Şehitler Ölmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALIEN_07' Alıntı:
Konuları Tamamen Kasarak değil ( Aynı Anda Bİr Sürü Konu Açarak Değil ) FOrumdaki Arkadaşlarımızın Sindire sindire Okumasından yanayım.. Senin açtığın Konular ardı ardına açılmış( Flood yaparak ) ve en çok görüntülenme 5 veya 6 İçindeki Fesatlığı Foruma Kusmamanı Rica Ediyorum Senden BEn sadece O Bölüme Acilmasindan Vesile Oldum Mod Olurum Olmam Ama bu Seni baya bi Yaralıcak.. Cümelerin Biraz Daha SEVİYELİ olsan Sana TŞK ederdim Ancak HADDİNİ aşarak yazma SAkın Bir Daha " AKTİF DEĞİLSİN KARDE - " desen hiç bir sorun kalmıcak.. Neyse...

Not: Normalde Cevap yazmazdım Ama kardeş HAKARETE varan Cümlerinden dolayiYorum Yaptım Saygılar...

bence mesajini editle

bana cevap yazarken önce benim neyi kastedigimi anla
biraz düsünseydin anlardin

flood ile ne alakasi var ? acdigim konularin tarihlerine bakarsan iyi olur

insallah mod olursun
suan icin erken diyorum ve seni Sehitler Ölmez Bölümünde AKTIF GÖRMÜYORUM ve sen buna saygi göstermen lazim

Ama bu Seni baya bi Yaralıcak.. ->>>>>>>>> ya kardes yazdiklarini bi oku
beni neden yaralasin ? :clap

öyle bi yazdin ki sanki sana küfür ettik

beni bu forum da taniyan tanir :goz:

----------------------------------
en aktiv bölümlerden biri olmasi lazim Sehitler Ölmez bölümü ama millet geyik bölümlerin den cikmiyorlar insallah degisecek zamanla

beyler yeri burası değil bunların..
msn veya yönetimde görüşün isterseniz..
ayrıca mesajlarınızı da silin lütfen..
hoş şeyler değil üylerin önünde bu tür yazılar birbirimize karşı..

1001Desing'e hak vermemek elde değiL.
basvurun da sonuna kadar diKKat ettim .. hic bir yoL aLmamıssın ..
14 paylasımda kaLman da bunu gösteriyoR ..
Ben kendi böLümünde yeterli buluyorum seni ..

zaman zarfında dikkat ettim ki o bölüme cok ilgisiz kaLdın ..
Modsuz ve yeni bir bölüm olabilir.. Ama senin icin daha cok zaman var diyorum ..

Bir mod eksik bir yönünü söylemisse zıt gitmek yerine tsk etmeni beklerdim ..
Nede oLsa yönetimde oLan bir kisisin ..

Sonuc oLarak : -1

1001Design' Alıntı:
bence mesajini editle

bana cevap yazarken önce benim neyi kastedigimi anla
biraz düsünseydin anlardin

flood ile ne alakasi var ? acdigim konularin tarihlerine bakarsan iyi olur

insallah mod olursun
suan icin erken diyorum ve seni Sehitler Ölmez Bölümünde AKTIF GÖRMÜYORUM ve sen buna saygi göstermen lazim

Ama bu Seni baya bi Yaralıcak.. ->>>>>>>>> ya kardes yazdiklarini bi oku
beni neden yaralasin ? :clap

öyle bi yazdin ki sanki sana küfür ettik

beni bu forum da taniyan tanir :goz:

----------------------------------
en aktiv bölümlerden biri olmasi lazim Sehitler Ölmez bölümü ama millet geyik bölümlerin den cikmiyorlar insallah degisecek zamanla

Sonuna kadar katılıyorum 1001Design e..1001 in mesajı gayet olumluyken senin böyle bir mesaj yazman hiç hoş olmadı bence ..Bende oy kullanmadım sanırım..zaten bende -1 vericem

Gгєєη' Alıntı:
1001Desing'e hak vermemek elde değiL.
basvurun da sonuna kadar diKKat ettim .. hic bir yoL aLmamıssın ..
14 paylasımda kaLman da bunu gösteriyoR ..
Ben kendi böLümünde yeterli buluyorum seni ..

zaman zarfında dikkat ettim ki o bölüme cok ilgisiz kaLdın ..
Modsuz ve yeni bir bölüm olabilir.. Ama senin icin daha cok zaman var diyorum ..

Bir mod eksik bir yönünü söylemisse zıt gitmek yerine tsk etmeni beklerdim ..
Nede oLsa yönetimde oLan bir kisisin ..

Sonuc oLarak : -1

:) Farkındamısın bilemiyorum ancak Şuan Yaz Aylarından Ve Çoğu Kişi Tatilde ( Bende olmak üzere ) Daha önce ADSL'im kapanmış ödemediğimden Ondan Online Olamadım Yönetimde Olmak Cevap vermeme Hakkını Yok Etmez kİ Ben Öle Birerbir Tartışmayada Daha girmedim foruma kayıt olduğumdan beri ki Hala girmicem...

işin ilginç yanı modlukta konu önemli degil dienler....3 konuyla yetki talebi isteyenler bu konuda paylaşımının azlıgından şikayet ediyorlar....dürüst olalım beyler en azından dediklerinizi arkasında duralım...:durdurun...isim vermiim bazı arkadaşlar hatasını anlamıştır...

oylamaya gelince o bölümde seni göremiyorum gökhan kusura bakma benden -1

Ne Olursa Olsun Böyle Bir Konunun Bu Yönlere Çekilip Tartışma Yaratılması Çok Yanlış Mesele Neyse Yönetimde Konuşulur Konu Orda Kapanır Lütfen Arkadaşlar Ayıp Oluyo Ulu Orta Biraz Dikkat Etmeliyiz Biz Yöneticiler Olarak Lütfen...

Mod. Felan Vaz Geçtim Konunun Kapatılmasını istiyorum.. benim istediğim bölümün Açılmasıdı Sadece ....

Paylaşım için LAf söyleyenlere şunu diyeceğimim sadece http://www.hackhell.com/showthread.php?t=261383 için 3 saatimi ayırdım PC den kalkmadan :)

S.mod Arkadaşlar konu kapatılsın.. Bu şu Değil Artık bişiler yazmıcam anlamına gelmez..

Eyv... Es S.a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri