18 Wos Haulin Türkiye Yaması

ben tatildeyken vermişsin bu konuyu kacırmısım dogal olarak :)
ztn oynuodum şimdi daha zevkli olcak
tesekkur ettik chamur

ζђάмυѓ' Alıntı:
işte tırcıların hoşuna gidecek olan 18 wos haulin oyunun türkiye yaması...
yamayla ilgili pek fazla açıklamaya gerek duymuyorum...oyunun içindeki herşey türkçe oluyor we ayrıca sehir isimleride türkiyedeki sehir adlarını alıyor..
oyundan 2-3 resm..​

1-4.jpg

2-1.jpg

3-1.jpg

gelelim dosyayı nasıl kuracagınıza...
ilk önce daha önce kurduğunuz eklentileri falan silin ki bi çakışma falan olmasın..
şimdi belgelerim klasörünü açıyoruz..daha sonra orda bulunan 18 wos haulin klasörünün içine kuruyoruz bu eklentiyi..daha sonra oyuna girip diller kısmından türkceyi sectikmi rahat rahat oynuyorus artıkın..::) bu kadar basit sorun yasadıgınız bi yer olursa yardımcı olmayada calısırım..

Yamayı İndir

rar pass: hackhell.com

türkçe yama alıntıdır yapan arkadasın ellerine sağlık diyorum..

oyunla ilgili baska istediğiniz yama weya eklenti weya sorunuz olursa elimden geldiğince cewaplamaya calısırım...:çaliş

kardeş eline sağlık en osnunda bu yamayı burada ve rapidde buldum. öbür taraflarada ölmüştük yaw. emeğine sağlık

Sağolasınız oyunun son partını indiriyorum o insin bunuda indirip kuracağım.

yeniyim ilk mesajım buraya olsun...çok güzel forummuş...bu eklentiyide kurayım yorumlarımı yapıcam...emeği geçenlere teşekkürler...

Oynamıstım ancak sonra hata yapıp . sıkılıp silmiştim.. türkçe yamasıyla oynamak güzel olsa gerek. eline emeğine saglık:)

oyunu bende ordan indirip bu yamayı kurdum ve bi sorun olmadı judge_boy..

bence tekrar kurmayı dene konunun başında yazdığım şekilde..

OHOHOH saol kardesim cok ise yaradi bu yama emeine salik

ellerine sağlık çok güzel olmuşkardeş

sağol abi , bide 18 wos metal içinde yama vardı onu bulabilmemeiz mümkünmü

slm... Eline emeğine SAĞLIK T.EDERM. SAĞL.
ÇK Güsel olmş.............................................

Geri