Şehitler Ölmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sehitlerimizi Unutan Bi Türk Milleti istemiyoruzzzzz

thumb_116466123.jpg

kendine çok mu güveniyorsun... Satrançta beni kimse yenemez mi diyorsun :saskin İşte kendini kanıtlamanın tam fırsatı :goz:
4. Geleneksel hackHELL satranç turnuvası başlamıştır ve siz değerli satranç ustalarını beklemektedir. :victory
kayıt olmak için

TIKLAYINIZ...

göreve getirildiği takdirde üstesinden geleceğinden pek şüphem olmasa da bu bölüm için istatistikleri erken gibi gözüküyor..
ayrıca şu anda güncel bölümünde asistan mod...
eğer ki günceldeki çalışmasıyla moderatörlüğe kabul edilirse o zaman tekrar yorum yazmak isterim..
fakat şu an için zaten bir bölüm için deneme aşamasında iken ikinci bir bölümün verilmesi konusunda emin değilim..

[+1905]
Sakıncası yok... Senin oLmanı isterim..

|ChaMuR|' Alıntı:
göreve getirildiği takdirde üstesinden geleceğinden pek şüphem olmasa da bu bölüm için istatistikleri erken gibi gözüküyor..
ayrıca şu anda güncel bölümünde asistan mod...
eğer ki günceldeki çalışmasıyla moderatörlüğe kabul edilirse o zaman tekrar yorum yazmak isterim..
fakat şu an için zaten bir bölüm için deneme aşamasında iken ikinci bir bölümün verilmesi konusunda emin değilim..

Bölüm daha yeni bence biraz kendini göster ki Chamurunda dedigi gibi senin çalışmalarını yaptığın Güncel Bölümünde Deneme Sürecindesin..
Bu süreci Güncel Bölümde Kendini Aktif Göstererek Geçirmelisin..
ŞU AN İÇİN - 1905

bu vatan sahipsiz değil bencede senin o görevi yapabileceğine inanıyorum dostum

+ 8927982379 =)

seni sehitler ölmez bölümün de göremiyorum

?

o bölüm de AKTIV olan sadece bir kisi var o da BENIM

hayirlisi olsun

----------------------------------------
arti
14 tane konun var o bölümde
yani hic aktiv degilsin bölümde

badman1921 başın sağolsun abinin mekanını allah cennet eylesin allah ailenede sanada ve diğer sevenlerinede sabır versin. bencede açılsın çünkü magazindekiler türkiyeyi korumuyo ve koruyamazlarda canlarını seve seve veremezlerde altlarına çekiyolar proscheleri,bmwleri bir tek ben varım düşüncesindeler daha doğrusu dünya hayatını ahirete değişmiş insanlardır bunlar. hepimizin başı sağolsun hergün bir abim şehit oluyo ama allah başta ailelerine,sevenlerine sonra bize sabır versin saygılarımla

ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATANIDA KİMSE BÖLEMEZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri