna kadar kapattığınız anlamına gelir.
Bir vatandaş hem Müslüman,hemde Türk ise,aynı zamanda milliyetçidir.Milliyetçi olmak ülkü ocakları yada mhp nin yada alperen ocaklarının tekelinde değildir.Ama;
ben hem Türk'üm ama müslüman değilim dediğiniz vakit yine milliyetçisinizdir.Ancak ,dini aşağıladığınız vakit milli bölücülük yapıyorsunuz demektir ki;
BİZDEN DEĞİLSİNİZ.

Bu nedir şimdi anlamış değilim.biri açıklasın..yazıyı yazan doğu silahçıoğlu paşa sanırım.alıntılıyan herzamanki gibi forumun fitne kaynatıcılarından kargta..burasını anladıkta. bu kadar yalanı bir araya getirip tarih okutmaya kalkan doğu paşanın hesabını anlayamadım,kendisi bildiğim kadarıyla şamanisttir..şunumu diyor paşa; türkler islamlaşmadan önce ne gzüeldik iyiydik medeniydik te şimdi islamla körmü lduk gericimi olduk..şamamnda olursunuz putperestte ama islama sövmek için peçe yaptığınız türklüğü de güya kororken aşağılamaktan utanmalısınız.siz sanırım ne türksünüz ne islam..olabilir hadi saygı duyalımda bu yobazlık bu hazımsızlık bu küfür neden ..yazınızın her tarafı yalan ve yanlış..aktarılan tarihler ve alıntılar kabul görmüş şeyler değil. şimdi açıklayalım elden geldikçe ;,
1- araplar tarafından türke hiçbir zaman soykırım olmamıştır.mevzi denebilecek -3-5 çatışma haricinde ..o kadarı şuan bile gazi mahalelsinde yada adanada çingenler arasında her yıl yaşanmakta..
2-falih rıfkı ataydan alıntıyla kurduğunuz cümleden olmak üzere,bu millet falih rıfkıyı iyi bilirki dönme masondur. haber verenin şahsiyeti kimliği esastır.
3-islam önderlerinden biri diyerek sahibini bile bilmeden uydurduğunuz eklemli sözler ;fitneler dönemi için söylenmiş ahir zamandaki hal ve gidişin kavimler arasındaki savaşların ve bozgunların anlatılması adına söylenmiş bir sözdür ve bahsedilen çekik gözlü elmacıkalrı çıkık alnı basık burnu basık millet yecüc mecüc kavramına uygun çin lilerdir.gelişen hakimiyet kurmaya başlıyan çinlilerin son durummlarıyla ahir zamanın gidişatı bu olayı doğrulamaktadır.

yazılan hercümleye birşey ekleyebilirim ama bu kadarı bile silahçıoğlu paşanın şamanlığını,ergenekon bağlantılı kuvayı milliye adlı sözde dernek ve dergi adı altındaki ERGENEKON bağını tescillemekte ve bu ekmeğini yediği milletine ve değerlerine saygısızlığında yalnız olmadığı sizin gibi 3-5 kişiyle içindeki zehiri kustuğu görülmekte..

AMA bu millet türklüğünden de islam olmaktanda hiç gocunmadı,bu dünyada türklüğüyle şeref duydu,islam olmaklada ALLAHIN hidayeti ve inayetiyle imparatorluk sahibi olarak ALLAHIN VE RASÜLÜNÜN ÖVGÜSÜNE MAZHAR OLARAK İSTANBULU FEHETME ONURUN VE GURURNU HEP TAŞIDI.. sizlerin sıkıntısını anlayabiliyoruz..içinizdeki azınlık ve islamla kavganızdaki yenilmişlik hislerinizide anlayabiliyoruz..ama sizi sevmiyor ve saymıyoruz.. böyle bir yazıya yazılacak çok şey var ama forum kurallarına bu kadar uyabildim .modlarım bağışlasın hakaretten kaçmaya çalıştım..

****Allah diyorki;Ben bir kavmi yok etmek istedigim zaman ustune Turkleri salarim.....

Maide suresinde böyle birşey varmı?Yeni ayetler uydurmaya başladınız...

