legolas_07
New member
- Reaction score
- 0
gerçekten çok anlamlı bir açıklama teşekkür ederim...
hello is there anyone who can explain it in english please?
kardes sıze bastan asagı hak verıyorum ben dusmedım bole bı hataya trojan kulandım yemedı ama tk bı kıs oda cok sekıdır yemsede sonrada ugrasmadım ama ılgılendgım bı konu var nık sılme yada engelleme bı oyun sıtesende yardımcı olursan sevınırm sıtenın ıp adresını alarak yapabılırmıyım bı arkadasım almanyada bana bı prgram verdı ama almanca nasl olcak acabaBurda ben sizi hacklemeye çalışmıyorum. Bazıları Böyle numara yaparak sizi kandıranları engellemek için açılmış bir başlık !! konunu tamamını okumadan yorum yapmayın..
<<<<! TAMAMINI MUTLAKA OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ !>>>
Böyle başlık açmak zorunda kaldım kusura bakmayın, ama yeni kullanıcılar bu tuzağa düşüyor ve bizlerin görevi bunu yapan Ahlaksızlara karşı onları uyarmak.
Arkadaşlar bu forumda veya başka sitelerde " %100 Mail hack, Şifre çalma ve geri alma " gibi konular açılmakta. Bazı yöntemler doğru olabilir ama asla %100 Değildir. %100 vs. deniliyorsa işte o zaman bunda bir terslik vardır.
ŞİMDİ ALINTI KISMI İNCELEYİN VE ALINTIDAN SONRASINI OKUYUNUZ :
Bakın arkadaşlar böyle bir tuzağa nasıl düşüyorsunuz anlam veremiyorum. Adam böyle konu açıyor ve XXXXX yazdığım kısım kendi mail adresi.
Şimdi sen büyük boyutlarda yazdığım yere Mail adresini ve ŞİFRENİ yazıyorsun.
Akıl alacak işmi neden şifrenizi yazıyorsunuz ( buna inan kişilere söylüyorum ) sonrada bu konuların altına ben denedim şifre gelmedi diyorsunuz.
Geçmiş olsun adam şifrenizi aldı bile ve ava giderken avlanmak işte bu.
Lütfen bu tür konuları nerede görürseniz görün asla inanmayın, hemen o sitenin yöneticilerine haber verin.
Eğer ki bu tuzağa düşmüşseniz adam 24 saat pc başında olamayacağı için bir şansınız var.
Hemen şifrenizi ve gizli sorunuzu ne varsa ( ülkeye kadar ) değiştirin. O bakmadan kurtarma şansınız var.
:hhman:
sonsuzluk a teşekürler..
evet kardes akatılıyom ben bole bı hataya dusmedım proagent kulandım ama tek kıs ıcın yaptım oda cok zekıdır yemedı ugrasmadım tek derdım var bır oyun sıtesedıdne nık sılmek ıstıyom bı kac densız pkk flodd felan atıyom ama ıcım rahat etmıyor bı arkadasım almanyadan bı prg verdı ıp buluyor sıtenın ama ıse yaramı nasıl yapabılırım benı yonledırısen sevınırımBurda ben sizi hacklemeye çalışmıyorum. Bazıları Böyle numara yaparak sizi kandıranları engellemek için açılmış bir başlık !! konunu tamamını okumadan yorum yapmayın..
<<<<! TAMAMINI MUTLAKA OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ !>>>
Böyle başlık açmak zorunda kaldım kusura bakmayın, ama yeni kullanıcılar bu tuzağa düşüyor ve bizlerin görevi bunu yapan Ahlaksızlara karşı onları uyarmak.
Arkadaşlar bu forumda veya başka sitelerde " %100 Mail hack, Şifre çalma ve geri alma " gibi konular açılmakta. Bazı yöntemler doğru olabilir ama asla %100 Değildir. %100 vs. deniliyorsa işte o zaman bunda bir terslik vardır.
ŞİMDİ ALINTI KISMI İNCELEYİN VE ALINTIDAN SONRASINI OKUYUNUZ :
Bakın arkadaşlar böyle bir tuzağa nasıl düşüyorsunuz anlam veremiyorum. Adam böyle konu açıyor ve XXXXX yazdığım kısım kendi mail adresi.
Şimdi sen büyük boyutlarda yazdığım yere Mail adresini ve ŞİFRENİ yazıyorsun.
Akıl alacak işmi neden şifrenizi yazıyorsunuz ( buna inan kişilere söylüyorum ) sonrada bu konuların altına ben denedim şifre gelmedi diyorsunuz.
Geçmiş olsun adam şifrenizi aldı bile ve ava giderken avlanmak işte bu.
Lütfen bu tür konuları nerede görürseniz görün asla inanmayın, hemen o sitenin yöneticilerine haber verin.
Eğer ki bu tuzağa düşmüşseniz adam 24 saat pc başında olamayacağı için bir şansınız var.
Hemen şifrenizi ve gizli sorunuzu ne varsa ( ülkeye kadar ) değiştirin. O bakmadan kurtarma şansınız var.
:hhman:
sonsuzluk a teşekürler..