%100 Windows Xp Lisanlama Legal Xp(Virüssüz)

sağolasın kardeşim

sağolasın çok işime yarıyor hem o kadar virüsten bişey olmaz takma kafana:durdurun

saolasin kardes gercekten truvasiz bir upload emege saygiyi hak ediyor.....

Arkadaşlar Legal XP ile uğraşmayın bir de aşağıdaki yamayı deneyin.

- %100 temizdir.
- 1 Çift Click'le sisteme kolayca entegre olur.
- Tekrar çalıştırılırsa kendisini sistemden kaldırır.
- "Sahte Yazılım Kurbanı Olabilirsiniz" mesajı alıyorsanız bu mesajı anında devredışı bırakır.
- Sisteminizi yeniden başlatmadan XP Pro'nuzu MicroSoft'un sitesinden aktive edebilirsiniz.
- Sisteminizi yeniden başlattıktan sonra tamamıyla sisteme kurulmuş olur.
- Uzun ömürlüdür (Ben 1 senedir kullanıyorum).

http://www.hackhell.com/windows-isl...dows-orijinal-yazilim-dogrulamasi-yamasi.html

çık,,,çık,,,çık virüslü be kardeşim. bi de teşekkür mü bekliyosun? küfür etmediğimize dua et....

Ellerine sağlık kardeşim.
Bende öncedende vardı.Nod32 ile taradım bende olanda Trojan buldu.
Seninki temiz çıktı.
Virüs yok arkdaşlar.Virüs var diyenler acemi kullanıcılar :)

sağolasın kardeş sizlerin paylaşımları bizi pek çok dertten kurtarıyor

deneyelim. . . .

hımmm. iki arada bi derede kaldım yaw!?!... + ve - görüşler var... ama ben yinede indircem kardeş... Allah Razı olsun... """"""" ::: Emeğe ::: """"""" saygı...

norton 2009 var bende, programı rardan çıkar çıkmaz siliyor. nortonu kapatıp denedim ama kırmızı bir yazıyla blocked vlc yazıyor en sonda sanırım benimkini orjinal yapmadı

Arkadaşlar Legal XP ile uğraşmayın bir de aşağıdaki yamayı deneyin.

- %100 temizdir.
- 1 Çift Click'le sisteme kolayca entegre olur.
- Tekrar çalıştırılırsa kendisini sistemden kaldırır.
- "Sahte Yazılım Kurbanı Olabilirsiniz" mesajı alıyorsanız bu mesajı anında devredışı bırakır.
- Sisteminizi yeniden başlatmadan XP Pro'nuzu MicroSoft'un sitesinden aktive edebilirsiniz.
- Sisteminizi yeniden başlattıktan sonra tamamıyla sisteme kurulmuş olur.
- Uzun ömürlüdür (Ben 1 senedir kullanıyorum).

http://www.hackhell.com/windows-isl...dows-orijinal-yazilim-dogrulamasi-yamasi.html
eyvallah dostum eline yüreğine sağlık.windows testinden geçti..yalnız bendeki avg free, virüs var diye uyarı verdi.ama yinede kurdum.emeğine ve yüreğine sağlık.

Geri