Ayrıca artık ülkücülük milliyetçilik çizgisinden kayıp islamcı çizgiye kaydı.Bununda en güzel örneği ülkücü gençliğin her gaza gelişinde tekbir getirmesidir.Karşısındakine ecnebi gözüyle bakmasıdır.

“Hz. Peygamber’den rivayet edildiğine göre; aziz ve celil olan Allah buyurur ki, benim bir ordum vardır, adını Türk koydum ve onları doğu ülkelerine yerleştirdim. Herhangi bir kavme öfkelendiğim zaman Türkleri onların başına musallat ederim.”

Maide Suresi 54. ayet:

"-Ey iman edenler! Aranızdan kim dininden dönerse (şunu) bilsin: Allah onun yerine öyle bir millet getirecek ki, Allah onları sever, Onlar da Allah'ı severler. Mü'minlere karşı mütevazi, kafirlere karşı ise (fevkalade) onurlu ve güçlü, Allah yolunda cihad eden ve hiçbir kınayanın kınamasından kormayan bir millet getirecektir. Bu Allah'ın bir lütfudur ki, onu dilediğine verir. Allah'ın lütfü ve nimeti geniştir, O bilendir.

Birçok müfessir, bu ayet-i kerimede kastedilen milletin, Abbasilerin zayıflmasından sonra öne çıkan "Türk Milleti" olduğunu ifade etmiştir.

Elmalılı Hamdi YAZIR, "Hak Dini Kur'an Dili" adlı tefsirinde bu ayeti şöyle yorumluyor. "...Bu defa Allah Türkleri göndermiş; Arapların kadrini bilemeyip, zayi ettikleri devlet-i İslamı ele alarak İstanbul'a ve oradan kıtaat-ı arzın her tarafına yaymışlar; binaenaleyh Ebnay-i Faris Hadisi'nin delaleti; feth-i Kostantıniyye (İstanbul'un fethi) Hadisi'nin serahati ve "Fe asellahü en ye'tiye bilfethi' va'di İlahisi'nin işareti ile Türkler bu ayetin tebşirine (müjdesine) nail olmuşlardır. (Yazır 1960)

Hatta Diyarbakırlı bir büyük alim olan Celal YILDIRIM bir adım daha öne atarak "Bu vazife halen Türk Milletinin üzerindedir." diyor.

Fil Suresi:

1 ) (Ey Muhammed), görmedin mi, Rabbin fil sahiplerine (Ebrehe Ordusuna) ne yaptı ?
2 ) Onların tuzaklarını boşa çıkarmadı mı ?
3 ) Üzerlerine sürü sürü kuşlar (ebabil) gönderdi.
4 ) Onlara çamurdan sertleşmiş taşlar atıyorlardı.
5 ) Sonunda (Allah) onları yenik ekin yaprağı gibi yaptı.

Fil Suresi'nden de anlaşılacağı gibi Allah o günün süper güçleri olan Bİzans, Pers, Habeşistan, gibi ülkelere Mekke, Medine, Taif gibi
kutsal şehirlerin fethedilmesini mucizelerle engelliyor. Dünya yaratıldığından bu yana bu 3 kutsal şehri hiçbir güç ele geçirememiş.
1070 yılında bu kutsal topraklar Selçuklular tarafından fethediliyor. Ardın 1174 Eyyubiler (Türk devleti) tarafından fethediliyor, 1250 Memlüklü Türk devleti tarafından fethdiliyor, 1517 Osmanlı Devleti tarafından fethediliyor. Yeryüzü yaratıldığından buyana kutsal topraklar 4 kez türk devletleri tarafından fethediliyor.

Ali İmran Suresi :

123 ) Şüphesiz Bedir'de siz güçsüz durumda iken Allah sizi zafere ulaştırdı. Allah'a karşı gelmekten sakının ki şükretmiş olasınız.
124 ) Hani mü'minlere "Allah'ın sizi indirilen üç bin MELEKle desteklemesi size yetmez mi ?" diyordun.
125 ) Evet, eğer sabreder ve sakınırsanız ve onlar da ansızın üzerinize gelirlerse Allah size böyle beş bin nişanlı MELEKle yardım gönderir.

Peygamber Efendimizin hadisi:

"Kostantiniyye mutlak feth olunacaktır. Onu feth eden konutan ne güzel komutan o asker ne güzel asker."
Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi İstanbul'un fethi sadece Türklere nasip olmuştur.

