►HHP-Forum Oyunları (Serbest Kürsü) Özel Topik [Dikkat]

Ben Bu ülkeyi Bu Hale Getirenlere Gicik Oluom

bende sana uyus oluom odyyseus kardeş neden mi hiç sözünde durmuon hani sen gidiodun neden geldin bakem :p

-en başta rap.onu söyleyenede dinleyenede dinletenede gıcık oluyorum.halis mulis sanat müziğimiz warken rapmı dinlenir.rakı masasında rap dinleyerek efkarlanamazsınız mesela...

-sokağa tükürenlere uyuz oluyorum.tükürülecek o kadar surat war gidin onlara tükürün ( for example George W pust )

-Kemal unakıntana sinir oluyorum.kafasına göre kanun çıkarıyo.cezasını biz muhasebeciler çekiyo

-Patrona gıcık oluyorum.Adam ayda ancak 2 defa işyerine uğruyo.çalışsan eleman açmı susuzmu diye soran yok

-arabaya gıcık oluyorum.çok yakıyo gawurun icadı

-telsime gıcık oluyorum.hattımın dakkası 0,30 ytl

-bizim sitenin kapıcısına uyuz oluyorum.lavuk herkesin çöpünü alıyo benimkini 2 güne bir

-Akbank a sinir oluyorum.sıra bana geldimi bilgisayarlar kitleniyo

-HH daki sömürücülere gıcık oluyorum.hatta gıcık kelimesi az bile

-İsmail YK ya sinir oluyorum.tüm kızlar ona hasta.tipide tip olsa bari.

-odyy sana uyuz oluyorum.neden dersen gözünün üstünde kaşın war :eek: :D

OdyyseuS' Alıntı:
Ulen ne kadar gitmemi isteyen varmış yaw,kendime uyus oldum şimdide :)

bak şimdi içimde kalırr ayyy inş. yanlış anlamıosundur beni demii sadece şaka yapıom heee (her şakanın altında bir gerçek payı yatar :p)

Cantanem sana cok gıcık oldum şimdi,şaka bile yapamıyosun,yapıyosanda saka olmuyo,saka olmayıncada gıcık oluyorum,saka yapamayanada gıcık oluyorum,sakaya zaten gıcıgım...

OdyyseuS' Alıntı:
Cantanem sana cok gıcık oldum şimdi,şaka bile yapamıyosun,yapıyosanda saka olmuyo,saka olmayıncada gıcık oluyorum,saka yapamayanada gıcık oluyorum,sakaya zaten gıcıgım...

oh oh ne güsel sonunda banada gıcık olan birini buldum :D herkes beni çok sevio yaa neden ama yaaaa biras da gıcık olun yaaaa :D çok yaaaaladım şimdi kendime gıcık oldum :p

aktuğ sana gıcık oluyorum çünki kıl bi herifsin(abide olabilir)
rap'e laf atanlardan daha çok nefret etmeye başladım
şu anda bu konuyu okuyanlardan nefret ediyorum
msnde trip yapanlardan aşırı we aşırı derecede nefret ederim
we türkceyi katledenlerden nefret ediyorum:eek::D:D:D

OdyyseuS' Alıntı:
Ne yaladın ya,bak yine uyus oldum :)

bak şimdi durr aaaaa kimse gıcık olmuo dieee bi kişide iki defa gıcık olamaz bana en fazla bi kere gıcık olma hakkın varr :p

şaka maka bi yana böle böle oyunun sonuna kadar birbirimize gıcık olcaz hee :D

OdyyseuS' Alıntı:
Olalım,bi sakıncasımı var? Gıcık etme bak beni,zaten Aktugada gıcık oldum,tam altın istiyor :)

ne war yaa.bitanecik aktuğ unuz düğününde altın istemiş çokmu.allallaa.:eek:
hem koskoca HH da herkes bi çeyrek taksa 9 sülalem kurtulur.
ama odyy abe sen çeyrekle kurtulamazsın.
seni ancak 3-5 takı seti falan paklar.

walla çeyrekleri hazırlayın.taktınız taktınız takmadınız gıcıklık nasıl yapılırmış gösteririm size :ter:

edit : odyy abimle yaptığım kısa ve öz msn görüşmesinden sonra takı setini dark üstaddan istemeye karar werdim.eeeee
koskoca HH ın sahibi.dokanmaz ona.
+++ edit : hiçbir baskı altında kalmadan (!) kararımı değiştirmiş bulunmaktayım. :eek:

afeerim lem kanka kırk
yılın bası iyi bi konu actın :)

senin avatara uyus oluom
zıplayıp duruolar lem :D

bu hayatta amacı olmayanlardan hep uzak kalmışımdır . kısacası amaçsız olanlara uyuzum

OdyyseuS' Alıntı:
Ben bide hala bi sewgilimin olmamasına uyus oluyom yaw :sigara:

ah canım benim.yarama tuz bastın.benimde yok
ama işe bide ii tarafından bak.
enazından dırdır yok.kafanın eti yenmiyo :D

Geri