****Allah diyorki;Ben bir kavmi yok etmek istedigim zaman ustune Turkleri salarim.....
Maide suresinde böyle birşey varmı?Yeni ayetler uydurmaya başladınız...
Ayrıca artık ülkücülük milliyetçilik çizgisinden kayıp islamcı çizgiye kaydı.Bununda en güzel örneği ülkücü gençliğin her gaza gelişinde tekbir getirmesidir.Karşısındakine ecnebi gözüyle bakmasıdır.
Bu yuce Kitap Kuran'da yazılıdır.....Bakın ne yazıyor Maide suresınde,
Allah diyorki;Ben bir kavmi yok etmek istedigim zaman ustune Turkleri salarim.....
birader KURAN da böyle bi ifade yok...
birader KURAN da böyle bi ifade yok...
Ortalık birbirine girmiş. Fitneciler konuyu açan arkadaşı fitneci olarak göstermiş. Kendi açtığı konuların dökümüne bir baksın. Ne maksatla hangi konuları açmış.
Allah sözü diye salak salak sallamaları koymuşlar Kur'an-ı Kerim'e... Elmalılı hamdi yazır hoca bunu Türkler diye yorumlamış. Arkadaşlardan bazılarının cevap veremediği şu iddialar hala cevap bekliyor...
"Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır."
Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
"KITALUT-TURK" ("TÜRKLERLE ÖLDÜRÜŞME") HADİSLERİNDEN. Sonunda Türkler kesilecekler...(Ebu Davud, Kitabu'l-Cihad/9, hadis no:4305.)
-"Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan (Türklerle) öldürüşmedikçe kıyamet kapmayacaktır." (Buhari, e's-Sahin, Kitabu'l-Cihad/96; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62 Hadis No: 2912; Ebu Davud, Sünen, Hadis No: 2251; İbn Mace, Hadis No: 4096-4099.)
"Kıtalut-Türk" Hadislerinden. "Türklere karşı kıtal, kesinlikle olacak..." (Buhari, e's-Sahih, Kitabu'l-Cihad/96)
- "Şu da kıyamet alametlerinden: Kıldan (keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. Geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi üst üste binmiş derili toplumla vuruşmanız öldürüşmeniz kıyamet alametlerindendir. Biz (müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan Türklerle öldürüşmedikçe kıyamet kopmaz." (Bkz. Buhari, e's- Sahih, Kitabu'l-Cihad/95; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/66, Hadis No: 2912; İbn Mace, Hadis No: 4097-4098)
"Ey İsrailoğulları! Size verdiğim nimeti ve sizi dünyalara üstün kıldığımı hatırlayın." ( Bakara, ayet: 47, 122. Diyanet çevirisi.)
-"Biz her peygamberi, kendi toplumunun diliyle gönderdik. İlle de böyle yaptık ki, o toplumdan olanlara anlatabilsin." (İbrahim suresi, ayet: 4.)
Buyur savaşçılıktansa nasıl kesileceğiz en sonunda?. Onu da geçtim Neden "Biz MÜSLÜMANLAR" "onlar Türk"??
Türkler (çok yakın bir gelecekte) atlarını Müslüman mescidlerinin direklerine bağlayacaklardır.
• Benim ümmetimi öyle bir kavim sürüp, kovalayacaktır ki; onların yüzleri (yuvarlak ve) enli, gözleri (çekik ve) küçük, çehreleri sanki üzeri derilerle kaplanmış kalkanlar gibidirler. Onlar üç defa Arabistan yarımadasına kadar ilerleyeceklerdir. İlk istilada onların önlerinden kaçanlar kurtulacaktır. İkinci istilada hücuma uğrayanlardan bazıları helak olacak ve bazıları da canlarını kurtaracaklardır. Üçüncü istilada ise onların kökleri kesilecektir (Artık istilalar son bulacaktır) işte onlar Türkler’dir. Nefsim yed-i kudretinde olan Allah’a yemin ederim ki, Türkler (çok yakın bir gelecekte) atlarını Müslüman mescidlerinin direklerine bağlayacaklardır. Ebu Davud (Nuseym b. Hammad, Kitabü’l Fiten, Atıf Ktp. No: 602, V.121122)
Evet beyler ne demektir?