Tarihimizi daha iyi inceleyip, araştırdıkça bu örneklerin yüzlercesiyle karşılaşmak mümkündür.

Bir çok tarih ve din kitaplarında ( arap ve türk kaynaklarında ) milletimiz için ;

"Milleti memduha ( övülmüş millet )" ;

İlahi nusretle müeyyed ( Allah'ın yardımı ile te'yid ettiği ) millet" ;

İ'lay-ı kelimetullah ile muvazzaf ( Allah isminin yüceltilmesi ile görevli ) millet"

tabirleri kullanılır. ( Elmalılı Hamdi Yazır 1960 )( Ömer Nasuhi Bilmen 1966 ) ( Celal Yıldırım 1985 ) .....

Bu Allah'ın bir lütfudur ki, onu dilediğine verir.

ayete göre türkler değilller .türk geçmiyor .rivayetine görede inandırıcı değil .öyle bile söylemiş olsa sağlam kaynak olup olmadığı gerekir .

elmalılı türkler olduğunu söylüyor olabilir .hatta bir dönem için gerçekten türklerde olabilir .ama bu sürekli türkler olacağı anlamına gelmez .abartmayalım

diyarbakırlı hoca da çok büyük bir alim demişsin .şahsen tanımıyoruz çokmu büyük değilmi bilmiyoruz .ona bakarsan benim gözümde hiç bir değeri olmayan fethullah gülen baskasının gözünde evliya hatta peygamber .ayetle basladığın bir yazıyı kendisini överek bitirdiğin bir hocayla bitirmişsin .

ben türkler olamaz demiyorum ama bazılarınız bu işi çok abartıyosunuz .yukarda ayetten alıntı yaptığım bölümde de dilediğine verir diyor . bu türklerdir anlamına gelmez .bir dönem türkler olmus olabilir ama suanda birşey söylemek doğru değil .şuanda hangi millet olduğu belli olmaz

ama söylediğin bir çok şey doğru .emeğine sağlık ancak şuan ki durumda kimlerdir bence bilinmez değişebilir

Ortalık birbirine girmiş. Fitneciler konuyu açan arkadaşı fitneci olarak göstermiş. Kendi açtığı konuların dökümüne bir baksın. Ne maksatla hangi konuları açmış.

Allah sözü diye salak salak sallamaları koymuşlar Kur'an-ı Kerim'e... Elmalılı hamdi yazır hoca bunu Türkler diye yorumlamış. Arkadaşlardan bazılarının cevap veremediği şu iddialar hala cevap bekliyor...

"Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır."
Muhammed

(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)

"KITALUT-TURK" ("TÜRKLERLE ÖLDÜRÜŞME") HADİSLERİNDEN. Sonunda Türkler kesilecekler...(Ebu Davud, Kitabu'l-Cihad/9, hadis no:4305.)

-"Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan (Türklerle) öldürüşmedikçe kıyamet kapmayacaktır." (Buhari, e's-Sahin, Kitabu'l-Cihad/96; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62 Hadis No: 2912; Ebu Davud, Sünen, Hadis No: 2251; İbn Mace, Hadis No: 4096-4099.)

"Kıtalut-Türk" Hadislerinden. "Türklere karşı kıtal, kesinlikle olacak..." (Buhari, e's-Sahih, Kitabu'l-Cihad/96)

- "Şu da kıyamet alametlerinden: Kıldan (keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. Geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi üst üste binmiş derili toplumla vuruşmanız öldürüşmeniz kıyamet alametlerindendir. Biz (müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan Türklerle öldürüşmedikçe kıyamet kopmaz." (Bkz. Buhari, e's- Sahih, Kitabu'l-Cihad/95; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/66, Hadis No: 2912; İbn Mace, Hadis No: 4097-4098)

"Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimeti ve sizi dünyalara üstün kıldığımı hatırlayın." ( Bakara, ayet: 47, 122. Diyanet çevirisi.)

-"Biz her peygamberi, kendi toplumunun diliyle gönderdik. İlle de böyle yaptık ki, o toplumdan olanlara anlatabilsin." (İbrahim suresi, ayet: 4.)

Buyur savaşçılıktansa nasıl kesileceğiz en sonunda?. Onu da geçtim Neden "Biz MÜSLÜMANLAR" "onlar Türk"??

