ŞOK ŞOK ŞOK !!! Saat 20,45 TÜRK JETLERİ UÇUYOR !..

msersavas

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Saat 20,45 itibariyle 20-22 Tane Türk Jeti Üzerimizden Geçti..
Şuan ŞANLIURFA'nın BİRECİK İçesindeyim TÜRK JETLERİ ALÇAKTAN UÇUYORLAR Şİmdikik 20-22 Jet Geçti... Allahın İzniyle Yarın Uyandığımızda 9 Şehit'in kanının yerde kalmadığını görürüz...

Allah Mehmedlerimize güç kuvvet versin-

Savaşan şahinlerimize pilotlarımıza başarılar haydi bombalayın kartallarım kazıyın şu hainlerin kökünü bilgi için ayrıca tşk.

Allah Mehmedlerimize güç kuvvet versin- amin
allah askere sabir versin- amin

Allah Daim Muzaffer Eylesin
Amin...

Hiçbi şehidimizin kanı yerde kalmıcak,

söyleyen güzel demiş: "bu vatana ihanet edip ekmeğini yiyen hainler,gün gelecek o ekmek yediği yerden kurşunu da yiyecektir" helal olsun..!

Yaradan MehmetciKLerimizin Yar Ve YaRDIMCISI OLSun Tüm üLKe ArkaNIZDaYız. Hadi ßizide CaGIRIN Tekrar ßu Ugurda öLMeye..

Allah Askerimizi Korusun Onlar Olmasa Bizler Nasıl Rahat Uyuruz .
Onlara Her şeyimiz Helel Olsun Canımız Bile
Seni Seviyorum T.S.K.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

serefsızlerın alayının kokunu kazıyacaksın bir tanesı bıle kalmayacak ya. ALLAH yardımdıcısı olsun Memetciklerımızın inşallah yuzlercesı o bombaların altında kalır

ıraka atıcaksın atom bombasını adamların ne kampı kalıcak nede evı serefsızler

Allah yar ve yardımcıları olsun, TÜRK doğdum TÜRK ölücem ne vatanımı satarım nede satılmasına izin veririm... Hepinize teşekkürler arkadaşlar acımız büyük zaman birlik olma zamanıdır........

bordobereliler8cx7io.gif

Taş taş üstünde bırakmadan geri dönerler insallah...Kolay gelsin pilotlarımıza askerlerimize!

Bu iş ya bitecek ya biecek! Belki bu dünyanın en güçlü ülkesi değiliz fakat bu dünya üzerindeki en inatçı millet biziz! bunun da ötesinde bu dünyada köpeklere, soysuzlara bir karış toprağını bile bırakmayacak kadar asil tek milletiz! Türk olmakla gurur duyuyorum! bu vatan için askerlik görevimi asteğmen olarak yapmakla, bu pisliklerin, kansızların cirit attığı dağları onlara dar etmekle, şırnakta gece gündüz demeden görev başında olan kahraman askerlerimle birlikte olmaktan gurur duyuyorum!!!

saygılar

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

mekanları cennet...

bu memleketin korunmasında savunmasında anlatılmasında hakkıyla yönetilmesinde emeği geçen herkese dularla katılıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

allah savaşan şahinlerimizin ve tüm mehmetçiklerimizin yardımcısı olsn...

Geri