►HHP-Forum Oyunları (Serbest Kürsü) Özel Topik [Dikkat]

En uyus olduğum kişide bu :)

i125434_nanenaneafis.jpg

1. George Bush ve Tony Blair a gıcık oluyorum
2. Türk ve Müslümanlara eziyet eden ve sevmeyenlere gıcık oluyorum
3. Rap müzik yapan ve dinleyenlere gıcık olanlara gıcık oluyorum
4. THM ve TSM dinlediimi bilmeyip de ileri geri yorum yapan bilmiş sınıf arklarıma gıcık oluorum ki bu sene onlardan kurtuldum hehe :D
5. Kızlar futboldan ne anlar ya da kız kısmı evde otursun gibi düşünceleri olan erkeklere gıcık oluyorum

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

bu forum oyunlanı iyice coluk cocuk bahçesine
dondu biraz da bana saldırın bakalım
1 kisiye yuklenmeyin :)

ewet saldırmak isteyenlere msn adresimi verebilirm
pm atması yeterli yani birass da bana gelin baqam
ama dikkat edin ben oddy kadar sabırlı olamıya bilirim ona gore

walla lem rapciler olarak baya bi dayanısma icersindesiniz sitede helal size walla :cool:

arkadaslar oyuna GELMEYİN KONUYU ACAN ARKADAS MOD GALİBS KENDİSİNE GICIK OOLANLARI TESPİT EDİP BANLAYACAK :D

BENDE SH@RK DİYE BİRİ VAR BİR İNSANDAN BU KADAR NEFRET EDİLİR Bİ SOHBETİMİZ OLMADI AMA YİNE DE ADINI GÖRÜNCE SİTEDE SEYTAN CARPMISA DÖNÜYORUM YA:D

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
geyık yapanlara ve bos konusanları gercekten sevmıyom sırf mesaj sayınıs artırmak ıcın herseye atlardan hele tıskınıyorum

eğer bana geldiyse o laf :) beni sor sitedekilere benim postlarım bos mu dolu mu solerler sana :)

benim braya yaptığım paylasımları sitenin en altındaki bolume girip baqa bilirsin
ordaki arkadaslar beni iyi tanır :)

Bende milli duyguları hiç olmadıgı halde sırf insanlar bişeler yapıyo diye sizin arkanızdayım deyip görüntü yapmaya çalışanlardan haz almıyorum..

Geri