Türkler (çok yakın bir gelecekte) atlarını Müslüman mescidlerinin direklerine bağlayacaklardır.
• Benim ümmetimi öyle bir kavim sürüp, kovalayacaktır ki; onların yüzleri (yuvarlak ve) enli, gözleri (çekik ve) küçük, çehreleri sanki üzeri derilerle kaplanmış kalkanlar gibidirler. Onlar üç defa Arabistan yarımadasına kadar ilerleyeceklerdir. İlk istilada onların önlerinden kaçanlar kurtulacaktır. İkinci istilada hücuma uğrayanlardan bazıları helak olacak ve bazıları da canlarını kurtaracaklardır. Üçüncü istilada ise onların kökleri kesilecektir (Artık istilalar son bulacaktır) işte onlar Türkler’dir. Nefsim yed-i kudretinde olan Allah’a yemin ederim ki, Türkler (çok yakın bir gelecekte) atlarını Müslüman mescidlerinin direklerine bağlayacaklardır. Ebu Davud (Nuseym b. Hammad, Kitabü’l Fiten, Atıf Ktp. No: 602, V.121122)

Evet beyler ne demektir?

birader KURAN da böyle bi ifade yok...

arkadaşım direk türk olarak geçmiyor.ama islam alimleri ayet ve hadislerden yola çıkarak onun türkler olduğunu savunuyorlar.

yani işaret edilen milletin Türkler olma olasılığı çok yüksek.

müslüman değilsen değilsin. şamanistmisin nesin, salak salak yorumlar yaparak milletin beynini bulandırmaya çalışıyorsun.

konuyla alakalı gerçek bir araştırması olmayan, birilerinin ***ünden uydurduğu şeyleri ağzına alıp buraya yazıyorsun.

hackhell üyelerinin en az %90 ı müslüman türk olduğu için kendini şanslı görüyordur. ister dindar olsun ister olmasın.

bide kuran'ın neresinde geçiyor bu ayet. var diyorsan göster. kanıt olmadan okumayan etmeyen insanlara saçmalıklarını dayatmaya kalkma.

Ortalık birbirine girmiş. Fitneciler konuyu açan arkadaşı fitneci olarak göstermiş. Kendi açtığı konuların dökümüne bir baksın. Ne maksatla hangi konuları açmış.

Allah sözü diye salak salak sallamaları koymuşlar Kur'an-ı Kerim'e... Elmalılı hamdi yazır hoca bunu Türkler diye yorumlamış. Arkadaşlardan bazılarının cevap veremediği şu iddialar hala cevap bekliyor...

"Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır."
Muhammed

(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)

"KITALUT-TURK" ("TÜRKLERLE ÖLDÜRÜŞME") HADİSLERİNDEN. Sonunda Türkler kesilecekler...(Ebu Davud, Kitabu'l-Cihad/9, hadis no:4305.)

-"Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan (Türklerle) öldürüşmedikçe kıyamet kapmayacaktır." (Buhari, e's-Sahin, Kitabu'l-Cihad/96; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62 Hadis No: 2912; Ebu Davud, Sünen, Hadis No: 2251; İbn Mace, Hadis No: 4096-4099.)

"Kıtalut-Türk" Hadislerinden. "Türklere karşı kıtal, kesinlikle olacak..." (Buhari, e's-Sahih, Kitabu'l-Cihad/96)

- "Şu da kıyamet alametlerinden: Kıldan (keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. Geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi üst üste binmiş derili toplumla vuruşmanız öldürüşmeniz kıyamet alametlerindendir. Biz (müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan Türklerle öldürüşmedikçe kıyamet kopmaz." (Bkz. Buhari, e's- Sahih, Kitabu'l-Cihad/95; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/66, Hadis No: 2912; İbn Mace, Hadis No: 4097-4098)

"Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimeti ve sizi dünyalara üstün kıldığımı hatırlayın." ( Bakara, ayet: 47, 122. Diyanet çevirisi.)

-"Biz her peygamberi, kendi toplumunun diliyle gönderdik. İlle de böyle yaptık ki, o toplumdan olanlara anlatabilsin." (İbrahim suresi, ayet: 4.)

