18 Wos Haulin Türkiye Yaması

ya cok tşk ederim. ama ben bu oyunu kurdum ama türkce leştıremedim bir kaç kere kaldırdım .tekrar kurdum olmadı dedim yama yı tekrar indirdim.ama yine engilişh yazıyor türkce olmadı ne yapabilirim bana yardım ederseniz tşk ederim

sağol güzel bi şeye benzioo ben de indirecem

BEnde bunu arıyordum ha..

Bunda İbrahim Tatlıses in Yallah Şöför Parçası çalıyormuş Dogru mu :D

paylasım için teşekkürler emeğinize sağlık

olmuo ya dediklerini yapıorum ama sadece ingilizce gorunuo bi yardım lutfen

arkadaşım burda onlarca insan yapıor da oluyor ise..
sen bir yerde hata yapıyosun demektir..
oyunu sil tekrar kur..sonra yamayı tekrar kur..tabi anlattığım gibi kur yamayı..
olmaması için bir sebep yok..

klasoru belgelerim / wos haulıne mi atıcam yoksa oraya mı kurucam

Ben kurdum...Sorunsuz çalıştı..Çalışmıyor FAlan demeyin !..
Winrar Setup ın Belgelerim / 18 WOS HAulin Bölümüne kuruyoz..Kurduktan sonra oyuna girin ve Options - Gameplay - Language Bölümünden Türkçe dilini seçiyoruz..HEpsi Bu kadar..

çok saolsun ya oldu burayı doldurun kısmını doldurmamışım :D

skyhan086' Alıntı:
türkçe olmadı bu oyun

1sc0rp!tX' Alıntı:
Ben kurdum...Sorunsuz çalıştı..Çalışmıyor FAlan demeyin !..
Winrar Setup ın Belgelerim / 18 WOS HAulin Bölümüne kuruyoz..Kurduktan sonra oyuna girin ve Options - Gameplay - Language Bölümünden Türkçe dilini seçiyoruz..HEpsi Bu kadar..

.........................

sharkın verdigi linkten oyunu sendednde yamayı aldımm saolasın

valla kardesim cok saol programi aynen dedigin gibi eddim ve yukledim o kadar cok guzelki Elelrine Saglik Ben Kolaylikla bole internetten yukledim seylere tsk felan yazmam ama sana tesekkuruu borc bilirim saol cok guzel olmus Not : Arakdaslar yuklemesi hic de zor Degil Ben bu kadar kolay yuklenen program gormedim gercekten cok kolaymis:clap

sağolasın kuzen...ellerine sağlık...deneyecem hemen ilk fırsatta...

Evet Super Oyun Bende Turkey Haritasinda Otbuslerimi Suruyorum Travego O 403 Lerimi Supersin Eline Saglik Yapinlarin
Paylasanlarinda

Saol KardeŞİm DİĞerlerİ Gİbİ Lİnk Hatali Deİl

Geri