أĸяα;3328881' Alıntı:Sana Kütübü Sitte de bu abartmandan doLayı buLduğum bir kaç noktayı beLirteyim
BeLirttiğin hadisLerden bir tanesinin sahihLiğine kanaat getirdiğim
Ancak onda beLirtiLen vuku da şudur ki
MoğoL Hükümdarı Cengiz Hanın müsLümanLara ettiği büyük mezaLim
Hadisde beLirtiLen oLayın bu oLduğunu yorumLuyor Alimler
Yani senin içindeki islam düşmanLığı gene içinde patLadı
sana ve sen gibiLere bir süre daha hayırLı oLsun
Eğer istersen o hadisin orjinaLini ve tefsirini en kısa zamanda ekLerim İslam ve İnsan başLığına
Senin alimler okuma özürlümü TÜRK kelimesini MOĞOL diye okuyor. Moğol hükümdarı CENGİZ HAN Araplara saldırmıştır yakmıştır yıkmıştırbaş üstünde baş komamıştır. AMA O GÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE HAKLIDIR Kİ BU GÜNÜN ŞARTLARINI ALIP O GÜNE KOYSAN GENE HAKLIDIR. Sen cihan hükümdarının elçisinin kafasını kes gözlerini oyup gümüş doldur sonra ticaret yollarına saldırıp yağma et gel vay beni kesti vay beni sitti de. Ya bırak bu işleri... TARİH senin gibilerin bildiğinden çok fazlasını içinde barındırır. Bu da içinde patlayan bombam olsun...
Benim içimde islam düşmanlığı yok. Tanrı'm bilir kim daha müslüman, Kim cebine müslüman, kim dinine imanına... Gel sen Cehennemin kapısında vermeye çalışacağın kul hakkının hesabını yapmaya başla sonra tövbe et.
Edit : Sen kimsin de hadisin sahihliğine habisliğine kanaat getiriyorsun?.. Senmi yoksa Fettoş ağanmı getirmiş bu kanaati? YENİ KAPAĞIN HAYIRLI OLSUN İKRA...
EDİT 2 : Mümkünse özel mesajdan gönder o hadisin orjinalini bende sana göndereyim bakalım kiminkisi eski kiminkisi gerçek...
أĸяα;3330278' Alıntı:Efendi..
adam biLdik seni karşımıza muhattab aLdık
Sende burdaki diğer cahiL cureba adamLar gibi
Her dine sarıLanı fettullahçı edeceksen eğer..
iLerde aL nefesini seni daha muhattab aLmam
He yok efendi gibi konuşaLım dersen tarzını düzeLt seni de onLardan biLmeyim
Kafire tekfir etmek beni kuL hakkına ***ürmez aksine küfre gidenden uzakLaşmak bana mükafattır
HadisLerin sahihLiğine geLince kocamaaaan Kütübü Sitte var önümde açıyor bakıyorum
Kur´an beLLi Sünnet beLLi Hadis beLLi Ayet beLLi
Benim şeyhe şıha ihtiyacım yok asLanım herkesi kendi cehaLetinizLe bir tutmayın
Senin takacağın tek kapak saLça kavanozunun kapağı oLur oda mutfakta raftadır
Başka bir kapağa gücünün birikiminin yetmeyeceğini göstermiş oLdun
moğoLLar ve TürkLer konusuna ve o günkü şartLarı değerLendirmene geLince
İnan o kısma cevap biLe vermek istemiyorum
MoğoLLarın hangi boydan nerdeki ırktan geLdikLerini inceLeyip öğrendiğin gün
O zaman durum değerLendirmesi yaparsın ama kendi içinde
Ben arapLarın veya moğoLLarın hakLı haksız oLuşu konusuna hiç girmemişken o kısmı deşeLemek
Senin mantık sınırLarını zaten göstermekte
Şimdi git mayınLarını bombaLarını forum oyunLarında döşe
Kuran belli hadis belli evet. Altına koca koca harflerle hangi hadis olduğunu yazmışım eğer daha da bulamazsan üşenmem yabancılara okutulan din kitaplarından tam çevirisini bulurum getiririm.
Sen benim islam düşmanı olduğumu bir yerlerden çıkardın. Bende o bir yerlere KAPAK taktım. bu kadar basit. Sen benim kalbimi imanımı nereden bileceksin de beni islam düşmanı yapacaksın. Neyse bugüne kadar ağzımı bir şerefsiz dışında bozmadım bundan böylede bozmam.
kurtstrr denilen zihinsiz. elim yazacağını yazıyor beynim siliyor. Çünkü ben banlanacağım aksi takdirde. Zaten amacının bu olduğuna da eminim.
Sen ki terörist başını tutup sorgulayan adama, teröristlerin anasını ağlatan bir adama, terörün kökünü kazımış bir adama şerefsiz demiş, Türk ocaklı bir adamı Türk düşmanı yapmışsın...Üstüne oturuyorum. Gülemiyorum.