Buyur savaşçılıktansa nasıl kesileceğiz en sonunda?. Onu da geçtim Neden "Biz MÜSLÜMANLAR" "onlar Türk"??

Türkler (çok yakın bir gelecekte) atlarını Müslüman mescidlerinin direklerine bağlayacaklardır.
• Benim ümmetimi öyle bir kavim sürüp, kovalayacaktır ki; onların yüzleri (yuvarlak ve) enli, gözleri (çekik ve) küçük, çehreleri sanki üzeri derilerle kaplanmış kalkanlar gibidirler. Onlar üç defa Arabistan yarımadasına kadar ilerleyeceklerdir. İlk istilada onların önlerinden kaçanlar kurtulacaktır. İkinci istilada hücuma uğrayanlardan bazıları helak olacak ve bazıları da canlarını kurtaracaklardır. Üçüncü istilada ise onların kökleri kesilecektir (Artık istilalar son bulacaktır) işte onlar Türkler’dir. Nefsim yed-i kudretinde olan Allah’a yemin ederim ki, Türkler (çok yakın bir gelecekte) atlarını Müslüman mescidlerinin direklerine bağlayacaklardır. Ebu Davud (Nuseym b. Hammad, Kitabü’l Fiten, Atıf Ktp. No: 602, V.121122)

Evet beyler ne demektir?

Sana Kütübü Sitte de bu abartmandan doLayı buLduğum bir kaç noktayı beLirteyim
BeLirttiğin hadisLerden bir tanesinin sahihLiğine kanaat getirdiğim
Ancak onda beLirtiLen vuku da şudur ki
MoğoL Hükümdarı Cengiz Hanın müsLümanLara ettiği büyük mezaLim
Hadisde beLirtiLen oLayın bu oLduğunu yorumLuyor Alimler
Yani senin içindeki islam düşmanLığı gene içinde patLadı
sana ve sen gibiLere bir süre daha hayırLı oLsun

Eğer istersen o hadisin orjinaLini ve tefsirini en kısa zamanda ekLerim İslam ve İnsan başLığına

أĸяα;3328881' Alıntı:
Sana Kütübü Sitte de bu abartmandan doLayı buLduğum bir kaç noktayı beLirteyim
BeLirttiğin hadisLerden bir tanesinin sahihLiğine kanaat getirdiğim
Ancak onda beLirtiLen vuku da şudur ki
MoğoL Hükümdarı Cengiz Hanın müsLümanLara ettiği büyük mezaLim
Hadisde beLirtiLen oLayın bu oLduğunu yorumLuyor Alimler
Yani senin içindeki islam düşmanLığı gene içinde patLadı
sana ve sen gibiLere bir süre daha hayırLı oLsun

Eğer istersen o hadisin orjinaLini ve tefsirini en kısa zamanda ekLerim İslam ve İnsan başLığına

Senin alimler okuma özürlümü TÜRK kelimesini MOĞOL diye okuyor. Moğol hükümdarı CENGİZ HAN Araplara saldırmıştır yakmıştır yıkmıştırbaş üstünde baş komamıştır. AMA O GÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE HAKLIDIR Kİ BU GÜNÜN ŞARTLARINI ALIP O GÜNE KOYSAN GENE HAKLIDIR. Sen cihan hükümdarının elçisinin kafasını kes gözlerini oyup gümüş doldur sonra ticaret yollarına saldırıp yağma et gel vay beni kesti vay beni sitti de. Ya bırak bu işleri... TARİH senin gibilerin bildiğinden çok fazlasını içinde barındırır. Bu da içinde patlayan bombam olsun...

Benim içimde islam düşmanlığı yok. Tanrı'm bilir kim daha müslüman, Kim cebine müslüman, kim dinine imanına... Gel sen Cehennemin kapısında vermeye çalışacağın kul hakkının hesabını yapmaya başla sonra tövbe et.

Edit : Sen kimsin de hadisin sahihliğine habisliğine kanaat getiriyorsun?.. Senmi yoksa Fettoş ağanmı getirmiş bu kanaati? YENİ KAPAĞIN HAYIRLI OLSUN İKRA...

