10 Kasım Başbakansız

Gözyaşlarımızla yıkadığımız Anıtkabir'i varlığınla kirletmediğin için teşekkürler Tayyip. Uganda da mutluluklar

Sizin gibi insanlar için rutin tören olabilir
Atasına saygısı ve sevgisi olanlar için bu günler özel günlerdir

Sen nasıl bir insansın da; "Sizin gibi insanlar" diyorsun. "Sizin gibi insanlar" derken neyi kastediyorsun?

Başbakan adamı atası olarak kabul etmiyor olabilir.

Mecbur mu adam Atatürk'ü atası saymaya? Senin bildiğin, senin düşündüğün ve senin dinin DOĞRU diye birşey yok. Herkes istediği şeyi düşünebilir ve bu düşüncesi hiç kimseye zarar vermez. At gözlüğünü çıkarıp, etrafındaki insanların onayladığı doğruları başkaları yapmıyorsa o insan DOĞRU İNSAN DEĞİLDİR diyemezsin.

Alıntı:
yyildirayy Nickli Üyeden Alıntı
Serdengeçti provokatörlük yapma

Fikrinde zikrinde belli

Sen dua etki Atatürk diye bir insan çıktıda sen burada bir Türk olarak yazışabiliyorsun

Sevgin yoksa kıymetini bil, saygı göster
Çok haklısın...

Avrupada yaşayan hristiyanlar da gayet iyi olarak Hz. Adem'in Alla'ın oğlu olmadığını biliyorlar ve insan gibi insanlar. Türk olunca mı insan gibi insan olunuyor

ŔĘĂČŢŎŖ☺;1970096924' Alıntı:
Devlet erkanı için alışılagelmiş bir adetin bu sefer yerine getirilmiyor olması Uganda'da da Muz Cumhuriyeti'nde de haber değeri taşır ve bunun haberi yapılır. Bu sizin nefretle yaklaştığınız medya zümresinin pompaladığı asparagas bir olay değil, kapı gibi haber. Herşeyin bir ilki vardır alışacaksınız derken neye alışılacağını statükonun kırıldığını öne sürerek haklı bir görüş gibi öne süremezsiniz, hele ki böyle hassas bir konuda burada Hackhell çatısı altında izin veremeyiz.

Saygı duymayabilirsiniz ama bunu öyle veya böyle içinizde saklamak "zorunda"sınız. Ayrıca uyanıyormuşuz! ya merak ediyorum değerli başbakanımız "herşeyin bir ilki var alışacaksınız" diyebilir mi? Ben cevap vereyim diyemez, fikir ve zikir sahibi insanların söylemeyeceği şeyleri siz de dile getirirken bir değil üç kere düşünmelisiniz.

Hakaret eden arkadaş dahil olmak üzere gerekenler cezaları almıştır. Konu olduğu yerden devam edebilir, zira bugün bunu da konuşmayacaksak herşeyi teslim edelim olsun bitsin.

Özel Mesaj atabilirsiniz daha farklı izahat alabilmek için...

ft81t.jpg

Evet haklısın bu tip medya zümresine nefretle yaklaşıyoruz daha doğrusu bu tip medya zümresinin haberi veriş tarzına nefretle yaklaşıyoruz. Tabiki başbakanın o günde yurt dışında olması bir haberdir. ama bu habere "Erdoğan sırf Anıtkabir'de Ata'ya saygı duruşunda bulunmamak için programını uzatıp Brunei Sultanlığı'nı ziyarete gitti" diyerek yorumda bulunmak bir haber değil yorumdur. Bu yorum Erdoğan'ın müzmin muhaliflerinin her zaman yaptıkları gibi Atatürk'ü kendi siyasi çıkarlarına alet ederek Atatürk tacirliği üzerinden başbakana bel altı vurmaya çalışmasından başka bir şey değildir.

10 yıldır törenlere katılan başbakan bir kez olsun katılmayınca daha önce katıldıkları yok sayılıp sanki hiç katılmamış gibi sunulmaya çalışıyor. Sunulabilir buna bir itirazım olamaz. Ama bizlerinde bu sunuş tarzına itirazlarımız Atatürk'e hakaret etmek yada provakatörlük yapmakla itham edilmemize hatta bazı arkadaşlarımızın banlanmasına sebep oluyor. Gerçi bu durum çok umrumda değil . Bana göre de Başbakanın yurt dışında bulunmasını bilinçli yapılmış bir hareket olarak görmek provakatörlüktür.

başbakanımız "herşeyin bir ilki var alışacaksınız" diyebilir mi? Ben cevap vereyim diyemez,

Sana üzülerek cevap vereyim ki Başbakanın 10 kasımda yurt dışında olması tam da

"herşeyin bir ilki vardır " demesinden başka birşey değildir

Hatta yurda dönüşte gazetecilerin 10 Kasıma gitmemeniz tartışmaya neden oldu? sorusuna cevap veren Erdoğan: “Anayasal suç mu? Yasal suç mu? Peki ana muhalefet, muhalefet 29 Ekim törenlerine neden katılmadı. 29 Ekim resmi törendir. Katılım teamül ötesi gerekliliktir. Ama ben geçen 10 senede çoğu kez muhalefeti orada görmedim.” diye cevap verdi.

