%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

gerçekten çok anlamlı bir açıklama teşekkür ederim...

ya bunlar bos isler bence fake maili hazir almicaksin sitelerden oturcan kendin yapcan yanlis dusunuyor da olabilirim ama frontpage cgi ne gune duruyor

ammada kek varmış ha birde o kadar teşekkür etmişsiniz resmen [email protected] adresine k.adı ve şifrenizi yollamışsınız trebrikler adam iyi keklemiş sizi :D

kendı mail.sıfresını nıye yazsın adam adam kendı msn nesını mı hacletecek :)

şimdi arkadaşım boyle tuazklara düşen de var demiş illaki var ben cafeciyim coğu insan bana mail adresi aldırıyoo eşiyle dostuyla gorüşmek için cogu insan msn nin ne oldunu bile hala bil miyoo ben hic kücüm semiyorum boyle şeref siz ce yapılan şeyeler kızıyorum..kendi cıkarları icin bir kac şeyi bilmeleri onları hacker yapıyo zannediyolar.ama hell arkadaşım teşekkur ederim bunu cafeme bir yere a4 şeklinde yazıp yazıcıdan cıkarıcam ve boyle bir tuzaga düşmemeleri icin insan ları uyarıcam yine cok teşşekkur ederim

hello is there anyone who can explain it in english please?

he says, be careful about such ads. if you proceed it, you send your mail address and pw to someone else. and you shouldn't trust such ads like; " 100 percent guarrantied mail hacking etc."

harbiden bunu yiyen olmuşmudurki

Burda ben sizi hacklemeye çalışmıyorum. Bazıları Böyle numara yaparak sizi kandıranları engellemek için açılmış bir başlık !! konunu tamamını okumadan yorum yapmayın..

<<<<! TAMAMINI MUTLAKA OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ !>>>

Böyle başlık açmak zorunda kaldım kusura bakmayın, ama yeni kullanıcılar bu tuzağa düşüyor ve bizlerin görevi bunu yapan Ahlaksızlara karşı onları uyarmak.

Arkadaşlar bu forumda veya başka sitelerde " %100 Mail hack, Şifre çalma ve geri alma " gibi konular açılmakta. Bazı yöntemler doğru olabilir ama asla %100 Değildir. %100 vs. deniliyorsa işte o zaman bunda bir terslik vardır.

ŞİMDİ ALINTI KISMI İNCELEYİN VE ALINTIDAN SONRASINI OKUYUNUZ :

Bakın arkadaşlar böyle bir tuzağa nasıl düşüyorsunuz anlam veremiyorum. Adam böyle konu açıyor ve XXXXX yazdığım kısım kendi mail adresi.

Şimdi sen büyük boyutlarda yazdığım yere Mail adresini ve ŞİFRENİ yazıyorsun.

Akıl alacak işmi neden şifrenizi yazıyorsunuz ( buna inan kişilere söylüyorum ) sonrada bu konuların altına ben denedim şifre gelmedi diyorsunuz.

Geçmiş olsun adam şifrenizi aldı bile ve ava giderken avlanmak işte bu.

Lütfen bu tür konuları nerede görürseniz görün asla inanmayın, hemen o sitenin yöneticilerine haber verin.
Eğer ki bu tuzağa düşmüşseniz adam 24 saat pc başında olamayacağı için bir şansınız var.
Hemen şifrenizi ve gizli sorunuzu ne varsa ( ülkeye kadar ) değiştirin. O bakmadan kurtarma şansınız var.

:hhman:​

sonsuzluk a teşekürler..
kardes sıze bastan asagı hak verıyorum ben dusmedım bole bı hataya trojan kulandım yemedı ama tk bı kıs oda cok sekıdır yemsede sonrada ugrasmadım ama ılgılendgım bı konu var nık sılme yada engelleme bı oyun sıtesende yardımcı olursan sevınırm sıtenın ıp adresını alarak yapabılırmıyım bı arkadasım almanyada bana bı prgram verdı ama almanca nasl olcak acaba

Burda ben sizi hacklemeye çalışmıyorum. Bazıları Böyle numara yaparak sizi kandıranları engellemek için açılmış bir başlık !! konunu tamamını okumadan yorum yapmayın..

<<<<! TAMAMINI MUTLAKA OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ !>>>

Böyle başlık açmak zorunda kaldım kusura bakmayın, ama yeni kullanıcılar bu tuzağa düşüyor ve bizlerin görevi bunu yapan Ahlaksızlara karşı onları uyarmak.

Arkadaşlar bu forumda veya başka sitelerde " %100 Mail hack, Şifre çalma ve geri alma " gibi konular açılmakta. Bazı yöntemler doğru olabilir ama asla %100 Değildir. %100 vs. deniliyorsa işte o zaman bunda bir terslik vardır.

ŞİMDİ ALINTI KISMI İNCELEYİN VE ALINTIDAN SONRASINI OKUYUNUZ :

Bakın arkadaşlar böyle bir tuzağa nasıl düşüyorsunuz anlam veremiyorum. Adam böyle konu açıyor ve XXXXX yazdığım kısım kendi mail adresi.

Şimdi sen büyük boyutlarda yazdığım yere Mail adresini ve ŞİFRENİ yazıyorsun.

Akıl alacak işmi neden şifrenizi yazıyorsunuz ( buna inan kişilere söylüyorum ) sonrada bu konuların altına ben denedim şifre gelmedi diyorsunuz.

Geçmiş olsun adam şifrenizi aldı bile ve ava giderken avlanmak işte bu.

Lütfen bu tür konuları nerede görürseniz görün asla inanmayın, hemen o sitenin yöneticilerine haber verin.
Eğer ki bu tuzağa düşmüşseniz adam 24 saat pc başında olamayacağı için bir şansınız var.
Hemen şifrenizi ve gizli sorunuzu ne varsa ( ülkeye kadar ) değiştirin. O bakmadan kurtarma şansınız var.

:hhman:​

sonsuzluk a teşekürler..
evet kardes akatılıyom ben bole bı hataya dusmedım proagent kulandım ama tek kıs ıcın yaptım oda cok zekıdır yemedı ugrasmadım tek derdım var bır oyun sıtesedıdne nık sılmek ıstıyom bı kac densız pkk flodd felan atıyom ama ıcım rahat etmıyor bı arkadasım almanyadan bı prg verdı ıp buluyor sıtenın ama ıse yaramı nasıl yapabılırım benı yonledırısen sevınırım

saol hellboy ben ve diğer yeni arkadaşlar için ii oldu

az mı indirdik bu yöntemle

usta saf çok ne yapalım

ya arkadaşlar bana acil yardim lazım:(ben msn adresimin şifresini unuttum ve aynı zamanda da gizli yanıtımı da unuttum:((sanırım bende kızmi biraz hafıza kaybı oldu başka yolu yokmu şifremi bulmak için ne olur bir yardım edin şimdiden tşklr

ben yeni katıldım aranıza ve yardımınıza ihtiyacım var...

merhabalar... bu siteye bir arkadşaımın vesilesi ile üye oldum... acilende yardıma ihtiyacım var... rss açıklarından bilgilerime ulaşıp, benim msn adresimi açöışlar... bunu nasıl kapatabilirim.. bilgilendirirseniz sevinirim...

Geri