EDİT 2 : Mümkünse özel mesajdan gönder o hadisin orjinalini bende sana göndereyim bakalım kiminkisi eski kiminkisi gerçek...

forumda bu tür mesajlar atan üyelere bakın hepsi Türk ve İslam düşmanı zaten onun için bunları yok saymak lazım bunların kimler olduğunu merak ediyorsanız neden bukaar saldırganlaştıklarını tahmin edin bakalım. sebebi açık bunların yarısı ergenekon terör örgütü olarak yargılanıyor kalan yarısıda son 2 yıldır dağlarda ve kuzey ırakda TSK ve Emniyet ÖH tarafından yoğun biçimde gebertiliyor tek sebep bu ;)

Senin alimler okuma özürlümü TÜRK kelimesini MOĞOL diye okuyor. Moğol hükümdarı CENGİZ HAN Araplara saldırmıştır yakmıştır yıkmıştırbaş üstünde baş komamıştır. AMA O GÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE HAKLIDIR Kİ BU GÜNÜN ŞARTLARINI ALIP O GÜNE KOYSAN GENE HAKLIDIR. Sen cihan hükümdarının elçisinin kafasını kes gözlerini oyup gümüş doldur sonra ticaret yollarına saldırıp yağma et gel vay beni kesti vay beni sitti de. Ya bırak bu işleri... TARİH senin gibilerin bildiğinden çok fazlasını içinde barındırır. Bu da içinde patlayan bombam olsun...

Benim içimde islam düşmanlığı yok. Tanrı'm bilir kim daha müslüman, Kim cebine müslüman, kim dinine imanına... Gel sen Cehennemin kapısında vermeye çalışacağın kul hakkının hesabını yapmaya başla sonra tövbe et.

Edit : Sen kimsin de hadisin sahihliğine habisliğine kanaat getiriyorsun?.. Senmi yoksa Fettoş ağanmı getirmiş bu kanaati? YENİ KAPAĞIN HAYIRLI OLSUN İKRA...

EDİT 2 : Mümkünse özel mesajdan gönder o hadisin orjinalini bende sana göndereyim bakalım kiminkisi eski kiminkisi gerçek...

Efendi..
adam biLdik seni karşımıza muhattab aLdık
Sende burdaki diğer cahiL cureba adamLar gibi
Her dine sarıLanı fettullahçı edeceksen eğer..
iLerde aL nefesini seni daha muhattab aLmam
He yok efendi gibi konuşaLım dersen tarzını düzeLt seni de onLardan biLmeyim
Kafire tekfir etmek beni kuL hakkına ***ürmez aksine küfre gidenden uzakLaşmak bana mükafattır

HadisLerin sahihLiğine geLince kocamaaaan Kütübü Sitte var önümde açıyor bakıyorum
Kur´an beLLi Sünnet beLLi Hadis beLLi Ayet beLLi
Benim şeyhe şıha ihtiyacım yok asLanım herkesi kendi cehaLetinizLe bir tutmayın
Senin takacağın tek kapak saLça kavanozunun kapağı oLur oda mutfakta raftadır
Başka bir kapağa gücünün birikiminin yetmeyeceğini göstermiş oLdun

moğoLLar ve TürkLer konusuna ve o günkü şartLarı değerLendirmene geLince
İnan o kısma cevap biLe vermek istemiyorum
MoğoLLarın hangi boydan nerdeki ırktan geLdikLerini inceLeyip öğrendiğin gün
O zaman durum değerLendirmesi yaparsın ama kendi içinde
Ben arapLarın veya moğoLLarın hakLı haksız oLuşu konusuna hiç girmemişken o kısmı deşeLemek
Senin mantık sınırLarını zaten göstermekte
Şimdi git mayınLarını bombaLarını forum oyunLarında döşe

أĸяα;3330278' Alıntı:
Efendi..
adam biLdik seni karşımıza muhattab aLdık
Sende burdaki diğer cahiL cureba adamLar gibi
Her dine sarıLanı fettullahçı edeceksen eğer..
iLerde aL nefesini seni daha muhattab aLmam
He yok efendi gibi konuşaLım dersen tarzını düzeLt seni de onLardan biLmeyim
Kafire tekfir etmek beni kuL hakkına ***ürmez aksine küfre gidenden uzakLaşmak bana mükafattır

