%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

valla bende buna benzer br olayda msn şifremi verdim ve hacklediler beni. hiçbir nedenle şifrenizi vermeyin. ben verdim. :)

yardım edin ne olur sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cok guzel bi konu,,,,bu tur yollarla sıfresını kaptıran o kadar cok kısı tanıorumkı.
ellerıne saglık.

demekki varmış hala okuduğumuza göre

böyle başlık açan konularda bence direk silinmeli zaten %100 mail hack diye bişey yoktur .bu iş sadece karşı tarafı kandırmaktır ;)

Eğer ki bu tuzağa düşmüşseniz adam 24 saat pc başında olamayacağı için bir şansınız var.
Hemen şifrenizi ve gizli sorunuzu ne varsa ( ülkeye kadar ) değiştirin. O bakmadan kurtarma şansınız var.
ALINTI
şifreyi alan adam gizli soruyu değiştirmesini de bilir hell cim :D:clap ama milleti bilgilendirmeni takdir ediyorum .
bu arada fake mail isteyen arkadaşlar beni ekleyip istiyorlar .bu kez güvenmeyip hadi ordan şifremimi çalacan diyolar uyuz oldum ya .kardeşim istemiyorsan neden ekliyorsun yok istiyorsan eğer peki neden güvenmiyorsun :) Vizontele misali:hhmanD

çok haklısın uyarın için saol

bunlara hiç gerek yok iş tamamen bilek gücünde nasıl mı ?

kurbanla iletişim kur feyk yada değil.... kur.... sana bi mail göndermesini sağla......

mail e sağ tıkla en alttaki seçenekten ıp sini öğren sonra ;

http://www.ip2location.com/demo.aspx

bu siteye yaz o lanet ıp yi adamın adresini öğren git döv O.O

ne öle msn hack höck... -_-

bu konuda PC dünyasında yeni olan arkadaşlarımızı ( böyle diyorum çünkü bunları kalkıp okuyan bile çocuk sayılır bence !!!!! ) uyardığın için teşekkürler Hellboy ! Microsoft seninle olsun zuhahahahahah ;)

Geri