Sevgili Arkadaşım
Seni, bir Türk Kızı olarak Kanım pahasına Kutlarım
Serdengeçti provokatörlük yapma
Fikrinde zikrinde belli
Sen dua etki Atatürk diye bir insan çıktıda sen burada bir Türk olarak yazışabiliyorsun
Sevgin yoksa kıymetini bil, saygı göster
Sizin gibi insanlar için rutin tören olabilir
Atasına saygısı ve sevgisi olanlar için bu günler özel günlerdir
ŔĘĂČŢŎŖ☺;1970096924' Alıntı:Devlet erkanı için alışılagelmiş bir adetin bu sefer yerine getirilmiyor olması Uganda'da da Muz Cumhuriyeti'nde de haber değeri taşır ve bunun haberi yapılır. Bu sizin nefretle yaklaştığınız medya zümresinin pompaladığı asparagas bir olay değil, kapı gibi haber. Herşeyin bir ilki vardır alışacaksınız derken neye alışılacağını statükonun kırıldığını öne sürerek haklı bir görüş gibi öne süremezsiniz, hele ki böyle hassas bir konuda burada Hackhell çatısı altında izin veremeyiz.
Saygı duymayabilirsiniz ama bunu öyle veya böyle içinizde saklamak "zorunda"sınız. Ayrıca uyanıyormuşuz! ya merak ediyorum değerli başbakanımız "herşeyin bir ilki var alışacaksınız" diyebilir mi? Ben cevap vereyim diyemez, fikir ve zikir sahibi insanların söylemeyeceği şeyleri siz de dile getirirken bir değil üç kere düşünmelisiniz.
Hakaret eden arkadaş dahil olmak üzere gerekenler cezaları almıştır. Konu olduğu yerden devam edebilir, zira bugün bunu da konuşmayacaksak herşeyi teslim edelim olsun bitsin.
Özel Mesaj atabilirsiniz daha farklı izahat alabilmek için...
![]()
başbakanımız "herşeyin bir ilki var alışacaksınız" diyebilir mi? Ben cevap vereyim diyemez,
Başbakaının "10 Kasıma katılmamak Anayasal suçmu ? yasal suç mu demesi "[B[/B]
Ülkemizdeki tüm kutlama ve anma törenlerini, başbakan yada cumhurbaşkanı olmadan da kutlamaya yada anmaya alışacağız
Hassasiyetleri anlamayandan idareci olmaz.
Haklısınız baraniko, yazım çok bir polyyannacılık gibi olmuş. Özür.
Hassasiyetleri anlamayandan idareci olmaz.