HadisLerin sahihLiğine geLince kocamaaaan Kütübü Sitte var önümde açıyor bakıyorum
Kur´an beLLi Sünnet beLLi Hadis beLLi Ayet beLLi
Benim şeyhe şıha ihtiyacım yok asLanım herkesi kendi cehaLetinizLe bir tutmayın
Senin takacağın tek kapak saLça kavanozunun kapağı oLur oda mutfakta raftadır
Başka bir kapağa gücünün birikiminin yetmeyeceğini göstermiş oLdun

moğoLLar ve TürkLer konusuna ve o günkü şartLarı değerLendirmene geLince
İnan o kısma cevap biLe vermek istemiyorum
MoğoLLarın hangi boydan nerdeki ırktan geLdikLerini inceLeyip öğrendiğin gün
O zaman durum değerLendirmesi yaparsın ama kendi içinde
Ben arapLarın veya moğoLLarın hakLı haksız oLuşu konusuna hiç girmemişken o kısmı deşeLemek
Senin mantık sınırLarını zaten göstermekte
Şimdi git mayınLarını bombaLarını forum oyunLarında döşe

Kuran belli hadis belli evet. Altına koca koca harflerle hangi hadis olduğunu yazmışım eğer daha da bulamazsan üşenmem yabancılara okutulan din kitaplarından tam çevirisini bulurum getiririm.

Sen benim islam düşmanı olduğumu bir yerlerden çıkardın. Bende o bir yerlere KAPAK taktım. bu kadar basit. Sen benim kalbimi imanımı nereden bileceksin de beni islam düşmanı yapacaksın. Neyse bugüne kadar ağzımı bir şerefsiz dışında bozmadım bundan böylede bozmam.

kurtstrr denilen zihinsiz. elim yazacağını yazıyor beynim siliyor. Çünkü ben banlanacağım aksi takdirde. Zaten amacının bu olduğuna da eminim.

Sen ki terörist başını tutup sorgulayan adama, teröristlerin anasını ağlatan bir adama, terörün kökünü kazımış bir adama şerefsiz demiş, Türk ocaklı bir adamı Türk düşmanı yapmışsın... :) Üstüne oturuyorum. Gülemiyorum.

sen hakaret etmeye devam et tek yaptığın bu fakat şundan eminimki daha çok şeyin üstüne oturacaksınız daha yeni başladık :biggrin

Kuran belli hadis belli evet. Altına koca koca harflerle hangi hadis olduğunu yazmışım eğer daha da bulamazsan üşenmem yabancılara okutulan din kitaplarından tam çevirisini bulurum getiririm.

Sen benim islam düşmanı olduğumu bir yerlerden çıkardın. Bende o bir yerlere KAPAK taktım. bu kadar basit. Sen benim kalbimi imanımı nereden bileceksin de beni islam düşmanı yapacaksın. Neyse bugüne kadar ağzımı bir şerefsiz dışında bozmadım bundan böylede bozmam.

kurtstrr denilen zihinsiz. elim yazacağını yazıyor beynim siliyor. Çünkü ben banlanacağım aksi takdirde. Zaten amacının bu olduğuna da eminim.

Sen ki terörist başını tutup sorgulayan adama, teröristlerin anasını ağlatan bir adama, terörün kökünü kazımış bir adama şerefsiz demiş, Türk ocaklı bir adamı Türk düşmanı yapmışsın... :) Üstüne oturuyorum. Gülemiyorum.

Ben bu yazdığın hadisLeri arattım ve sağLam hiç bir din kaynağında izine biLe rastLayamadım
Bu kaynakLarın aLıntı yapıLdığı siteLerin de neLere hizmet ettiği konunu burda açmama gerek biLe yok
Ama oLur da doğruLarsam bu hadisLerin sahihLiğini senden burda heLaLLik istemesini de biLirim

Senin kaLbini imanını bir tek kendin göremiyorsun ki o yüzden etraftan da görünmüyor sanıyorsun
Kibrine kapıLan insanLarın ortak özeLLiğidir ki sen gibiLeri her gün görüyorum
ayrıca İsLam düşmanı oLduğunu ben bir yerinden çıkartmadım sen zihninde sakLadığını yansıttın
Senden aLıp sana taktığım birşey yok ne ettinse kendin ettin..
Ağzını istediğin kadar boz buraLar sahipsiz değiL
eLbet bir düzeLtenin çıkar

Geri