Başbakaının "10 Kasıma katılmamak Anayasal suçmu ? yasal suç mu demesi " herşeyin bir ilki vardır alışacaksınız" sözünden daha fazla cezalık gerektire bir suç tabi sana göre

Desenize bu sözü başbakandan önce ben söylemiş olsaydım bende şimdi cezalı idim. Peki o halde ne yapacağız başbakana da ceza mı vereceğiz. Mesela Erdoğanla ilgili hackhell de 10 gün haber yapılmasın cezası verelim. Başbakanın cezası da bu olsun

Serdengeçti nin (bana göre çok haksız bir ceza) cezalı lafını biraz değiştirerek bende şöyle söyleyeyim.

Ülkemizdeki tüm kutlama ve anma törenlerini, başbakan yada cumhurbaşkanı olmadan da kutlamaya yada anmaya alışacağız

bugün duaların sonunda " amen " deseydik , bunlar ne konuşacaktı çok merak ediyorum.

Başbakaının "10 Kasıma katılmamak Anayasal suçmu ? yasal suç mu demesi "[B[/B]

bir eylemi gerçekleştirirken sadece suç olup olmamasına değil etiklik ve ahlaki durumunada bakılmalıdır evet başbakanın katılması suç değil ancak etik kurallarına aykırı bir haraket ayrıca muhalefet in de 29 Ekim vs. törenlere katılmamasınıda aynı şekilde karşılıyorum onların yaptıklarıda ahklaksızlıktır.

Ülkemizdeki tüm kutlama ve anma törenlerini, başbakan yada cumhurbaşkanı olmadan da kutlamaya yada anmaya alışacağız

alışacağız dediğiniz "siz"Ler alışın kendi kararınız... Ama "BİZ" alışmayacağız...

Başbakanın ise geldiğinde bu soru üzerine önemli bir toplantı vs. gibi bir cevap yerine sanki muhalefet ile mücadeleye girmesi acınası bir durum...

Benim çevremdeki insanlar için 10 Kasım yılda 1defa olan ve anlam ve önemi büyük bir gün senden pardon "siz" den bunu anlamanızı beklemiyorum anlamanıza da gerek yok : )

Bildiğiniz yoldan devam edin siz biz hep burdayız... Son sözlerin üzerine burası hh bambaşka bir yer anlamazsın...

Hassasiyetleri anlamayandan idareci olmaz.

Hassas konularına hassasiyet isteyen adam gider hassas konularına hassasiyet gösteren memlekette yaşar. Türkiye'de Atatürk hassasiyeti diye birşey var MIŞ gibi yapıp kendini adam gibi adam göstermeye çalışan sahtekarlar var diye kafasına kavuk koymuş alevi mezhebini benimsemiş pir denilen biri kalkıp burada; "Devletin başında olan hassasiyetlere dikkat etmeli" diyorsa demek ki aleviler içinde birşeyler bekleyen bir alevi olarak sizi bu devletin içinde sizin gibi 100 tane hassassiyeti başka başka olan insanların yaşadığını düşünmeye davet ederek, herkesin gönlünü yapamazsın sözünü bir daha düşünmeye davet ediyorum. Hiç kimse yoğurdum ekşi demez.

Haklısınız baraniko, yazım çok bir polyyannacılık gibi olmuş. Özür.

Haklısınız baraniko, yazım çok bir polyyannacılık gibi olmuş. Özür.

Kaele alma
Bunlar sayılı zaten
Sayıları da fazla değil
Birde bunların özelliği şudur kapıdan kovulurlar bacaya sıkışırlar
Hep takip gerektirirler
Bacada yakalayınca hazır sıkışmışken dışarı çıkarıp atmak lazım yoksa bacadan girip Üzerlerine bulaştırdıkları odun kömür karasını etrafa bulaştırırlar
Özel ilgi isterler yani

Eski bir üye olarak(Ben),
Her ne kadar F.Bahçelide olsan (Sen)
İhtiyar, Seni seviyoruz - Teşekkürler.

doğru söyleyeni kovarlar itiyar :) dikkat et

birde bu TOPİC de bir TOPİC rahatsızlığı başlamış :)

millet itham altında :)

bu arada hoş geldin,biz her ne kadar olmasakda :)

"Bir gün görüşmek dileğiyle gidenlerin dönüşü her daim muhteşem olur" demişti vatandaşın birisi

Geri dönmüş dönmesine de ortada ki muhteşemliği gören varsa bi zahmet bize de söylesin

Ben ortada tükürdüğünü yalama da ki muhteşemlikten başka bir şey göremedim ya siz

Geri